counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Три грошові змови на Місяць, що росте


Переглядів: 82


Три грошові змови на Місяць, що росте

Грошовий питання завжди був одним із головних у житті людей. Тому винайдено та перевірено тисячі змов. Ми вибрали для вас найкращі та дієві.

Чому грошові змови читають на Місяць, що росте
З позиції енергетики, після Молодика енергія в тілі людини починає поступово накопичуватися. Те саме відбувається і з предметами. Вони готові як накопичувати енергетику, а й приймати її від вас. А це означає, що ви зможете дуже легко їх запрограмувати за допомогою змов, щоб потім зробити ефективні грошові амулети.

Оскільки під час фази зростання Місяця найлегше перебільшити що-небудь, цей час чудово підходить для грошових змов. Особливо якщо ви вирішили читати змову у середу. Також є кілька найвигідніших положень Місяця серед усього зодіакального кола, які посилять енергетику фази зростання. До грошових знаків відносяться, насамперед, Телець і Діва, також може бути вигідним становище Місяця у Близнюках. Це стосується також і змов на удачу, наприклад, за допомогою цукру.

Змова на банківську картку
Зараз у більшості з нас у гаманці лежить банківська картка, або навіть кілька. Якщо заговорити її, вона може стати вашою помічницею збільшення добробуту.

Насамперед, перевірте ще раз перед проведенням змови, чи є на картці гроші. Звичайно, чим їх буде більше, тим краще.

В одну з ночей під час фази зростання Місяця візьміть вашу банківську картку і, розтираючи її долонями, вимовте наступну змову: «Я тебе, карта, люблю, скрізь тебе з собою ношу, щоб грошей більше мені давала і не потребувала. Скільки зараз на рахунку є, нехай буде більше, щоб не порахувати. Раз, два, три — слово моє візьми і міцно його тримай, дорогою не впусти, грошей на рахунок мені принеси. Нехай буде так". Після цього постарайтеся поповнити рахунок протягом 24 годин. Тепер змова повністю дійсна, і банківська картка приноситиме вам гроші.

Як заговорити монетку
Змов на монети досить багато, і у вас, можливо, навіть є монета-талісман. Але будь-яка змова, повторена або накладена на додачу до іншого, може привести ваше бажання у виконання ще швидше. Можна користуватися різними змовами на одну монетку, але обидва вони в цьому випадку мають бути грошовими. Ми пропонуємо вам швидкодіючу змову на один день, тобто, її можна повторювати щодня, і щодня вона залучатиме до вас багатство. Якщо ви хотіли б тривалу змову, спробуйте грошовий ритуал від екстрасенсу Фатіми Хадуєвої.

Перед виходом із дому заговоріть монетку так: «У мене була, з чужого гаманця прийшла. У чужий гаманець підеш, по всіх руках пройдеш, подруг збереш і з собою приведеш. Слово моє візьми та багатства мені принеси. Нехай буде так". Повторіть ці слова 3 або 7 разів. Тепер відкладіть так, щоб вона не змішалася з іншими монетками, і витратите першою саме її.

Змова на срібну прикрасу
Для цієї змови необхідний буде срібний ланцюжок, кільце або сережка. Звичайно ж, хрестик і весільні або вінчальні обручки в цій змові не можна задіяти, але будь-який інший срібний предмет, який ви завжди носите, підійде чудово.

Налийте в блюдце або миску чистої води і поставте на підвіконня на ніч, доки триває фаза зростання Місяця. Поряд з нею покладіть вашу прикрасу, яку заговорюватимете. За рахунок води ви ще сильніше залучите енергетику Місяця, що росте.

Після того, як за ніч срібна прикраса підзарядиться необхідною енергетикою, ви можете привести в дію всі сили, які вона отримала. Тричі занурте його у воду, що була в мисці, і вимовте змову: «Злато-срібло та багате життя щодня мені приноси і завжди на мені блиску. Ось моє слово: міцно його тримай і приведи в виконання. Нехай буде так, зараз і назавжди».

Не забудьте перевірити свій фінансовий прогноз на найближчий час. Адже до магії краще зайвий раз не вдаватися. Всього доброго,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Енергетика людини: як дізнатися свій енергетичний потенціал
Кожна людина наділена своєю енергетикою Вона буває вроджена та отримана протягом життя
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
Грошова нумерологія: як розрахувати особистий код фінансового достатку
За допомогою нумерологічних розрахунків можна легко змінити життя на краще Простий розрахунок особистого коду ....
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць
Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ри....
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
більше матеріалів
/-0,37474298477173-/ /-pc-/
Top