counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

4 самих головних правила візуалізації бажань


Переглядів: 67


4 самих головних правила візуалізації бажань

Много знають, що для того, щоб отримати від життя, можна прибігти до візуалізації. Експерти розповіли про головні правила, без яких візуалізація не працює.

Візуалізацію називають також законом притяжения. Коли ми о чим-то думаємо, це випаде в реальності. Але, звичайно, цей закон працює не так лінійно і примітивно. Експерти радять слідувати чотирма простими правилами, описаним далі, щоб все задумане воплощалось.

Четко поставте цілі

Запишіть бажання на папері або образіть то, чого ви хочете. Четко определитесь с целями. Наприклад, якщо вам хочеться знайти нову роботу, потрібно зрозуміти, як саме ви хочете працювати — в якій компанії, на якій посаді, як повинні бути ваші обов’язки і так далі.

Вселенній потрібна четка цель, до якої вона допоможе вам прийти. Якщо бажання розмито, то, ймовірно, отримати допомогу від мироздания буде мінімальною. Дайте Вселенной більше інформації про том, що ви хочете.

Действуйте

Много люди помилково покладають, що візуалізація працює таким чином: ми представляємо себе, чого хочемо, і потім воно з'являється. Між «хочу» и «получаю» есть большая пропасть. Більшість над цією пропастю — це ваші дії.

Нельзя хотіти чого-то, але нічого не робити для воплощення мечти в реальності. Якщо ви хочете купити нову машину, потрібно працювати і копіювати гроші. Якщо ви бажаєте знайти вторую половинку, необхідно знакомиться з людьми. Якщо ви ищете роботу, потрібно дійсно шукати, а не ждати у моря погоди.

Будьте постійно

Постійно думайте про свою мечту і постійно діють. Нельзя отримати то, чого ми бажаєм, лише раз у місяць об цьому вспоминая. Це вказує на то. что желание недостатньо сильное.

Очень кожен день перед сном напоминати себе про свою ціль. Це неотъемлема частина правильної візуалізації. Можна прибігати до медитаціям , мантрам або другим практикам.

Збережіть віру

Непоколебність віри в разі візуалізації бажання дуже важливо. Каждому, хто хоче воплотити бажання в реальність, необхідно вірити в то, що це можливо. В цьому не повинно бути ніяких сомнений.

Еслі людина сомневається, це негативно сказується на результаті. Іноді досить навіть малої толики сомнений, щоб мрія не збулася. Сама поширена проблема в цьому випадку — это ради окружающих людей и их мысли. Не розповідайте кому про свою мечте, тому що про неї можуть дізнатися ваші враги та недоброжелатели. Навіть самі близькі люди можуть лишити вас віри в себе, просто виразний сомнення.

Важні умови правильної візуалізації — хорошее настроение и впевненість в себе. Три єжедневних вправ допоможуть вам підвищити свою самооцінку и сделать жизнь значительно краще.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
більше матеріалів
/-0,33631587028503-/ /-pc-/
Top