counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Простий секрет як бути повним, але залишатися здоровим


Переглядів: 74


Простий секрет як бути повним, але залишатися здоровим

Ожиріння часто називають світової епідемією. Всесвітня організація охорони здоров'я заявляє, що мінімум 2,8 млн людей щороку помирає від зайвої ваги і ожиріння, повідомляє The Independent.  Велика частина вчених погоджується з тим, що ризик розвитку таких небезпечних захворювань, як діабет, хвороби серця і деякі типи раку, збільшується із зайвою вагою.

Але дебати з приводу того, що ж викликає ці смерті - зайва вага або ж брак фізичний вправ і лікарського спостереження - тривають.

Професор Трейсі Манн займається питаннями психології здоров'я в Університеті Міннесоти, США. Вона вважає, що людям шкодить надмірна зацикленість на вазі і що краще концентруватися на регулярних заняттях спортом. Професор розповіла в інтерв'ю ВВС:

«Ожиріння може призвести тільки до коротшої тривалості життя, так як воно безпосередньо пов'язане з трьома небезпечними для здоров'я чинниками: сидячий спосіб життя, низький дохід і брак лікарського спостереження. Але саме по собі ожиріння не можна вважати небезпечним для здоров'я».

Іншими словами, вона впевнена, що бути повним і одночасно здоровим цілком можливо. Така спірна точка зору суперечить нещодавнім заявам, зробленим в Університеті Бірмінгема, Велика Британія. Там заявили, що ожиріння шкодить здоров'ю незалежно від таких факторів, як цукор у крові і кров'яний тиск.

У цьому новому, ще не опублікованому дослідженні вчені оцінили медичні карти 3,5 млн людей у Великій Британії і визначили, що ті, хто страждає зайвою вагою, більш схильні до розвитку серцевих захворювань, включно з інфарктами та інсультами, ніж люди з нормальною вагою. Результати були представлені на Європейському конгресі з питань зайвої ваги в травні цього року.

Звичайно, в ньому поки не врахували куріння, дієти та інші чинники, що впливають на стан здоров'я. Згідно зі статистикою, у Великій Британії 68% чоловіків і 58% жінок страждають від зайвої ваги. Півмільйона звернень до лікарів минулого року були викликані проблемами з зайвою вагою.

У 2015-2016 роках 26% всього дорослого населення Британії було визнано малорухомим, тобто з фізичною активністю менше 30 хвилин на день.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів
/-0,31620001792908-/ /-pc-/
Top