counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Сильный обряд на обретение денег


Переглядів: 47


Сильный обряд на обретение денег

Гроші правлять світом, тому бажання жити в достатку здається цілком розумним. Але не кожен може дозволити собі таку розкіш. У такому разі можна звернутися до потужного обряду, який допоможе розбагатіти.

У світі не існує жодної людини, яка не хотіла б для себе безбідного життя. Мріяти про фінансове благополуччя — нормальний перебіг речей, адже здорово ніколи ні в чому не відмовляти. Щоправда, у сучасному світі багатьом людям доводиться працювати у кілька разів більше за норму, щоб прогодувати себе і свою сім'ю, але й у такому разі грошей все одно завжди мало. Вихід є грошовий обряд, який допоможе збільшити фінансовий потік.

Правила проведення обряду

Існує багато способів розбагатіти. Активні дії можна підкріпити грошовими змовами чи обрядами. Однак для того, щоб зарядитися грошовою енергетикою, необхідно пам'ятати про внутрішній настрій та правила проведення обрядів.

Не варто мати надію, що після проведення ритуалу ви різко розбагатієте. Так не буває. Сильний обряд допоможе лише тим, хто всіма силами прагне збільшення своїх доходів і вірить у могутність обрядів. Більшість ритуалів на здобуття грошей, багатства та фінансового процвітання вважаються нешкідливими. Справа в тому, що вони спрямовані на зміцнення біополя людини та відкриття грошового каналу, а не запозичення чужого успіху.

Будь-яке ваше бажання – це джерело енергії. Щоб енергетичний посил почав працювати, потрібно постійно думати про те, що у ваших силах заробити багато грошей. Забудьте про негативний настрій та фрази на кшталт: «мені не вистачає грошей», «я не зможу розбагатіти». Саме думки формують матеріальний світ.

Потужний обряд на здобуття великих грошей

Цей обряд можна провести в домашніх умовах. Його ефективність повністю залежатиме від вашого настрою. Потрібно запастися терпінням і виконувати все по пунктах, не додаючи нічого від себе. Всі ваші дії повинні залишитися в секреті, ніхто не повинен знати, що ви вирішили провести ритуал залучення грошей.

Проведення обряду. Вам потрібна глиняна тарілка або будь-який інший посуд із глини, свічка з церкви, монети та паперові рушники. Глиняну ємність потрібно поставити у вашій кімнаті на підлогу, бажано біля одвірка. Протягом тижня вам потрібно кидати в неї по одній монеті з думками про швидке збагачення. У результаті через 7 днів у вашій тарілці має зібратися сім монет. Важлива умова: вони мають бути різного номіналу чи різного розміру. Кидаючи монетки, необхідно читати змову, яка звучить так:

«Кидаю гріш у глиняний горщик, щоб знову до мене вона повернулася. Блищи, монетка, брязкіт і зроби мене (ваше ім'я) найбагатшим на світі».

Через тиждень, коли ви зберете своєрідну колекцію із семи монет в одному місці, дочекайтеся півночі і переставте ємність із грошима на стіл, застелений рушниками. Монети необхідно дістати голими руками та розкласти навколо тарілки. Потім приберіть глиняний посуд зі столу, залишивши на ньому лише гроші, що утворюють коло. У центр цього кола поставте баночку із сіллю, в яку слід вставити запалену свічку. Дивлячись на полум'я, прочитайте змову:

«За безкрайнім полем лежить камінь непідйомний. На цьому камені горе моє висічене про те, як важка смуток сили мої висмоктала і потребою фінансового життя покалічила. Немає в долі моєї просвітів, а в домі — грошей, через що серце кров'ю обливається. Зараз, як тільки я свічу погасити, так одразу багатство залучу. Як ця свічка тане, так і моя потреба зменшується. Додайся, достаток. Як сказано, так і зроблено.

Як тільки прочитаєте змову, дочекайтеся, доки свічка догорить, і вирушайте спати. Прокинувшись, складіть всі монети назад у тарілку та залиште на столі. Тепер це ваш талісман.

У кожного свої методи заробітку та свій шлях до багатства. Ви можете спробувати інші обряди, головне — не забувайте налаштовуватися на позитивні думки і вдосконалювати свої навички. Ми бажаємо вам якнайшвидшого збагачення, успіхів у всьому,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,34050011634827-/ /-pc-/
Top