counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Як визначити людину з «поганим оком»


Переглядів: 82


Як визначити людину з «поганим оком»

Як розпізнати здатність людини до пристріт і псування. За словами ясновидців, багато людей вже народжуються з «дурним оком». Нерідко вони навіть не здогадуються про свою здатність завдавати людям шкоди.

Людиною, що володіє «дурним оком», може виявитися ваш сусід, колега по роботі, друг чи навіть родич. Пристріт відбувається неусвідомлено. Людині, яка має цю здатність, досить просто побажати іншому зла, і її негативні думки матеріалізуються. Як же розпізнавати таких людей і захиститися від пристріту?

Хто може наврочити

Як розповідають ясновидці, раніше людей, здатних наврочити, розрізняли лише за зовнішніми ознаками. У давні часи володарями «дурного пристріту вважали людей з різнокольоровими очима, косооких, кульгавих або рудоволосих. Сьогодні було неправильно називати всіх тих, хто, наприклад, страждає косоокістю, людьми з «дурним оком». У наш час обчислити таку людину можна лише за її поведінкою, розмовою чи вчинками.

Люди, які можуть наврочити, як правило, бувають дуже заздрісними та лицемірними. Вони можуть посміхатися вам в обличчя, а в спину посилати прокляття та бажати вам зла.

Ще однією відмінністю людей з «дурним оком» є цікавість. Такі люди часто пхають свій ніс не чужі справи. Їм дуже важливо бути в курсі всіх подій, що відбуваються в житті сусідів, знайомих і навіть тих, з ким вони мало контактують. Ці люди живляться енергією успіху іншої людини. Як тільки вони дізнаються про те, що в когось трапилася радісна подія, вони починають пропускати цю новину через себе, несвідомо завдаючи енергетичної шкоди людині, накладаючи на неї пристріт.

Як захиститися від пристріту

Що ж робити, якщо навколо вас цілковито заздрісників і недоброзичливців? Адже, є велика частка ймовірності, що саме хтось із них має «дурне око» і може завдати вам шкоди!

  • Для того, щоб не стати жертвою пристріту, експерти рекомендують поменше розмовляти з людьми, яких ви підозрюєте в пристріті. Не варто розповідати всім підряд про свої плани на майбутнє, свої успіхи та досягнення.
  • Якщо ж ви з будь-яких причин змушені постійно контактувати з людиною, що володіє "дурним оком", то завжди намагайтеся при спілкуванні з нею тримати схрещені руки на грудях. Це створює енергетичний блок, який не дасть зруйнувати ваше енергетичне поле.
  • Не зайвими будуть і обереги від пристріту. Якщо ви дійсно відчуваєте, що перебуваєте під впливом чужої енергетики, носіть із собою захисні амулети та талісмани.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
більше матеріалів
/-0,35531783103943-/ /-pc-/
Top