counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Як позбутися депресії


Переглядів: 42


Як позбутися депресії

Депресія переслідує більшість сучасних людей. Нервовий розлад отруює життя і може перерости у тяжку хворобу. Дізнайтеся, як швидко позбутися гнітючого стану раз і назавжди.

Депресія має кілька стадій розвитку. Чим раніше ви почнете боротися з цим розладом, тим вище шанси позбутися його. Навіть важкі форми — не вирок, якщо ви твердо вирішили впоратися з душевною недугою. Народна медицина та психологія пропонує дієві способи.

Позбавляємося депресії самостійно

Починайте лікування з невеликих, але щоденних кроків щодо покращення якості життя. Намагайтеся відрегулювати харчування та сон — це основа здорового організму. Намагайтеся їсти побільше фруктів, відмовтеся від частого вживання кави. /a> і спиртних напоїв, розробіть правильний режим сну.

Намагайтеся відмовитися від перегляду сумних фільмів і замініть їх на позитивні кінострічки з гарним фіналом. Перед сном змусіть себе вийти надвір і трошки прогулятися. Повернувшись додому, прийміть теплий душ і випийте заспокійливий трав'яний збір.

Коли ваш організм навчиться вчасно відпочивати, поліпшиться настрій і самопочуття. Але подбати про це ви повинні самі.

Поради психологів

В основі депресії, найчастіше, лежить невдоволення людини життям, нездійснені мрії чи нещасливе кохання. У всіх трьох випадках люди впевнені, що в ситуації, що склалася, вони винні самі. Насправді, це не так.

Ніхто не може повністю контролювати життя — багато в ній залежить від сторонніх факторів, вплинути на які просто неможливо. Тому не можна звинувачувати себе за невдачі та зациклюватися на них. Згадайте, що навіть у чорній смузі вам зустрічалися радісні та позитивні моменти.

Черпайте оптимізм та життєву енергію з добрих спогадів. Щоранку перед тим як вийти з дому змушуйте себе посміхатися перед дзеркалом. Запам'ятайте відчуття під час посмішки і починайте кожен день з позитивних думок і емоцій.

Засоби звільнення від тривоги та дратівливості

Гнітливі та безпричинні страхи  і агресія — вірні супутники депресії. Якщо ви вирішили позбутися її, почніть боротьбу, повернувши собі контроль над емоціями.

Спробуйте щодня медитувати перед сном випивши трав'яного чаю із заспокійливим збором. Прийміть позу немовляти і заплющити очі, увімкніть повільну релаксуючу музику. Уявіть, що ви знаходитесь на березі океану, світить яскраве сонце і на ваше тіло розпливається хвиля повного спокою. Вас ніщо не може потурбувати чи засмутити. Щоб сприятливі біоенергетичні потоки почали діяти, знадобиться від 10-20 хвилин.

Якщо причину дратівливості не вдається прибрати, потрібно навчитися відключатися від проблеми. Спробуйте протягом кількох днів ігнорувати подразник. Тим самим ви обнулите його значущість і згодом перестанете помічати.

Фахівці вважають, що постійна депресія схожа на дію наркотичного засобу, який спотворює світосприйняття. Але варто позбутися нудьги і життя знову стало яскравим і насиченим, ось побачите. Будьте веселі, здорові .


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
більше матеріалів
/-0,40188598632812-/ /-pc-/
Top