counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Чому не щастить у житті: енергетичні причини невдач та неприємностей


Переглядів: 51


Чому не щастить у житті: енергетичні причини невдач та неприємностей

Проблеми та невдачі обтяжують наше життя, роблячи його безпросвітним. Усі неприємності беруть початок на енергетичному рівні. Знаючи причини їх появи, ви з легкістю зможете позбутися смуги невдачі.

Існує думка, що якщо не щастить в одному, то обов'язково пощастить у чомусь іншому. Проте затятий оптимізм з кожним днем зустрічається дедалі рідше. Більшість людей одна невдача тягне у себе іншу. Це безпосередньо пов'язане з енергетикою: таке притягує таке. Людина, яка має негативну енергію, привертає до себе нещастя, і навпаки. Тому починати змінювати своє життя на краще необхідно з себе.

Ознаки появи невдачі

Цей феномен цікавить езотериків, психологів та філософів. Розуми сучасності класифікували основні ознаки відсутності успіху у людей. Ці прояви запускають механізми невдачі і сприяють виникненню чорної смуги. Насамперед слід викоренити нижченаведені симптоми.

Розчарування. Людину переслідує почуття безвиході, спустошення, неможливості змінити своє життя. До втрати віри призводить переоцінка своїх можливостей та недосяжність цілей.

Агресія та невпевненість. Особистість, схильна до невдач, прагне випустити пару на інших людей або самоствердитися за рахунок чужих бід.

Самотність і образа на весь світ. Хронічна невдача може бути обумовлена низькою самооцінкою, самотністю та заздрістю. У цьому випадку людина, як правило, звинувачує у власних бідах оточуючих.

Спустошеність. Втрата радості життя спричиняє відсутність нових позитивних змін. Навіть у моменти радості людина думає про можливу невдачу.

Причини невдач і неприємностей

Причини нашого невдачі зумовлені енергетичними факторами. Весь світ пронизаний потоками енергії, а ми в ньому — гості, які повинні навчитися жити згідно з законами Всесвіту. Школа життя пов'язана з усвідомленням зовнішніх факторів та духовним зростанням. Людина, яка відмовляється від власного призначення і не бажає вчитися, свідомо приречена на невдачу.

Нам необхідно навчитися жити в гармонії, співпраці, взаємодопомозі, викоренивши в собі протистояння, жадібність, злість. Причиною невдачі часто є наші помилкові погляди, пріоритети та бажання, не узгоджені зі світом на енергетичному рівні. Нещастя здебільшого переслідує тих людей, які протидіють світобудові. Людина, яка не помічає своїх помилок, згодом розплачується за них у триразовому розмірі. Життя погіршуватиметься доти, доки особа не стане на шлях розвитку та переоцінки своїх пріоритетів.

Але негативні події в нашому житті можуть бути зумовлені негативним впливом ззовні. З моменту народження людина схильна до енергетичного впливу, який може бути як позитивним, так і руйнівним. До останнього відноситься чаклунство, чорна магія, пристріт, псування, заздрість людей, негативні події та новини. Навіть фільми жахів мають руйнівну силу.

Саме тому слід створювати захисний покрив для своєї душі за допомогою медитацій, йоги, читання мантр.

Вирватися із зачарованого кола невдач вам допоможе міцне біополе, позитивні думки та віра в краще. Успіх знайомий кожному, а ось тотальне невдачу — ознака того, що вам потрібно замислитись над власним життям. Низка невдач не переслідує людей, які знайшли свій істинний шлях і йдуть на щастя. Ми хочемо вам знайти себе, позбутися неприємностей і здобувати нові перемоги щодня. Будьте щасливі, успіхів,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів
/-0,36862897872925-/ /-pc-/
Top