counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Карта бажань по фен-шуй: як здійснити всі мрії


Переглядів: 72


Карта бажань по фен-шуй: як здійснити всі мрії

Мрії часто стають реальністю! Як? Ви не вірите у це? Напевно, хоч один раз у вас справджувалося найзаповітніше бажання і ви дивувалися цьому диву, тому що зовсім не вірили, що таке можливо. А це насправді це можливо – здійснити усі свої мрії. Тільки для цього потрібно трохи терпіння, оптимізму та бажання здійснити мрію. Найдієвішим способом здійснення бажань досі є карта бажань фен-шуй. Ця дивовижна методика набагато краща, ніж Золота рибка, яка виконувала лише три бажання. За допомогою карти бажань ви зможете виконати стільки бажань, скільки захочете. Єдине правило – всі вони мають бути позитивними і стосуватися лише вас.

Як скласти карту бажань? Так, дуже просто! Для цього необхідно взяти великий аркуш паперу, а краще ватман і поділити його на 9 однакових квадратних частин. Перш ніж розпочати складання карти, необхідно визначитися зі своїми мріями. Зосередьтеся та подумайте, чого вам не вистачає у своєму житті для повного щастя. Бажання можуть стосуватися абсолютно всіх сфер вашого життя, головне, щоб вони дійсно були вашими потаємними мріями.

Кожну з дев'яти частин вашої картки вам слід позначити кольором та написом. Кожен осередок буде символізувати одну зі сфер вашого життя. Перший осередок – гроші. Вона повинна розташовуватися у верхньому лівому кутку і позначатись фіолетовим кольором. Другий осередок – праворуч від неї – слава та визнання. Вона позначається червоним. У правому верхньому куті – комірка кохання та шлюбу. Вона має бути рожевою. Інші комірки заповнюємо в такому ж порядку – зліва направо: сім'я (зелений), здоров'я (жовтий), творчість та діти (білий), знання (синій), кар'єра (чорний), друзі, підтримка та подорожі (сірий).

Далі візьміть будь-які глянцеві журнали або газети і виріжте всі картинки, які викликають у вас позитивні емоції і символізують ваші мрії. Після цього можна розпочати заповнення карти бажань.

Почнемо із зони здоров'я. Туди найкраще помістити свою фотографію, на якій ви посміхаєтеся і виглядаєте щасливими.

У комірку слави помістіть вирізки, які символізують ваш успіх та визнання. Завдяки їм вам буде легше досягти популярності в будь-якому середовищі суспільства.

Потім заповніть сектор кар'єри. Приклейте на нього ті картинки, які б відображали ваш рід діяльності або ту сферу роботи, яку ви прагнете опанувати.

У зону грошей приклеюємо все, що стосується матеріального благополуччя: гроші, прикраси, символіка валюти та інше.

Сектор знань заповнюємо зображеннями, що символізують мудрість, освіту, інтелект. Це може бути зображення дипломованого випускника чи сови.

Сектор сім'ї заповніть зображеннями щасливих сімейних пар. Головне, щоб ці картинки викликали у вас лише теплі відчуття.

На зону кохання також можна наклеїти зображення щасливих закоханих. Також можна повісити фотографію своєї другої половинки, тоді кохання між вами стане ще міцнішим.

Зону творчості потрібно заповнити зображеннями зі своїм хобі або тим, чим ви плануєте незабаром зайнятися.

Останній осередок – зона друзів, помічників та подорожей. Її слід наповнити фотографіями тих місць, де ви б мріяли побувати. Також у цю зону потрібно наклеїти зображення, що символізують дружбу і те, чого ви хотіли б отримувати від спілкування з друзями. На цей осередок можна також наклеїти зображення свого ангела-охоронця.

От і все! Мапа бажань фен-шуй готова. Але не варто радіти і думати, що з цього моменту всі ваші мрії почнуть виконуватися як за помахом чарівної палички. Багато людей розчаровувалися в цьому методі виконання бажань, оскільки неправильно використовували карту фен-шуй. Але якщо ви будете застосовувати такі правила, то успіх неодмінно прийде!

По-перше, карту бажань необхідно повісити на чільне місце, але в той же час, вона не повинна кидатися в очі іншим людям. Найоптимальніший варіант – це ваша спальня. Повісьте карту виконання бажань так, щоб прокинувшись, ваш погляд насамперед падав на неї.

По-друге, якщо у ваших бажаннях щось змінилося, і до вас з'явилася нова мрія, обов'язково доповніть або поміняйте потрібні картинки в осередку, інакше карта бажань фен-шуй не буде відповідати вашим мріям , що призведе до нульового результату.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів
/-1,0004539489746-/ /-pc-/
Top