counter
Стрічка новин
Вибрати все
10 Травня
9 Травня
Всі новини...

Гуляки і найвідданіші: гороскоп вірності за знаком Зодіаку


Переглядів: 2929


Гуляки і найвідданіші: гороскоп вірності за знаком Зодіаку

Деякі люди схильні до зрад. Завдяки астрології можна дізнатися про те, який знак Зодіаку найчастіше ходить «наліво», а який відрізняється вірністю і відданістю.

Овни цілком можуть змінити свого партнера. Найчастіше це відбувається тому, що їм не вистачає емоцій від своєї другої половинки. Зрада для них - це чергова перемога на любовному фронті. Люди цього сузір'я люблять хвалитися перед друзями своїми любовними пригодами. Але якщо друга половинка зрадить їм, то самі Овни здатні на жорстоку помсту.

Тельці абсолютно не схильні до зрад. Навпаки, вони всіма силами намагаються налагодити відносини, завести сім'ю і стати надійною опорою для свого партнера. Навіть якщо вони відчують, що любов згасає, вони все одно не стануть поглядати на сторону, бо для Тельців важлива стабільність, а не дрібні любовні інтрижки.

Близнюки - натури емоційні й авантюрні. Вони легко можуть піддатися спокусі. Найчастіше об'єктом спокуси стає хтось із знайомих або близьких людей його другої половини. Але люди цього знака Зодіаку практично ніколи не приховують свої пригоди і завжди самі приходять до партнера з повинною.

Якщо Раки щасливі у відносинах, то вони будуть вірними супутниками життя. Але через часті скандали і непорозуміння вони цілком можуть знайти собі розраду на стороні.

Якщо Леви зраждують, то на це є серйозні причини. А в більшості випадків представники цього знака не дивляться «наліво», бо поважають свій вибір.

Дівам не чужі зради, але ці їхні швидкоплинні захоплення рідко переростають у справжнє кохання. Люди сузір'я Дів зраджують нечасто. Все тому, що вони бояться зіпсувати свою репутацію. Так що якщо вони і йдуть «наліво», то роблять це з максимальною конспірацією.

Терези прагнуть зв'язати себе узами шлюбу один раз і на все життя. Тому вони усвідомлюють усю серйозність свого рішення і відповідальність перед обраним партнером. Але незважаючи на це, вони дуже легко закохуються і часто можуть задивлятися на красивих осіб протилежної статі. Однак якщо Терези і зраджують, то вони завжди повертаються до своєї другої половинки.

Скорпіони - це вірні й надійні партнери. Вони дуже серйозно підходять до шлюбу і відносин з протилежною статтю. Якщо Скорпіон по-справжньому кохає свою другу половинку, то не дозволить собі завдати їй болю. Такого ж вони вимагають і від свого партнера.

Стрільці - ті ще ловеласи. Їх дуже часто заносить, причому після здійснення помилки вони здатні щиро покаятися. Але якщо представники цього Знака Зодіаку дуже люблять свого партнера, то думок про зраду у них немає. Але флірт і дружбу між статями вони ніколи не скасовують, як би це не подобалося їхній другій половині.

Козероги дуже неоднозначні в плані подружньої вірності. Якщо відносини з другою половинкою для нього не дуже важливі, то він цілком може піти «наліво». Але коли Козеріг зустрічає свою справжнє кохання і є повністю впевненим у надійності свого партнера, то він у жодному разі не дозволить собі зрадити.

Дізнатися, чи зраджує Водолій, досить складно. Люди цього знаку Зодіаку завжди будуть прагнути до незалежності і свободі, яку не варто обмежувати. Їхня непередбачуваність і авантюризм дає всі передумови на те, що вони цілком можуть завести любовну інтрижку.

Риби насилу тримають себе в руках, щоб не піддатися спокусі. Вони дуже легко закохуються і в той же час не хочуть завдавати болю своєму партнеру. Самі вони ніколи не прощають зрад. Більше того, Риби довго страждають від обману своєї другої половинки і, щоб відшкодувати моральну шкоду, вони можуть піти на жорстоку помсту.

Читаючи про зради знаків Зодіаку, пам'ятайте, що у справжніх стосунках важлива довіра!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Порядок у будинку - порядок у житті: методики прибирання для формування щастя
Експерти в галузі біоенергетики говорять про те, що порядок у будинку практично завжди призводить до порядку в....
Три найкращі грошові змови на гаманець
Три найкращі грошові змови на гаманець
Ні для кого не секрет, що робота найчастіше не оцінюється належним чином Але є вірний спосіб примножити багатс....
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 10 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та рішучи....
більше матеріалів
/-0,39369606971741-/ /-pc-/
Top