counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Шість найсильніших оберегів від пристріту та псування


Переглядів: 75


Шість найсильніших оберегів від пристріту та псування

Захиститись від негативної енергії недоброзичливців можна за допомогою оберегів. Вони дають не тільки захист, а й сили для того, щоб подолати всі життєві неприємності. Існує шість ефективних оберегів від пристріту та псування, які використовувалися ще нашими предками.

Хрестик. Це головний оберіг від темних сил для християнина. У ньому зосереджено колосальну силу віри мільйонів людей. Для того, щоб хрестик  захищав від псування та пристріту, його рекомендується носити під одягом, подалі від чужих поглядів.

Кукіш. Фігурку у формі дуля або фіги можна придбати в сувенірних крамницях. Цей древній оберіг необхідно носити в кишені, сумці чи машині. Він запобігатиме будь-якому чаклунству, спрямованому у ваш бік, а також убезпечить від негативного впливу енергетичних вампірів.

Ікона ангела-охоронця. Якщо ви знаєте свого святого, то заручіться підтримкою маленької іконки із зображенням. Ікону потрібно завжди носити з собою і молитися їй у важкі хвилини, тоді її сила неодмінно вам допоможе не тільки вберегтися від злих людей, а й позбутися інших неприємностей.

Булавка. Це оберіг вважається найдавнішим способом захисту від пристріту та псування. На шпильку необхідно зачитати змову від псування і встромити її у внутрішній бік одягу на рівні серця. Цей оберег рекомендується періодично змінювати, оскільки шпилька накопичує згодом велику кількість негативної енергії.

Око-оберіг. Останнім часом стає популярним саме цей оберіг. Він є підвіску у вигляді очі. Такий амулет рекомендується носити так, щоб його бачили всі. Магічне око зіб'є з прицілу того, хто спробує навести на вас псування чи пристріт.

Кишенькове дзеркальце. Дзеркалам завжди приписувалися магічні властивості. Всім відомо, що вони можуть накопичувати енергію та зберігати інформацію про те, хто в них виглядав. Якщо покласти маленьке дзеркало в кишеню або сумку поверхнею, що відбиває вгору, то це може стати неприємним сюрпризом для того, хто побажає вам зла або спробує наслати на вас псування. У цьому випадку все зло повернеться назад до недоброзичливця.

Всі ці обереги покликані захищати свого власника від псування та пристріту. Але пам'ятайте, що кожен захисний амулет має свій термін придатності. Під впливом негативних сил обереги часто переповнюються енергією та перестають працювати. Важливо це відчути і змінити старий амулет на новий.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,39288401603699-/ /-pc-/
Top