counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Нумерологія Долі: призначення за датою народження


Переглядів: 101


Нумерологія Долі: призначення за датою народження

Якщо ви заплуталися в собі або ставите питання про власне призначення, то на відповідь вас може наштовхнути стародавнє вчення про цифри — нумерологія. За датою народження ви можете краще зрозуміти себе та інших.

Кількість дати народження

Для початку розрахуйте кількість вашого народження. Якщо ви стикаєтеся з нумерологією вперше, то не лякайтеся: це досить легко. Складіть кожну цифру у вашій даті народження. Наприклад, ви народилися 14.11.85. Складаємо 1+4+1+1+1+9+8+5=30. Далі потрібно отримати одиничне число. Якщо після складення вийшло, наприклад, 29, то 2+9=11, 1+1=2. Отже, ваше число — два. У першому прикладі виходить, що кількість народження — це трійка.

Розрахувавши своє число народження, ви можете дізнатися про своє призначення і вибрати правильну професію. Також це число можна використовувати для загадування бажань.

Призначення за вашою датою народження

1: якщо ваше число Долі — це одиниця, проявляйте себе повною мірою. Вам не просто дано керувати людьми: ви є рушійною силою, яка задає планку. У вашому випадку буквально родом написано займати керівні позиції. За рахунок свого вміння та сприйняття потреб суспільства з одиниць виходять чудові бізнесмени у найрізноманітніших сферах.

2: основна якість, якою наділяє людей число два — це миролюбність. Саме ви здатні об'єднати людей заради якоїсь спільної мети, при цьому обравши найменш болісний і, мабуть, найвірніший спосіб її досягнення. Природний дар оратора може зробити із вас чудового дипломата. Також непогано розглядати професії, пов'язані з грошима, оскільки ви вмієте правильно поводитися з ними.

3: найважливіше для людей з цим числом Долі виявити своє творче мислення та реалізувати свою потребу в досягненні мети. Більше того, нерідко трійка дозволяє розвинути інтуїцію настільки, що людина буквально починає передбачати події. Всі ці якості можна застосувати у релігійній сфері, викладацькій діяльності чи бізнесі.

4: це число пов'язане з реалізацією. З ідей вона може створити творіння, довівши їх до розуму, надаючи сирому матеріалу гармонійні та завершені форми. Зазвичай розвиток у людей з таким числом Долі відбувається не найшвидшим чином, але, маючи здатність порівнювати і наслідувати, ви здатні дістатися високих постів. Найчастіше такі люди знаходять себе у сфері складних механізмів чи взаємодії із грошима.

5: з цією цифрою нумерологи уособлюють життєвий досвід. П'ятірка — дуже рухливе число, схильний до змін та керівництва людьми. Безліч інтересів може негативно вплинути на вашу дисципліну, але якщо ви вмієте отримувати з них користь, то, звичайно, не варто від них відмовлятися. Найуспішніше п'ятірка реалізує себе як модельєр-новатор або керівник компанії.

6: призначення цього числа — ділитися отриманими благами коїться з іншими. Звичайно ж, не на шкоду собі. Але без прояву гуманізму та дотримання принципів моралі шістка не реалізує себе. Відмінні риси, якими це число наділяє людей — сумлінність та консерватизм, тому проявити себе можна у релігії чи філософії, а також у сфері охорони здоров'я чи бізнесі.

7: напрямок сімки — це мислення та перебування взаємозв'язків, а також аналіз. Нерідко люди саме з числом Долі сім є першовідкривачами. Вони здатні побачити щось духовне у кожній дрібниці, проявляючи себе вкрай одухотвореними натурами. Найкращими сферами роботи в цьому випадку зазвичай є викладання або лабораторні дослідження.

8: у нумерології вісімка виявляється своєрідним гарантом стабільності та порядку у світі, за рахунок чого реалізуються не лише її власні плани, а й плани інших людей. Єдине, що може зіпсувати всю картину — це честолюбство та пристрасть до грошей. Вісімки чудово реалізують себе в торгівлі та організації будь-якої діяльності, політики та юриспруденції.

9: це число говорить про великі таланти людини, які необхідно проявити не скільки для реалізації власних цілей, скільки для блага людей, що їх оточують. Розвинути їх можна лише розширюючи свій кругозір. Зазвичай наявність цього числа свідчить про розвинений смак, що допомагає реалізуватися мистецтво. Дев'ятці чудово підходить професія вчителя чи викладача.

Використовуючи число дати народження, ви також можете дізнатися, які характеристики вам притаманні і, можливо, краще зрозуміти свої переваги та недоліки. Усього хорошого,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Експерти в галузі біоенергетики говорять про те, що порядок у будинку практично завжди призводить до порядку в....
Три найкращі грошові змови на гаманець
Три найкращі грошові змови на гаманець
Ні для кого не секрет, що робота найчастіше не оцінюється належним чином Але є вірний спосіб примножити багатс....
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
більше матеріалів
/-0,34070110321045-/ /-pc-/
Top