counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

6 вправ, які допоможуть знайти своє призначення


Переглядів: 42


6 вправ, які допоможуть знайти своє призначення

Якщо ви задалися пошуком свого призначення, ви вже на півдорозі до духовного самопізнання. 6 вправ допоможуть вам самоствердитися і знайти мету свого життя.

Питання пошуку свого призначення є актуальним для всіх людей. Майже кожен хоч раз, але замислювався про те, як знайти своє місце, розкрити приховані здібності та самоствердитись у житті. Але це не найпростіше завдання. Багато хто вважає за краще уникати її, ігноруючи незадоволеність і спустошення внутрішнього світу. Розкрити таємниці призначення можна за допомогою 6 вправ.

1. «Повернення в дитинство». Знаєте, що відрізняє людину, яка йде шляхом свого призначення? Він відстоює своє право займатися улюбленою справою із самого дитинства. Експерти пропонують згадати, чим ви любили займатися в дитинстві, ще до того, як зіткнулися з негативними установками та реаліями життя. Досить лише 3 захоплення, які надихали вас — це невеликий орієнтир, у який бік потрібно йти.

2. «Пошук закономірностей». На цьому етапі потрібно створити невеликий список захоплень, що складається з 10-20 пунктів, якщо є більше — пишіть більше. Нехай вони будуть банальними (наприклад, слухатимуть приємну музику) — пишіть усе, що є. Як закінчите список, уважно вивчіть його. Чи прослизають закономірності? Можливо, у вашому списку переважають заняття, пов'язані із творчістю чи допомогою людям? Розділіть захоплення за групами — це допоможе зрозуміти, чим займатися в житті.

3. «Хвилина усамітнення». Кожен день знаходите час для себе та роздумів. Захищайте себе від порожніх розмов, інформаційного шуму, проблем, тиску та навіть бажань. Той, хто шукає свій шлях, має вміти чути себе.

4. «Перевірка оточення на токсичність». Якщо близькі не вірять у ваш успіх, то повірити у власні сили стає ще складніше. Наше оточення формує нас, тому люди, оточені успішними особистостями, зрештою частіше досягають вершин. І навпаки. Ніхто не радить вам розривати зв'язки, спалювати мости і голосно грюкати дверима, просто перевірте оточення на негативних персон і намагайтеся з ними мати якнайменше спільного.

5. «5 різних життів». Уявіть, що у вас є 5 різних життів. Ви можете стати будь-ким. Подумайте, як би ви хотіли прожити ці життя? Цю вправу, як і всі попередні ви можете спростити. Якщо вам вистачить три життя — опишіть три. Найголовніше, по закінченню провести аналіз і вибрати одне життя, яке вам подобається найбільше, доповнивши його тим, чого ви потребуєте.

6. «Щасливий день». Останній етап — найскладніший: вам доведеться задіяти всю свою уяву та описати свій щасливий день до найдрібніших подробиць. Уявіть, де ви б хотіли прокинутися, де б з'їли на сніданок, чим би зайнялися протягом дня, з ким би розділили вечір. Не обмежуйте себе. Описуйте все, що спадає на думку. Після цього розділіть свої мрії на три групи:

  • що вам потрібно;
  • що не пріоритетно, але бажано;
  • без чого можна обійтися.

Мета вправи — показати вам, що у вашому житті ви вибираєте самі, що є компромісом, а що нав'язано вам ззовні. Не всі ваші бажання — ваші, пам'ятайте про це і будуйте своє життя без огляду на оточуючих.

Духовне зростання — це не тільки робота над собою, а й міцна віра в себе та високі бажання. Людина, яка прагне кращого, завжди отримує підказки Всесвіту. Вона спрямовує його істинним шляхом, що веде до щастя і процвітання. Сподіваємося, що ці 6 вправ допоможуть вам розкрити очі на багато речей і знайти свій шлях до успіху. Удачі,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,38504004478455-/ /-pc-/
Top