counter
Стрічка новин
Вибрати все
17 Травня
16 Травня
15 Травня
Всі новини...

Знаки Зодіаку: страхи та комплекси


Переглядів: 35


Знаки Зодіаку: страхи та комплекси

Ідеальних людей не існує, але ми все одно знаходимо в собі купу недоліків, які породжують у нас страхи та комплекси. Розглянемо знаки Зодіаку та ступінь їхньої закомплексованості та незадоволеності собою.

Овни всім своїм виглядом можуть показати свою силу характеру та незалежність від чужої думки. Однак у глибині душі в них ховається страх за те, що вони можуть не досягти своєї мети. У цьому їхня вразливість. Вони побоюються, що все в одну мить може впасти. Крім того, Овни бояться самотності та бездіяльності.

Тільці можуть протягом усього життя обростати все новими та новими страхами та комплексами. Їх найголовніший страх полягає у втраті стабільності. Залишитися на самоті без засобів для існування для них катастрофа. Крім цього, вони мають великий стрес перед новими знайомствами. В глибині душі Тельці вважають себе не такими цікавими, щоб мати багато знайомих і друзів.

Близнюки повністю позбавлені будь-яких комплексів. Однак страхи у них все ж таки є. Вони бояться втратити улюблену справу та людей, з якими їм добре проводити час. Представники цього знаку Зодіаку відчувають страх перед самотністю та відсутністю підтримки з боку. Близнюкам необхідно постійно почуватися корисними.

Раки – натури закомплексовані. Їхні комплекси можуть виражатися в чому завгодно. Вони цілком можуть знайти у своїй зовнішності те, що викликатиме у них сором і невдоволення. Вся біда в тому, що Раки дуже бурхливо реагують на думку інших, їм небайдужа позиція оточуючих і вони намагаються жити з урахуванням критичних зауважень на свою адресу. Крім того, Раки відчувають страх перед фінансовою нестабільністю. Вони важко переживають будь-які зміни, тому часто бояться щось змінити у своєму житті.

Леви, незважаючи на свою зовнішню незворушність, страждають від деяких комплексів та страхів. Вони вважають себе ідеальними, однак у глибині душі усвідомлюють, що вони недосконалі, і що вони мають купу недоліків, які вони старанно намагаються приховати. Страхи, які зазвичай переслідують Львів – це страх програти і залишитися на других ролях.

Діви, раціональні та практичні особи, пред'являють до себе купу вимог, які, на їхню думку, приведуть їх до досконалості. Вони активно борються за те, щоб наблизитись до свого ідеалу, і ця боротьба може бути нескінченною. Діви відкрито можуть говорити про свої недоліки, але в той же час вони комплексують з приводу своєї зовнішності та манери поведінки. Основні страхи Дев – це страх несподіванок і змін.

Терези часто комплексують з приводу своєї неспроможності та становища в суспільстві. Якщо вони не так багато досягли в житті, то їх нерідко ставить у незручне становище. Крім того, вони бояться бути незрозумілими. Також вони відчувають страх перед новими починаннями. Терези завжди сумніваються і думають: «а чи зможу я?»

Скорпіони завжди відчувають свою перевагу над іншими, а значить, вони ретельно приховують свої страхи та недоліки від сторонніх поглядів. Насправді люди цього сузір'я страждають від багатьох страхів. Наприклад, вони бояться залишитися без діла. Також вони побоюються повсякденної рутини та побуту. Тому всі свої комплекси та страхи Скорпіони намагаються приховати під маскою могутності, холодності та безпринципності.

Стрільці не можуть приймати поразки. Вони сильно себе докорятимуть за найменшу провину. Люди цього знаку Зодіаку боятися виявитися не при справі. Саме тому вони всі зусилля докладають до того, щоб зайняти гарне становище у суспільстві та набути стабільності. Стрільці можуть відчувати незручність перед тим, що вони роблять. Якщо в житті Стрільця щось не влаштовує, то він соромитиметься цього і ретельно приховуватиме цей факт.

Козероги часто страждають з приводу своїх зовнішніх недоліків, проте з часом вони починають сприймати себе такими, якими вони є. Також вони можуть комплексувати через свою надмірну стриманість і невміння знаходити підхід до людей. Козерога боятися втратити всі свої досягнення, боятися залишитися без грошей та друзів.

Водолії страшно комплексують, якщо беруть на себе якусь відповідальність. Вони постійно думатимуть, що не зможуть упоратися. Ця невпевненість породжує ще купу страхів. Наприклад, Люди цього сузір'я бояться виступати на публіці, їх тремтить від однієї думки, що їм доведеться щось робити на очах у натовпу народу. Крім того, Водолії дуже сильно бояться рутини та сірих буднів.

Риби, мабуть, найбільш закомплексовані та емоційно вразливі представники зодіакального календаря. Вони сильно залежать від думок інших, які породжують у них безліч страхів. Люди сузір'я Риб бояться здатися дивними, боятися самотності, нерозуміння та відсутності підтримки. Вони постійно незадоволені своїми зовнішніми даними, що може стати причиною страху Риб під час спілкування з людьми.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути увагу на свої комунікаційні навички Будьте ясн....
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 17 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та рішучість можуть досягти нових висот Ви можете в....
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
Як заспокоїтись у складній ситуації: 3 простих техніки
У стресовій ситуації буває непросто взяти себе в руки та мислити об'єктивно Впоратися з таким станом вийде, як....
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Три ритуали для вигнання бідності та фінансових перешкод
Впоратися з матеріальними труднощами і вигнати бідність зі свого життя під силу кожному Ефективні та прості об....
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Негативна енергетика побутових приладів: комп'ютер, телевізор та ще 5 забруднювачів
Ми живемо у вік технологій, але навіть не підозрюємо наскільки небезпечними можуть бути побутові прилади Щоб д....
більше матеріалів
/-0,33576512336731-/ /-pc-/
Top