counter

Заговоры на здоровье и долголетие


Переглядів: 47


Заговоры на здоровье и долголетие

Незважаючи на розвиток науки, традиційна медицина іноді буває безсилою. Залишається тільки сподіватися на вищі сили та змови. Часто народні цілителі кажуть, що ті люди, яким не здатні допомогти жодні ліки, стали жертвою пристріту чи порчі. А проти чорної магії лише один захист – змови.

Якщо дотримуватись деяких правил при читанні цілющої молитви, то змова надасть сприятливий вплив на організм хворого. Найкраще читати молитву на сході чи заході Сонця. Місце, де вимовляється змова, обов'язково східна частина приміщення. Читати бажано при відкритому вікні та із запаленою свічкою, освяченою в церкві. При проголошенні змови необхідно вимовляти чітко, впевнено та спокійно кожне слово молитви. Потрібно вірити в ті слова, які ви вимовляєте і бути впевненим у тому, що вони справді діють. Для посилення дії молитви її можна вимовити будь-яку непарну кількість разів.

Змови на здоров'я можна поділити на два види. Перший вид – це молитви за одужання. Їх необхідно читати у момент безпосереднього перебігу захворювання. Другий вид змови – це молитва за здоров'я. Читається вона попередження хвороби, зміцнення імунітету й у профілактики. Тим самим, людина, будучи ще здоровою, отримує велике енергетичне підживлення у вигляді змови, яка робить його організм міцнішим і не схильним до жодних хвороб.

Розглянемо кілька змов, які застосовували ще наші предки. Перша змова – це молитва, начитана на джерельну воду воду. Необхідно взяти склянку чистої води з джерела і прочитати на неї молитву: Мати-вода цілюща, співаєш та миєш ти людей. Допоможи мені, рабові Божому (ім'я) вилікуватися від (назва недуги). Визволи мене від мук та хвороби! Амінь». Після цих слів потрібно випити воду та лягти на ліжко. Ця змова може допомогти як при дрібних захворюваннях, так і при загостреннях хронічних хвороб.

Позбутися болю допоможе наступна змова: «Не сверби, і не ногою, і не мучай раба Божого (ім'я) біль! Як Місяць убуває, так і ти йди разом з нею. Нехай буде так. Амінь». Під час цих слів потрібно доторкнутися вказівним пальцем до хворого місця і водити за годинниковою стрілкою круговими плавними рухами. Якщо болі не минають, але за кілька хвилин необхідно повторити змову.

Свою хворобу можна передати на будь-який предмет. Зазвичай хвороба передають дереву. Для цього потрібно знайти невелике дерево і доторкнутися до нього долонями. Далі слід вимовити слова змови: «Дерево живе, дерево мале, забери хворість раба Божого (ім'я), нехай тебе хвороба точить, а сили твої я собі забираю. Амінь». Коли хвороба почне йти, то деревце почне сохнути і гнити, але якщо дерево молоде і сильне, воно легко впорається з цим хворобою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,36238312721252-/ /-pc-/
Top