counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Йога для початківців: дихання, енергетика та робота з чакрами


Переглядів: 7


Йога для початківців: дихання, енергетика та робота з чакрами

Заняття йогою можуть принести велику користь. Якщо все робити правильно, то завдяки цій практиці можна підвищити свою енергетику, розкрити чакри і тим самим залучити до свого життя достаток, здоров'я та успіх.

На даний час йога умовно поділяється на дві частини. Перша — це вправи на розтяжку. Такий спосіб занять допомагає підтримувати себе в тонусі, оздоровлює тіло та благотворно впливає на внутрішні органи. Використовуючи таку техніку регулярно, можна продовжити молодість і легко вести активний спосіб життя.

Друга, не менш важлива частина йоги — це навичка правильного дихання. Він допомагає зміцнити свою енергетику або, як її ще називають, біополі. Цей спосіб є більш глибоким і працює не тільки фізично: він також здатний позитивно вплинути на вашу підсвідомість. Використовуючи таку техніку, ви зможете розібратися з усіма проблемами, знайти вірні відповіді на багато питань, зрозуміти, чого ви хочете насправді, та дізнатися, як отримати бажане.

Вправа на дихання та підвищення енергетики

Не варто відразу ж лякатися та думати, що не кожному дано освоїти йогу. Насправді у будь-якому навчанні базові техніки, з якими впорається навіть новачок. Головне, мати величезне бажання та терпіння.

Для виконання дихальної практики слід прийняти позу лотоса. Причому якщо вам не вдається сісти рівно і схрестити ноги належним чином, досить просто з'єднати разом стопи. Цей спосіб є таким самим ефективним, як і класичний варіант. Також ви можете притулитись до стіни і, якщо потрібно, підкласти невелику подушку під поперек або шию. Головне, щоб вам було зручно перебувати в такому положенні деякий час.

Після того, як ви приймете необхідну позу, потрібно розслабитися і привести своє дихання в норму. Для цього просто подумайте про щось приємне, наприклад, як ви відпочиваєте на блакитному березі або згадаєте епізоди з дитинства, коли вам було добре і спокійно. Коли дихання стане рівним, можна продовжувати.

Тепер вам потрібно зібрати всю свою фантазію та уяву і уявити, що ви дихаєте не через ніс, як завжди, а через першу чакру, яка знаходиться в темряві. Постарайтеся відчути, як через неї повітря проникає у ваші легені і виходить тим самим шляхом. Повторіть цей процес десять разів.

Таким чином «подихайте» всі сім чакр, роблячи десять повторень. Звичайно, не у кожного все може вийти з першого разу, але не варто впадати у відчай і опускати руки. Адже якщо ви застрягли на певній чакрі, це є своєрідною підказкою, з якою сферою життя вам потрібно більше попрацювати, щоб досягти успіху.

Під час дихання не намагайтеся контролювати думки, але й не варто їх повністю позбавлятися. Уявіть, що ви просто пливете за течією, думки приходять і йдуть, і це не відволікає вас від заняття. Чим частіше ви повторюватимете таку вправу, тим більше душевного комфорту знайдете. Правильне дихання — це вірний спосіб зловити ритм Всесвіту та дихати разом зі світом навколо. Хвилини такого єднання дарують гармонію, і згодом допомагають позбутися безсоння та головного болю, стати стресостійкішим і оптимістичнішим.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33317089080811-/ /-pc-/
Top