counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
8 Травня
Всі новини...

Місця сили у квартирі: де зберігати гроші, щоб вони примножувалися


Переглядів: 36


Місця сили у квартирі: де зберігати гроші, щоб вони примножувалися

Гроші — це невід'ємна частина благополучного та щасливого життя. Щоб фінансові потоки цілеспрямовано стікалися до вас у будинок, варто приділити увагу місцям зберігання коштів.

Іноді навіть висока заробітна плата не забезпечує достатнього комфорту для проживання, а кошти буквально випаровуються. Для того, щоб ваші заощадження примножувалися, необхідно подумати про те, як і де ви їх зберігаєте. Виключіть збереження накопичень у місцях з негативною енергетикою, щоб негатив не перешкоджав надходженню фінансової енергії.

Сприятливі місця для зберігання коштів

Місця сили у квартирі: де зберігати гроші, щоб вони примножувалися

Згідно з навчанням фен-шуй, будинок розділений на певні зони. Одні залучають у житло кохання, інші — комфорт та удачу, треті — достаток. Саме на такі місця варто звернути увагу.

Сектор південного сходу відповідає за матеріальний добробут. Там варто розташувати скарбничку та постійно поповнювати її, тим самим збільшуючи фінансові потоки. Тут варто залишити частину грошей, які ви отримали за свої заслуги та досягнення на роботі. Правильний пристрій цього сектора зав'язаний на кольорах — ця зона повинна містити зелені, фіолетові, лілові та золоті відтінки. Також туди слід поставити живі рослини (наприклад, горщик з грошовим деревом) та дерев'яні предмети меблів. Допоміжною стихією Води ви збільшите дію зони багатства. Розташуйте в секторі ємність із водою, невеликий акваріум чи декоративний фонтанчик. Можна використовувати фотографії із зображенням водоспадів, глибоководних річок, морів та океанів.

Використання талісманів багатства також розкриває фінансовий потенціал. Такими є золоті рибки, грошова жаба, монети, нанизані на червону нитку, чи інші предмети, здатні притягнути матеріальне благополуччя. Наприклад, можна створити спеціальну вазу багатства, яка у навчанні фен-шуй вважається найсильнішим грошовим талісманом. Багато щасливих людей ідуть на хитрість і мають у цьому секторі гілочку або відросток рослини, «краденого» у багатому будинку.

Місця сили у квартирі

Зберігати гроші так, щоб вони примножувалися, можна у місцях сили. Такі точки є у кожній квартирі, і знайти їх можна за допомогою власних відчуттів. Це найкомфортніші місця, де ви отримуєте заряд бадьорості, розслабляєтесь після робочого дня. Місце сили можна створити самостійно, вибравши придатне по енергетиці приміщення або частину його. У цих місцях вдало зберігати фінанси, але для збільшення прибутку подбайте про ємність. Найкраще підійдуть предмети червоних або зелених відтінків: дерев'яні скриньки, шкіряні гаманці, гарні коробочки, зроблені своїми руками.

Наші предки зверталися за допомогою до потойбічних сил і закликали на допомогу будинкового. Заручившись його підтримкою, можна не перейматися своїм добробутом. Ділова сутність бореться за щастя господарів і обов'язково допоможе відшукати спосіб примножити ваші фінанси. Домовику на зберігання необхідно віддати п'ятачок і попросити сховати його так, щоб жоден ворог не знайшов. Ці зберігачі домашнього затишку при належному поводженні з собою часто домовляються з іншими потойбічними сутностями про знаходження скарбів, багатств або підказують місця, де з'являється можливість заробити.

Зберігання грошей у місцях із позитивною енергетикою

Облаштувати місце зберігання коштів у приватному будинку можна на горищі. Найбільш сприятливим місцем буде затишний куточок під пташиним гніздом чи вуликом із дикими бджолами чи осами. Працьовитість тваринного світу повідомляє позитивну енергетику вашим фінансам, і вони починають залучати до вас потоки фінансової енергії.

Будь-яке місце у вашому будинку, де вирує життя, чується частий сміх і переважає позитив, може стати сховищем для грошей. Саме такі місця мають небувалу силу, яка ніколи не залишить вас у злиднях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Коли сниться бійка
Коли сниться бійка
Сон, у якому Ви потрапили у бійку, передбачає неприємні зустрічі з діловими конкурентами Крім того, можливо, В....
Коли сниться іскри
Коли сниться іскри
Приснившись іскри - добрий знак, що обіцяє вам хороший дохід: вигідну угоду, спадок, виграш і тп
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 10 травня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
10 травня 2024 року - день, наповнений можливостями та енергією Вам належить приймати рішення та діяти активно
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
7 неприємних відчуттів та подій, які говорять про те, що ви на правильному життєвому шляху
Якщо ми йдемо в правильному напрямку, не обов'язково в нашому житті маємо все радувати нас Є неприємні відчутт....
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода та щастя: 5 кроків, які допоможуть до цього прийти
Внутрішня свобода, щастя та гармонія — це те, чого прагнуть усі На жаль, далеко не всім і не завжди виходить ц....
більше матеріалів
/-0,35210013389587-/ /-pc-/
Top