counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Червня
17 Червня
Всі новини...

Які квіти принесуть у будинок щастя


Переглядів: 31


Які квіти принесуть у будинок щастя

Позитивна аура в будь-якому будинку неможлива без використання домашніх рослин. З давніх часів у будинках завжди були різні квіти, які охороняли вогнище, відганяючи злих духів.

Енергетика домашніх рослин

Далеко не всі квіти здатні нести щось більше, ніж просто естетичну красу. Ми розповімо вам про те, як залучити до свого будинку любов, зберегти здоров'я та підвищити шанси на фінансову удачу. У квітів різна енергетика і різна поєднання, тому іноді не можна ставити поруч рослини, що мають різну енергетичну структуру.

Аура людини та аура рослини неймовірно схожі. Якщо у вас гарний настрій, то ви світитеся та випромінюєте добро, позитив, радість і даруєте всім посмішки. У протилежному випадку ситуація прямо протилежна — ви забираєте все позитивне зі світу, спустошуючи його. Якщо за рослиною або квіткою не стежити, то вона почне поглинати позитивну енергетику, залишаючи будинок порожнім і неживим. У такому будинку зазвичай трапляються сварки, або хтось хворіє.

Будь-яка квітка може принести велику або малу частку щастя у ваш будинок, але вона зробить це лише при правильному догляді. Любіть його, підтримуйте його у хорошому стані — тоді він відплатить вам позитивною енергією, яка наповнить вас упевненістю в собі.

Слід зазначити, що «використовуючи» рослина, ви не досягнете добрих результатів. Купуйте квіти виключно для насолоди та взаємної дружби, а не для успіху в особистому житті чи багатстві. Вченими доведено, що рослини люблять музику, так що включайте частіше ваші улюблені пісні так, щоб рослини теж її чули. Стати друзями, даруючи свою увагу один одному.

Які квіти вибрати

Для залучення кохання: троянда, фіалка, спатіфілум. Вони повинні рости у вашій спальні та ніде більше. Це суворе правило, оскільки кохання йде з місця, де людина перебуває найчастіше. Спальня — це місце сну, подружнього ложа, так що одна з цих квіток повинна рости саме там.

Для залучення грошей: герань, орхідея, папороть, бузок. Такі квіти краще ставити там, де ви зберігаєте гроші чи працюєте, тобто не вдома. Поставивши одну з цих квіток будинку, ви ризикуєте нейтралізувати дію іншої рослини. Можна також поставити не справжню квітку, а замінити її зображенням, наприклад, завести шпалери робочого столу з букетом бузку або фантастичними папоротями.

На удачу: оксаліс, руелія, ехеверія. Ставити ці квіти можна будь-де. Ретельно доглядайте їх і в жодному разі не піддавайте стресам, холоду чи засиханню.

Вибирайте та ставте квіти правильно. Одна з вищеописаних квіток для дому може стати чудовим подарунком коханій людині. Наше життя — це позитивна та негативна енергія, їх симбіоз, взаємодія та вічна війна. Намагайтеся підтримувати баланс правильними діями. Квіти грошей краще не ставити поряд з квітами кохання або біля ліжка. Також і квіти кохання на роботі принесуть службові інтрижки, а не радість.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
Сон у ніч з 17 на 18 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем. 13-й місячний день: сни та їх значення
18 червня о 17:37 починається 13-й місячний день, Місяць перебуває у фазі зростання Сни в ніч з 17 на 18 черв....
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Овен (21 березня — 19 квітня): Сьогодні у вас буде багато енергії та бажання активно діяти Відмінний час для ....
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути хвилювання та азарт у стосунках Будьте відкриті д....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 червня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Це унікальна нагода дізнатися, які сюрпризи підготувала доля для кожного знака зодіаку Астропрогноз може стати....
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп попереджає всіх знаків зодіаку про емоційну нестабільність цього дня та радить бути обережними у спіл....
більше матеріалів
/-0,39238595962524-/ /-pc-/
Top