counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як розпізнати пристріт: три ефективні способи


Переглядів: 48


Як розпізнати пристріт: три ефективні способи

Пристріт — це енергетичний удар, який руйнуючи біополе людини, завдає шкоди її життю. Екстрасенси стверджують, що кожна людина за все своє життя стає жертвою пристріту  десятки, а то й сотні разів.

Для того, щоб наврочити, зовсім необов'язково мати магічні здібності. Щоб наврочити людину, достатньо побажати їй зла або погано про неї подумати. Якщо потік негативу, спрямований у бік людини, виявиться потужним, це призведе до пристріту.

Виходить, що вас можуть наврочити будь-коли і де завгодно. Ваші вороги, заздрісники та недоброзичливці можуть вам сильно нашкодити силою своїх думок та таємних бажань.

Пристріт виявляється відразу. Він може виражатися як у формі фізичного нездужання, так і у формі неприємностей у житті. Згладжена людина, як правило, перестає відчувати усі радощі життя. Він стає замкнутим, невпевненим у собі, його настрій постійно змінюється, яке поведінка стає непередбачуваним. Крім цього, пристріт викликає головний біль, безсоння, нічні кошмари, виникнення захворювань. Як же визначити пристріт? Для цього існує три ефективні методи.

Як дізнатися, чи є пристріт

Багато хто з нас не вірить у пристріт і псування. Усі несподівані зміни у своєму житті людина нерідко списує на втому, просте невдачу, зниження імунітету. Тоді в хід йдуть медичні препарати, консультації психологів та інші методи позбавлення від хворого стану. Але не зрозумівши головну причину змін у житті в гірший бік, ми не зможемо позбутися всіх невдач, що нас переслідують.

Якщо у вашому житті зненацька виникли неприємності, то варто задуматися про те, чи не наврочили вас. Визначити пристріт можна в домашніх умовах і без допомоги спеціалістів.

Перший спосіб визначення пристріту. Перед сном вмийтеся холодною водою, візьміть золоте кільце і прочитайте над ним будь-яку молитву від пристріту або "Отче наш". Після цього проведіть кільцем по лівій щоці. Якщо на шкірі залишилася біла смуга — з вами все в порядку. Якщо залишилася темна смуга, це пряме свідчення того, що вас наврочили, і всі ваші невдачі в житті невипадкові.

Другий спосіб визначення пристріту. Дізнатися, чи є пристріт, можна за допомогою звіробою. Ця рослина тонко відчуває негативну енергетику та допоможе вам визначити її присутність у будинку. Поставте в кожній кімнаті гілочкою звіробою. Якщо у вашій кімнаті звіробій зав'яне раніше, то ви опинилися жертвою пристріту.

Третій спосіб визначення пристріту. Візьміть склянку з водою та три вугілля. Киньте вугілля у воду і стежте за ними. Якщо вони потонуть, то на вас лежить пристріт. Якщо ж вугілля залишиться на поверхні, значить, з вами все гаразд.

Якщо ви хочете дізнатися, хто наклав на вас пристріт, то візьміть невелику ємність зі святою водою. Перед сном прочитайте «Отче наш» і вмийтеся цією водою. Цією водою поставте біля узголів'я свого ліжка і лягайте спати. Вночі вам повинен наснитися сон, в якому ви побачите хто наклав на вас пристріт і як це сталося.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,32578802108765-/ /-pc-/
Top