counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Енергетично небезпечні зони в будинку: де накопичується негатив


Переглядів: 10


Енергетично небезпечні зони в будинку: де накопичується негатив

Кожен будинок наповнений своєю енергетикою, яка може бути як сприятливою, так і негативною. За багатьма факторами можна визначити так звані гепатогенні зони, що приносять дискомфорт.

Прислухайтеся до своїх відчуттів: що ви відчуваєте, коли переступаєте поріг свого будинку? Радість, щастя, а може, розчарування, страх і неспокій? Якщо ваш будинок раптом перестав бути комфортним, забирає енергію, варто знайти причину цих явищ. Трапляється і так, що при покупці будинку ви врахували багато факторів: розташування, близькість магазинів, аптек, шкіл, зупинок громадського транспорту, — але не зважили на те, що енергетика минулого господаря могла залишитися в тепер уже вашому будинку.

Місця негативу в будинку: знаходимо аномальні зони

Гепатогенні області найчастіше виявляють себе через явні знаки, не помітити які просто неможливо. Щоб знайти у себе в будинку «нехороші» місця, не потрібно кликати екстрасенсів, ясновидців та церковних служителів. Вам не доведеться витрачати багато енергії, щоб самостійно знайти ці зони. Виявляється негативна енергія по-різному. Перед тим, як почати боротися з цими проявами, вам варто заспокоїтися і подумати над тим, що у вас вдома. Отже, негативна енергія є, якщо:

  • у вас або ваших домочадців почалися неприємності зі здоров'ям;
  • вночі вас мучать кошмари, а також з'являється почуття тривоги та побоювання;
  • діти частіше вередують і відмовляються заходити до деяких кімнат;
  • тварини виявляють занепокоєння, і їхня поведінка змінюється не на краще;
  • ви перестаєте відчувати приплив сил, і перебування в будинку перетворюється на муку;
  • з ладу виходить техніка;
  • рослини раптово хворіють або гинуть;
  • запалена свічка не дає рівного полум'я — воно вагається, а також присутня кіптява.

Часто ліжко, поставлене в місці накопичення негативної енергії, провокує безсоння і неможливість відпочити в нічний час доби. Діти здатні тонко відчувати навколишній простір, але не можуть пояснити, чому саме ця кімната/ванна/кухня викликають бурю протесту і небажання там перебувати. Тварини — найкращий індикатор атмосфери будинку. Так, у квартиру з поганою енергетикою вони просто не підуть, а місця скупчення негативу оминатимуть. Електроніка, яка потрапляє до цих зон, виходить з ладу, навіть якщо вона нова.

Бує, що місця накопичення негативної енергії з'являються не через вас. Колишні господарі можуть залишити після себе "вістки", здатні призвести до катастрофи. Це так звані підклади. Насамперед шукайте у себе в будинку голки та шпильки. Найчастіше їх встромляють у косяки біля дверей, шпалери та настінні килими.

Найпростішим методом пошуку гепатогенних зон, що зарекомендував себе, є маятник. Його можна купити в магазині або зробити самому. Для цього вам потрібно взяти кільце або гайку та повісити предмет на нитку довжиною близько 20 сантиметрів. Налаштуйтеся та приведіть почуття в норму. Якщо ви сильно переживаєте, варто скористатися медитацією . Зайві емоції завадять вам працювати. Після того, як ви досягли внутрішньої гармонії, приступайте до дії. Повільно обійдіть усі приміщення, тримаючи маятник на витягнутій руці. Його поведінка підкаже, коли енергетика із сприятливої зміниться на негативну.

Якщо маятник спокійний, то небезпеки немає. Біля місця з позитивною енергетикою, де найкраще відпочивати та набиратися сил, маятник починає обертатися за годинниковою стрілкою. Якщо маятник починає хаотичний рух, а потім закручується проти годинникової стрілки — це місце негативної енергії, у якому не можна перебувати. У цьому випадку вам необхідно провести очищення будинку від гепатогенної зони.

Позбавляємося негативу: перевірені методики

Для того, щоб убезпечити себе та своїх близьких від негативного впливу, використовуйте домашні рослини, здатні поглинути негативну енергетику. Це можуть бути фіалки, фікуси, кактуси, гібіскус. Також позбавтеся від квітів, приносять невдачі і сил, що позбавляють вас: лілії, бегонії, орхідеї.

Проведіть прибирання та < strong>позбавтеся старих і непотрібних речей. Особливу увагу приділіть предметам, що залишилися від минулих господарів. Чужа енергетика вам ні до чого. До того ж, прибравши все зайве, ви даєте свободу енергетичним потокам, які наділяють вас силою.

Пам'ятайте, що хороша енергетика — Ваша заслуга. У будинку має звучати хороша музика, сміх та позитивні емоції. Негатив у будь-яких проявах здатний кардинально змінити атмосферу, і у ваших силах це запобігти. Використовуйте духовні практики, не запрошуйте у гості небажаних людей, виключіть будь-які прояви агресії.

Використовуйте ароматичні масла, щоб надати приміщенню не тільки унікального аромату, але й створити неповторну атмосферу затишку, щастя та комфорту.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,3783540725708-/ /-pc-/
Top