counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Ви інтроверт? Поради щодо того, як заводити друзів та спілкуватися з людьми


Переглядів: 49


Ви інтроверт? Поради щодо того, як заводити друзів та спілкуватися з людьми

Інтровертам дуже важко спілкуватися з оточуючими. Інтроверти, зазвичай, радіють, коли залишаються на самоті, коли можна почитати книгу, подивитися телевізор або відпочити в інший спосіб. 

Проте не потрібно забувати, що інтроверти не є асоціальними особами. Насправді, багато таких людей обожнюють спілкуватися, просто вони віддають перевагу тим, з ким їм це зручно робити. 

Якщо ви інтроверт, якого цікавлять поради щодо налагоджування стосунків із людьми, з якими вам зручно спілкуватися, цей матеріал саме для вас.

Для початку встановіть зв'язки з тими, хто вас оточує

Спочатку варто встановити зв'язки з тими, хто вже є навколо вас. Це можуть бути ваші друзі, з якими ви давно не спілкувалися, члени родини чи, навіть, колеги. Подумайте про тих, з ким уже знайомі, і з ким би було про що потеревенити. 


Майже ніхто не проти отримати звістку від старого друга чи подруги, тому не вагайтеся й поцікавтеся їхнім життям. Після кількох повідомлень можна запропонувати зустрітися за кавою. Нічого не ускладнюйте, дайте можливість дружбі розквітнути, якщо можливо!

Долучіться до клубів або товариств 

Дорослим найпростіше заводити друзів у клубах чи товариствах за інтересами. Якщо вас щось дуже сильно цікавить, це чудовий спосіб знайти однодумців. Інтроверта це може лякати, але це не так страшно. Спробуйте знайти клуб чи товариство однодумців у тій темі, у якій ви вже щось тямите, на кшталт в'язання чи веслування. Тоді ви будете впевненими, що зможете підтримати бесіду з тими, хто поділяє ваші вподобання. 

Іншою перевагою клубів та товариств є спланованість зустрічей, тому вам не потрібно думати, як зустрітися, якщо когось із вас не влаштовує зазначений час. Потрібно лише приходити на зустрічі та починати спілкуватися з присутніми. 

Спробуйте спілкуватися онлайн (але обережно)

Зараз усе більше людей проводять час в інтернеті. Упродовж останніх двох років набули популярності майданчики потокового відео та інших розваг, онлайн-казино, соціальні мережі та, навіть, платформи навчання через інтернет, аудиторія яких постійно розширюється. 

Тому способів знайомства є дуже багато: соціальні мережі Instagram та Facebook, чат-кімнати, на кшталт Mumsnet, та сайти для пошуку друзів, на кшталт Bumble BFF (це спеціальна версія додатку для побачень, але лише для пошуку платонічних друзів та подруг!). 

Для тих, кого лякають особисті розмови, онлайн-різновид спілкування може стати доброю альтернативою. Але будьте обачними: ми не закликаємо спілкуватися лише через інтернет, адже людина має спілкуватися у віртуальному та реальному світі. 

Волонтерська робота

У вільний час можна волонтерити, адже це чудовий спосіб зустріти нових людей та затоваришувати з ними. Волонтери потрібні всюди: у благодійних крамницях, місцях розподілу гуманітарної допомоги та неурядових організаціях.

На відміну від роботи, у волонтерів немає планів, але є безліч часу для спілкування в доволі невимушеній атмосфері. 

Аби "подякувати" волонтерам, організації часто влаштовують зустрічі, щоб люди краще познайомилися одне з одним. Перевага таких зустрічей у тому, що ви вже знаєте багатьох учасників. 

Знайомтеся з друзями друзів

Якщо у вас уже є друзі, але ви бажаєте познайомитися ще з кимось, зверніться до друзів, аби вони познайомили з тими, кого самі знають, до того ж серед них швидше за все не буде людей з поганою енергетикою. Під час таких зустрічей ви матимете принаймні одна тема для розмови - це саме друг чи ця подруга, який(а) вас познайомив(ла)! Напевне у вас уже буде багато спільних тем, томи ви легко розширите коло власних соціальних зв'язків. 

Підтримуйте зв'язок

Зберігання зв'язків - це найтяжча складова стосунків між людьми. Якщо ви зустріли людину зі спільними інтересами та хочете з нею спілкуватися, докладіть зусиль для підтримання зв'язків. Спілкуйтеся якомога частіше та пропонуйте зустрічі (авжеж, частота залежить від ситуації, але можна зустрічатися 2 чи 1 раз на місяць). 

Зараз, навіть із друзями, що перебувають дуже далеко, напрочуд просто підтримувати зв'язок за допомогою текстових повідомлень, телефонних дзвінків або електронної пошти, тому обирайте спосіб і не забувайте про себе нагадувати!

Проте тут мають працювати обидві сторони. Якщо ви бажаєте подружитися з тим, хто нічого не робить зі свого боку, тоді, можливо, і не варто розраховувати на таку дружбу. Але спочатку спробуйте, а вже потім здавайтеся. 

Спілкування може лякати, особливо інтровертів. Намагайтеся обмежити вплив страху на процес побудови дружніх стосунків, а якщо ви відчуватимете себе пригніченим, просто згадайте про ці прості поради та зосередьтеся на побудові щирих відносин з оточуючими. Це не завжди легко, але воно того варте! 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів
/-0,37572002410889-/ /-pc-/
Top