counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Дітям тут не раді: у світі зростає нетерпимість до дитячих істерик


Переглядів: 266


Дітям тут не раді: у світі зростає нетерпимість до дитячих істерик

Суспільство стає менш терпимим до дітей, пише видання The Telegraph. Журналіст газети розповів, як разом із дружиною і двома дітьми - 5 і 7 років - вони гуляли Парижем. «Ми відпочивали цілий день, піднімалися на Ейфелеву вежу, фотографувалися. Після цього ми вирушили в піцерію в Парижі, де наш настрій був зіпсований неприємною поведінкою однієї британки. Наші діти були зосереджені на своїх піцах, але за сусіднім столом сиділа роздратована 60-річна жінка», - зазначив журналіст.

Автор статті підкреслив, що жінка вбивчо поглядала на сім'ю, а коли їм принесли десерт, голосно сказала чоловікові навпроти:

«Єдина проблема цього ресторану в тому, що дітей тут надто багато». Журналіст зазначив, що, можливо, він мав би заперечити, але, як батько, він знає, що кращий спосіб впоратися з істерикою - ігнорувати її.

За словами автора, думку роздратованої британки поділяє все більше людей. Так, цього тижня Боб Хіггінсон - власник кафе The Chart Room в Бріксхемі - заявив, що в його заклад заборонений вхід дітям молодше 12 років. Причому він не самотній у своєму рішенні. Так, президент США Дональд Трамп, який є батьком 5 дітей, в серпні 2016 року під час одного з мітингів різко відсахнувся від матері з дитиною, яка раптово почала кричати.

З тих пір по обидва боки Атлантики почали задаватися питанням: чи повинні деякі громадські місця стати доступними тільки для дорослих?

Разом з тим, як зазначає автор, це не повинно призвести до того, що суспільство перестане бути орієнтованим на дітей. Адже вже зараз складається враження, що люди стають нетерпимими до дітей і їхньої непередбачуваної поведінки.
Крім того, виникла серйозна проблема, де знайти веселі, доступні сімейні заходи, щоб заповнити цікавими подіями весь тиждень.

В цілому можна зрозуміти як батьків, яким потрібно проводити час з дітьми, так і тих людей, які не хочуть мати справу під час свого відпочинку з галасливими і некерованими дітьми.

На відео двоє дітей розбивають безцінну скляну китайську скульптуру в музеї.

Але водночас багато батьків занепокоєні, як їм виховувати в ізоляції дітей, а потім у 18 років випускати їх у доросле життя? Інші вказують - багато дорослих також часто поводяться гамірно й агресивно у громадських місцях, в такому випадку - їх повинні теж просити піти.

Цікавий факт: у США деякі батьки, які подорожують з маленькими дітьми, заздалегідь роздають сусідам "хороші сумки" - в них є пробки для вух, жувальна гумка, шоколадні батончики і письмове вибачення за можливі незручності.

Мабуть, питання не стільки в підвищеній агресивності суспільства, скільки у зміні поведінки сучасних дітей, які стали більш збудженими. Вчені провели вже досить досліджень, щоб дійти висновку, що на нервову систему дітей впливають сучасні гаджети: планшети і смартфони.

Так, згідно з дослідженням британських вчених, близько 45% дітей шкільного віку мають проблему «електронного безсоння», що призводить до слабкої концентрації на уроках і підвищеної збудливості. Особливо критично впливають мобільні пристрої на малюків до 3 років.

Вікторія Антонюк

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів
/-0,23972296714783-/ /-pc-/
Top