counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Чакри: як їх відкрити та що це може вам дати


Переглядів: 49


Чакри: як їх відкрити та що це може вам дати

Чакри — це енергетичні точки в тілі, які відповідають за накопичення, перетворення та прийом енергії. Саме поняття «чакри» Анотація. Їх не можна побачити і доторкнутися, зате можна відчути. Кожна чакра людини відповідає за певні духовні якості та енергію у тій чи іншій сфері життя. Вважається, що якщо людина терпить невдачі в якійсь галузі, то якась чакра в неї не працює. Наприклад, невдачі в особистому житті можуть статися через те, що любовна чакра погано працює. Де ж знаходяться ці енергетичні центри і як їх активувати?

Усього існує 7 чакр. Кожна несе свою функцію і знаходиться у певному місці на тілі людини.

Перша чакра - Мулдахара

Вона знаходиться в промежині або біля основи хребта. Ця чакра відповідає за природні інстинкти, внутрішні страхи та фізичну витривалість. Якщо вона не працює, то людина починає почуватися беззахисною, самотньою і невпевненою. Фізично це може виявлятися через болі в нижній частині живота і хребті. Активувати чакру Муладхар можна шляхом медитації. Для цього необхідно уявити собі енергетичну кулю червоного кольору в районі куприка і налаштувати себе на думку, що життя не становить жодних загроз. Ви повинні відчути впевненість, благополуччя та безпеку.

Друга чакра - Свадхістану

Розташована вона на рівні апендикса і відповідає за почуття радості, здатність отримувати задоволення та формування творчої енергії. Люди, у яких ця чакра неактивна, часто впадають у гнів, виявляють ревнощі і стають залежними від своєї прихильності до чогось. Фізично це може виявлятися через захворювання статевих органів. Активувати чакру Свадхістану можна через повернення простих життєвих радостей. Намагайтеся знаходити щось приємне у кожному прожитому дні, отримуйте задоволення не від результату роботи, а від процесу, боріться з негативними емоціями та залишайтеся самим собою.

Третя чакра - Маніпура

Знаходиться вона в галузі сонячного сплетення. Якщо ви часто робите щось не так, як хочете, якщо всі ваші плани руйнуються через будь-які зовнішні обставини, ви не можете набратися сил для активних дій, то чакра Маніпура у вас не працює. Вона відповідає за впевненість, життєві принципи, наші бажання, стереотипи та вибір шляху. Фізичні прояви неробочого стану даного енергетичного центру – це хвороби шлунка та печінки. Активувати цю чакру можна шляхом вільного вираження своїх думок та бажань, а також за допомогою звільнення від стереотипів та забобонів.

Четверте чакра - Анахата

Знаходиться вона в області серця і відповідає за вміння любити і співчувати. Фізичне прояви пасивності цієї чакри полягає у хворобах серця, легких, поганому кровообігу. Невдачі у коханні? Можливо, у вас не працює любовна чакра? Активувати її можна вийде в тому випадку, якщо ви навчитеся приймати себе таким, яким ви є і любите своє тіло і душу.

П'ята чакра - Вішудха

Ця чакра знаходиться в основі шиї та відповідає за самореалізацію. Якщо ви загубилися в житті, вас не влаштовує те, що відбувається навколо або той спосіб життя, який ви ведете, не приносить вам задоволення, то чакра у вас не працює. Фізично це може виражатися через захворювання гортані, щитовидної залози, горла. Щоб активувати цю чакру, необхідно залишатися самим собою, не залежати від чужої думки та поглядів, йти своїм шляхом та бути чесним.

Шоста чакра - Анджа

Знаходиться посередині грудей і відповідає за інтуїцію. Пасивність цієї чакри може виражатися у пристрасті до наркотичних речовин, підвищеної самооцінки, втрати сенсу життя та почутті переваги над іншими людьми. Активувати цю чакру можна шляхом розвитку інтуїції. Необхідно частіше прислухатися до своїх бажань і навчитися відчувати єдність зі світом.

Сьома чакра - Сахасрара

Знаходиться вона в тім'яній області і відповідає за єднання зі Всесвітом. Це найвища точка свідомості людини. Вона відповідає за духовність і прозріння і є головною чакрою, через яку проходить енергія інших центрів. Активувати цю чакру можна лише шляхом медитації та отримання нових знань про Всесвіт та її енергію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 основних правил наведення порядку
8 основних правил наведення порядку
Дуже важливо наводити порядок вдома та підтримувати в ньому чистоту Це правило знайоме багатьом, але далеко не....
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
більше матеріалів
/-0,35728907585144-/ /-pc-/
Top