counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...


Переглядів: 44


Простий ключ від будинку може забезпечити успіх, благополуччя і виконання бажань. Як? Скористайтеся потужним ритуалом «Ключ удачі», щоб закликати щастя та процвітання, коли це необхідно.

Секрет успішних і багатих людей полягає в умінні використовувати магічні та духовні способи, а також своєчасно діяти та приймати рішення для досягнення поставлених цілей. Напевно, вам доводилося спостерігати, як комусь із знайомих неймовірно пощастило. Пояснити таке несподіване везіння можна з езотеричної точки зору. Дуже часто суцільна удача є наслідком ритуалу, що приваблює заступництво Фортуни. Ритуал «Ключ удачі» допоможе у здобутті успіху та благополуччя. Але щоб досягти бажаного результату, важливо знати деякі правила, з якими познайомлять експерти сайту dailyhoro.ru.

Особливості правильного проведення ритуалу

  • Ритуали, покликані залучити удачу і з її допомогою досягти успіху та достатку, набувають найбільшої сили в період зростання Місяця.
  • Перш ніж провести ритуал, варто позбавитися внутрішнього негативу.
  • У момент проведення ритуалу дуже важливо уникати сильних та руйнівних емоцій.
  • Небезпечно здійснювати обряд, відчуваючи душевне чи фізичне нездужання.
  • Про проведений ритуал повинні знати лише ви.

Не варто думати, що після ритуалу успіх прийде сам. Будь-який обряд покликаний посилити результат роботи людини. Якщо людина нічого не робить, то й ефект ритуалу виявиться нульовим. Також цей ритуал заборонено застосовувати регулярно для дрібних цілей. Розберіться з бажаннями та поставте перед собою масштабну мету: ви завжди зможете розбити намір на кілька дрібних етапів. Багато хто, знайшовши підтримку один раз, залишаються успішними до кінця життя, інші ж, використовуючи такий спосіб по дрібницях, втрачають набагато більше, ніж знаходять.

Ритуал «Ключ удачі»

Для проведення ритуалу знадобиться будь-який ключ, але бажано використати старовинний. Чим старіший предмет, тим сильнішою буде віддача. Якщо знайти антикваріат складно, підійде і звичайний ключ від будинку, машини, гаража або дачі. Невелике уточнення: ключ має бути вашим. Також приготуйте червону свічку середнього розміру та каструлю води. Засвітіть свічку, а воду доведіть до кипіння. Як тільки вода закипить, киньте у воду ключ і 12 разів прочитайте наступну змову:

Як замок цим ключиком відмикаю, так і удачу до себе закликаю. Де я, там відтепер і удача моя, і скрізь двері відчинені для мене. Сказано зроблено".

Після цього дістаньте ключ, дотримуючись заходів безпеки, покладіть його поруч зі свічкою і дочекайтеся, доки вона догорить. Коли свічка згасне, вилийте воду, а ключ покладіть у схованку на ніч. На ранок він уже буде заряджений на везіння, успіх та благополуччя. Цей чарівний предмет можна буде використовувати в моменти, коли потрібна допомога. Тримаючи в руках ключик, озвучте свої бажання або розкажіть про справу, в якій бажаєте досягти успіху. І... вдарте ключем. Не дивуйтеся, просто вдарте ключем об стіну, підлогу або одвірок, використовуючи фразу: «удача б'є ключем». Також ключ можна брати з собою на важливі заходи як амулет.

Ритуал «Ключ удачі» — простий та результативний спосіб набуття успіху та процвітання. Однак проводячи такий ритуал, не забувайте, що чарівний ключик - лише ваш помічник, що притягує до вас силу, успіх і сприятливі можливості. Змінити життя на краще і зробити вас успішною людиною в змозі тільки ви самі. Вірте в себе


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
більше матеріалів
/-0,33543300628662-/ /-pc-/
Top