counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Як китайці розвалюють російський «Аерофлот»


Переглядів: 155


Як китайці розвалюють російський «Аерофлот»

Китайські авіакомпанії активно переманюють до себе російських пілотів «Аерофлоту». З такою величезною плинністю кадрів, яку організували російській компанії китайці, пілотувати літаки в РФ скоро буде нікому.

Так, російські ЗМІ з'ясували, що тільки за 2,5 року на роботу в Китай виїхали понад 300 командирів літаків з РФ, ще 400 осіб перебувають на стадії оформлення на роботу. Все це викликано кращими умовами праці та високою зарплатою.

Якщо в Росії стандартно треба провести в повітрі 80-100 годин на місяць, то в Китаї цю цифру знижено до 50 годин. Не можна порівняти і зарплати. Авіакомпанія China Southern пропонує пілотам від $26 до $29 тисяч на місяць, в Chengdu Airlines - близько $300 тисяч на рік ($25 тисяч на місяць).

Після початку негативної "китайської" тенденції, в Росії замислилися про підвищення зарплат пілотам. Гендиректор «Аерофлоту» Віталій Савельєв визнав дефіцит кадрів, що може призвести до простою літаків «на бетоні». Він же уточнив, що в Китаї зарплата в 2,5 разу вища, ніж в Росії і плюс у доларовому еквіваленті.

Всім пілотам, які вирішили поїхати на роботу в Китай, в «Аерофлоті» пригрозили, що назад не візьмуть. У компанії погрожують, що співробітників, які втекли, будуть працевлаштовувати тільки через 3 роки після звільнення.

Криза в російській авіації в наявності. І вона намітилася не тільки в компаніях-перевізниках, але і в авіабудуванні. Наприклад, на останню виставку Паризького авіасалону Le Bourget у Франції росіяни привезли тільки макети, показати наочно було нічого. Єдиною країною з пострадянських, яка демонструвала нові моделі літаків, як не прикро для Кремля, була Україна. І в своєму новому літаку - Ан-132D - Україна повністю відмовилася від російських запчастин.

Після цього з'ясувалося, що російський авіазавод у Воронежі збирається завершити виробництво за ліцензією українських літаків Ан-148, які вироблялися на заводі «Антонов». Найближчим часом будуть добудовані 2 останніх літаки.

Що ж, у тій економічній ситуації, в якій зараз перебуває  Росія, їм слід було б переймати досвід американської авіабудівної корпорації Boeing, яка має намір відмовитися від послуг пілотів і встановити на своїх літаках обладнання, здатне самостійно управляти повітряною машиною. У компанії похвалилися, що давно розробили потрібні технології, проте тестування почнеться тільки в 2018 році. Американці назвали плюси в своїй роботі - штучний інтелект менше помиляється.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Згідно з законами нумерології, у кожного з нас є своє число-талісман Експерти в цій галузі об'єднали зусилля з....
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Дзеркало — один із найпотужніших магічних предметів у будинку кожної людини Воно може допомогти вам залучити у....
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
У кожного з нас бувають життєві труднощі, але всі ми по-різному з долаємо Хтось йде безстрашно їм назустріч, а....
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Кожен новий день — це чудові можливості для особистого зростання та розвитку Астрологи підкажуть, що саме прин....
Харчування за астрологічним принципом
Харчування за астрологічним принципом
Як відомо, планети здатні впливати на організм людини Щоб підтримувати тонус організму та імунітет, необхідно ....
більше матеріалів
/-0,36299896240234-/ /-pc-/
Top