counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Ритуали на залучення грошей на Місяць, що росте


Переглядів: 1392


Ритуали на залучення грошей на Місяць, що росте

Останнім часом зріс інтерес до всього незвичайного та незвіданого. Люди в гонитві за щастям та благополуччям все частіше звертаються до обрядів та змов. Залучити матеріальний достаток допоможуть ефективні ритуали на Місяць, що росте.

Енергетика нічного світила впливає все живе. Її фази здатні розбудити як сплячі почуття, а й сприяти активним діям. Залучити до життя стабільність, а також відкрити грошові канали можна за допомогою перевірених ритуалів. Для цього вам знадобиться впевненість у собі та своїх силах, а також період, коли Місяць набирає сили. Єдиний супутник Землі відіграє у багатьох ритуалах. Недарма силу Місяця використовували ще наші пращури.

Ритуал на залучення багатства
Запропонований століттями метод не займе багато часу. Для нього вам знадобиться лише купюра чи монета, а також місячне світло. З настанням сутінків підійдіть до вікна, покладіть на підвіконня монету або купюру та проговоріть наступне:

«Місяць у зріст пішов, сил всьому живому дав. Місячна доріжка до будинку веде, відкриває грошовий прохід. Світлом гроші заряджу, в гаманець покладу. Сила чарівна допоможе мені, мої багатства примножить».

Залиште гроші до ранку, а потім приберіть у гаманець. Бажано використати окремий відсік. Цей талісман оберігатиме вас від фінансових втрат, а також сприятиме залученню багатства.

Грошовий обряд на Місяць, що росте
Приготуйте невеликий таз із чистою проточною водою. На дно покладіть монету срібного кольору. Якщо такої немає, використовуйте срібну прикрасу або кружечок фольги. Поставте його на те вікно, в якому видно Місяць, що росте, на ніч. Зранку, перед сходом сонця, вмийтеся цією водою і вимовте слова змови:

«Матінка-Місяць воду зарядила, багатство розглянула. Я вмоюсь водою, щастям просочуся. Як крапель у тазі у мене монет стане. Дорогий піду - під ногами скарб знайду».

Вода, заряджена нічним світилом, здатна не лише залучати грошовий добробут, а й наділяти красою та здоров'ям. Цінність з тазика варто вийняти і носити з собою як талісман, який приносить удачу і благополуччя не тільки в грошах, а й у всіх сферах життя.

Місячна доріжка із грошей
У період, коли місяць, що росте, з'явиться на небі, виберіть місце в будинку, де видно його промені. Прокладіть дрібними монетами доріжку від вікна, переодягніться у простору світлу, а краще білу сукню або сорочку, розпустіть волосся. Пройдіть кілька кроків босими ногами по монетах у напрямку вікна. При цьому кажіть:

«До Місяця за грошима йду, по місячному світлу дорогою багатства, холодним світлом зігрітого».

Як підійдете до вікна, відкрийте його зі словами:

«Впускаю Місяць до себе в дім, нехай пройде по грошах, залишить мені свою силу і помножить багатства».

Гроші зберіть у мішечок або гаманець і залиште відкритими на всю ніч, щоб місячне світло на них потрапляло. Повторюйте цей ритуал протягом трьох днів, а потім заберіть монети в затишний куточок, щоб вони залучали до вас грошовий добробут.

Спалювання бідності
На місяць, що росте, приготуйте список ваших негативних якостей, що не дозволяють вам збагатитися. Це можуть бути і лінь, і небажання старанно працювати, і розсіяність. Наприкінці списку великими літерами напишіть слова «Бідність», «Злидні», «Роззброєння», «невдача», «Розчарування».

Вийдіть на вулицю або на балкон і спаліть лист, попіл розвійте за вітром. Вимовте слова ритуалу:

«Місяць все бачить. Мої старання та прагнення її зростанням підкріпляться. Зневіра і злидні за вітром розлетяться. Спалюю негатив, залучаю благо. Декілька монет Місяцю в жертву принесу. Вони до мене повернуться та примножаться. Як сказала, так буде. Моє слово міцне. Впевненість сильна».

Киньте кілька монет у напрямку до місячного диска та вирушайте спати. Якщо вам насниться щось приємне, значить, змова почала працювати, і незабаром у вас з'явиться безліч можливостей стабілізувати своє матеріальне становище.

Залучення багатства за фотографією
Знайдіть фото, де ви зображені крупним планом. На зображенні має бути тільки ви. Увечері покладіть знімок на підвіконня та дайте йому зарядитись від місячного світла. Через деякий час розмістіть навколо монети. Уклавши фото в грошове коло, запаліть зелену свічку, а в центр кола покладіть велику купюру. Обведіть коло свічкою і капніть воском по чотири боки на монети. Вимовте таке:

«Свою фотографію Місяцю показую, закликаю багатство, себе з грошима пов'язую. Куди свічковий віск капнув, звідти й гроші до мене прийдуть. З півдня, заходу, півночі та сходу — звідусіль чекає на мене благо. Монети позначені, Місяцем побачені».

Монети, на які потрапив віск, сховайте у місця, де зберігаються гроші. На кожен місяць, що росте, викладайте їх на підвіконня, щоб зарядити від енергії місячного диска.

Використовуйте ці прості ритуали, щоб залучити до свого життя грошовий добробут. Вірте в себе і в те, що вам вдасться досягти матеріальної стабільності. Пам'ятайте, що зайва жадібність не приводить ні до чого доброго, тому в період Місяця, що росте, не потрібно використовувати відразу все обра.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
більше матеріалів
/-0,32701706886292-/ /-pc-/
Top