counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Ваш камінь-талісман за датою народження


Переглядів: 10


Ваш камінь-талісман за датою народження

Наша дата народження далеко не випадкова. Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле. Нумерологія відкриває завісу таємниці над тим, якою є наша енергетика, справжні цілі життя і яким камінням-талісманами можна прискорити наближення щастя.

Щоб зрозуміти, яке каміння приносить більше успіху і допомагає краще розкривати наші сильні сторони, необхідно для початку ці сильні сторони визначити. Експерти в галузі біоенергетики не радять тікати за двома зайцями одночасно. Потрібно зробити важливий вибір, зрозуміти, куди та навіщо вам рухатися. Відсутність чітких цілей — одна з причин яким успіх обходить людину стороною.

Нумерологічний розрахунок за датою народження

Розрахунки проводяться досить легко. Вам необхідно скласти усі цифри вашої дати народження разом. Повинне вийти число від 1 до 9, тож у разі перевищення цього ліміту необхідно ще раз повторити процедуру, склавши цифри вже отриманого числа.

Візьмемо для прикладу дату народження 3.09.1986: 3+0+9+1+9+8+6=36. Повторюємо процедуру складання: 3+6=9. Число долі дорівнює 9. Залишилося лише розшифрувати його.

Розшифрування чисел долі та визначення каменів-талісманів

Одиниця. Ці люди щасливі у всіх сферах життя. Але основною сферою для них є кохання. Любовні камені-талісмани будуть Найкращим вибором, оскільки народженим під керівництвом Одиниці потрібно завжди відчувати тепло близької людини. Їм потрібні друзі та спілкування; тривала усамітнення дуже негативно позначається на їхньому світосприйнятті та вдачі.

Двійка. Експерти радять усім, у кого вийшло це число долі, користуватися таким камінням, як аметист, бірюза та аквамарин. Вони допомагають боротися зі втомою та поганим настроєм. Люди з таким числом швидко закінчуються сили, якщо щось йде не за планом. Ці камені допоможуть стримувати емоції та зберігати сили у скрутних ситуаціях.

Трійка. Число Три означає, що людина з такою датою народження дуже щаслива. Йому потрібно лише ставити собі правильні мети і невідступно слідувати їм. У цьому чудово може допомогти сердолік. Його стихія — Вогонь, але він не провокатор за своєю вдачею. Він підживлює людину позитивом і дає їй упевненість у собі.

Четвірка. Число 4 — це символ поєднання чотирьох стихій. Ці люди дуже стабільні енергетично, тому їм можуть допомогти будь-які камені приблизно однаково. Для любовного успіху можна використовувати гранат або родоніт, в роботі корисним буде бурштин або авантюрин, а підтримувати гарний настрій зможе бірюза. Найважливіше, що багато хто з цих каменів відмінно поєднуються.

П'ятірка. Народженим під керівництвом П'ятірки варто більше часу проводити у духовних пошуках. Самоаналіз допомагає визначити сильні та слабкі сторони. Але розбиратися з внутрішніми демонами важливо у потрібний час і в потрібному місці, бо часом це може вганяти нас у депресії, робити апатичними. Для цієї справи стане в нагоді обсидіан.

Шістка. Люди з таким числом долі досить багато недоброзичливців і ворогів, тому що вони нерідко переходять комусь дорогу в боротьбі за місце під Сонцем. Боротися з негативним впливом неприємних людей, енергетичних вампірів та токсичних особистостей їм допомагає місячний камінь, а також алмаз. Ці мінерали зміцнюють віру в себе, роблять енергетику стійкішою до негативу.

Сімка. Людям з таким числом доводиться нелегко, коли хтось сумнівається в них. Вони дуже близько до серця сприймають критику оточуючих, тому їм варто користуватися камінням, яке створює якийсь енергетичний бар'єр, але робить це ненав'язливо. Сюди можна віднести яшму та нефрит. Ці мінерали допоможуть захиститися від ворогів та підвищити продуктивність у цілому.

Вісімка. Ці люди часто ставлять на чолі столу фінансову сферу життя. Успіх на роботі для них дуже важливий і в цьому немає нічого поганого. Турмалін зробить їхнє життя набагато простішим і приємнішим, тому що він приваблює фінансову удачу, підвищує енергетику, знижує стреси і підказує, в якому напрямку людині варто йти далі.

Дев'ятка. Число 9 — символ пристрасті та любові, завершеності та ґрунтовності. Таким людям завжди мало досягнутого, тому вони прагнуть більшого і зовсім губляться, якщо раптом почали ледарювати. Знайти мотивацію до дій їм допоможе тигрове око. Ще він допомагає підвищити інтуїцію, яка часом така необхідна цим людям, адже вони люблять ризикувати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів
/-0,35410904884338-/ /-pc-/
Top