counter
Стрічка новин
Вибрати все
13 Травня
Всі новини...

Які фотографії не можна зберігати вдома


Переглядів: 15


Які фотографії не можна зберігати вдома

Кожна фотографія несе особливу енергетику, яка здатна як надати допомогу, так і нашкодити людям. Езотерики рекомендують уважно ставитися до знімків і дбайливо поводитися з ними, щоб не викликати лиха.

У будинку кожної людини особлива енергетика, створена не лише господарем, а й речами, що його оточують. Фотографії не стали винятком, і багато хто з них зберігати в будинку просто шкідливо для здоров'я. Експерти рекомендують бути уважними та позбавлятися знімків, які можуть нашкодити або ускладнити життя в майбутньому.

1. Фотографії з плямами

На зображеннях з'являються незрозумілі плями або розлучення. Ці фотографії віщують швидку хворобу людям, які на них зображені. У тому випадку, якщо плями або засвіти з'явилися на самій людині чи людях, їм варто уважно поставитися до стану свого здоров'я і перевірити, чи немає на них псування або пристріт. Фотографії з плямами зберігати в будинку не можна: вони випромінюють негативну енергетику.

2. Фото померлих людей

Тяжка енергетика смерті особливо небезпечна, якщо на фотографії знято похорон або тіло в труні. Ці зображення краще не тримати вдома, але якщо з якихось причин їх не можна прибрати, зберігати їх потрібно окремо від знімків живих людей і обов'язково запечатувати в непрозорі конверти. Портретні фото померлих людей краще не розвішувати вдома, щоб енергетика смерті не &lquo;оселилася» у будинку.

3. Фотографії негативно настроєних людей

Стає так, що люди сваряться і бажають один одному не удачі, а посилають негативну енергетику, укладену в образах. Якщо у вас збереглися фотографії з людьми, які вам нашкодили або бажають зла, уникайте зберігати їх у загальному альбомі. Найкраще просто позбутися їх, щоб негативна енергетика перестала впливати на здоров'я та житло.

4. Емоційні фотографії

Фото може зберігати емоції, які завжди вдається контролювати. На деяких знімках люди настільки висловлюють свої почуття, що вони починають впливати на оточуючих, тому такими фотографіями краще не прикрашати будинок і тримати їх окремо. Не виключено, що люди зі слабким біополем можуть потрапити під владу чужих емоцій і почати жити не своїм життям.

5. Фотографії природи

Не кожне фото, що зображує красу природи, доречне в будинку. На знімках не повинно бути буреломів, поламаних дерев, висохлих квітів та природних катаклізмів. Такі зображення не лише забирають радість та щастя, а й сприяють відтоку позитивної енергетики та грошей із дому.

6. Зруйновані будинки

Сильні в емоційному та енергетичному плані зображення зруйнованих будівель, навіть якщо це пам'ятники архітектури, не варто зберігати у квартирі. Енергія руйнування цілком може перейти в життя, дуже ускладнивши людям шлях до щастя. Не виключено, що такі фотографії можуть спричинити руйнування власного житла та часті поломки техніки чи меблів.

7. Горе

Будь-який знімок, на якому зображена горюча людина, має сильну енергетику. Якщо ви не бажаєте неприємностей у житті, такі фото краще не зберігати в будинку або тримати їх подалі від звичайних знімків у щільно запечатаних конвертах. Їм не місце і на стінах як прикраси, адже горе та негативні емоції найшвидше руйнують щастя та позитивний настрій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
Наше життя — це постійна зміна чорних та білих смуг Якщо зараз ви не задоволені своїм становищем, настроєм та ....
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Людина так влаштована, що їй хочеться знати все наперед Гороскоп на період з 13 по 19 число не передбачає майб....
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
Далеко не всегда звезды и планеты приносят нам радость и удачу Узнав о том, какие пять дней в мае будут самыми....
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Щодня Місяць змінює своє становище, тому деякі заплановані справи можуть обернутися неприємностями Уникнути ць....
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути особливу увагу на комунікацію Можливо, ви буде....
більше матеріалів
/-0,37812805175781-/ /-pc-/
Top