counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Корисні поради та обряд на вихід із чорної смуги


Переглядів: 37


Корисні поради та обряд на вихід із чорної смуги

Чорна смуга буває у кожного з нас. Іноді причиною служить наш власний настрій, а іноді в низці проблем бувають інші причини. У цій статті ми розповімо про способи боротьби з проблемами та методами виходу з чорної смуги.

Раніше ми розповідали, що таке чорна смуга і чому біда часто приходить не одна. У подібного процесу може бути багато причин, але для початку вам необхідно розібратися з поточними негараздами, а тільки потім вже починати займатися опрацюванням причин.

Корисні поради для виходу з чорної смуги

Практично завжди низка проблем починається через неправильне ставлення людини до негативних подій. Через них у багатьох людях зростають страхи та невпевненість.

Перша порада: припиніть накручувати себе. Коли ми пов'язуємо проблеми з тим, що нам не підвладне, ми втрачаємо контроль. Намагайтеся завжди думати про те, що проблеми виростають там, де ви припускаєтеся помилок. Винуватці наших проблем — ми самі. Тільки тоді, коли ви це усвідомлюєте, чорні смуги перетворюватимуться на можливості для особистісного зростання.

Друга порада: перестаньте спілкуватися з тими, хто змушує вас сумніватися у собі. Є люди, які надто забобонні. Вони бачать у всьому підступи ворогів та чорну магію. Через них чорна смуга стає прокляттям, а не проблемою. Є ті, хто просто знижує нашу впевненість своїми зауваженнями та словами «ти не зможеш», «тобі це не потрібно». Обходьте стороною всіх цих людей і спілкуйтеся з оптимістами та реалістами.

Третя порада: забирайтеся вдома. Іноді негативна енергія накопичується в навколишньому просторі. У такому разі наше біополе слабшає, тому проблеми з'являються все частіше та частіше. Тримаючи будинок у чистоті, ви робите своє життя кращим.

Остання порада: підвищуйте свою енергетику. Займайтеся спортом, дотримуйтесь режиму, харчуйтеся правильно і боріться зі шкідливими звичками. Здорове тіло призводить до зміцнення біополя та відкриття чакр. У такому стані будь-яка проблема здаватиметься дрібницею і переборною перешкодою.

Обряд на боротьбу із чорною смугою

Якщо ви все робите правильно, але проблеми всі прибувають і прибувають, значить, тут справді може мати місце пристріт. Не поспішайте шукати ворогів серед оточення, адже це може бути і самоурок, коли людина накликає на себе проблеми сама. У такому разі можна провести обряд на зняття чорної смуги та видалення пристріту.

Для його проведення вам необхідні біла сіль, свічка та два дзеркала. Поставте два дзеркала одне навпроти іншого. Поставте між ними свічку і запаліть її. Вимовте змову: Вогонь життєдайний, позбав мене від біди. Своєю силою видали все погане. Вижени думки похмурі, розруху на життєвому шляху зупини, щоб темрява мене не торкалася і не ламала життя мені. Хай життєві вітри не кидають мене з одного боку в інший. Зніми з мене, святий вогонь, неприємності чорної смуги. Амінь».

Після цього візьміть сіль і посипте нею свічку, щоб вона згасла. Після цього скажіть «нехай буде так». Обряд можна проводити раз на тиждень, але не частіше. Якщо проводити його частіше, кращого ефекту досягти все одно не вдасться.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,38102579116821-/ /-pc-/
Top