counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як людина сама програмує себе на невдачі


Переглядів: 25


Як людина сама програмує себе на невдачі

Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це. Але насправді таке завжди можна виправити — достатньо лише зрозуміти, що ми робимо не так, і навчитись коригувати свої думки та дії.

Як створюються негативні налаштування
Протягом усього життя ми оточені певними людьми. Ми спілкуємось у родинному колі, зі своїми однокласниками, влаштовуємося на роботу та зустрічаємося з друзями. Згодом наше оточення змінюється, і в ньому залишаються лише ті люди, які нам близькі за духом. І якщо ви придивитеся та проаналізуєте ваше спілкування, то вийде, що у кожному з друзів та родичів закладено схожу програму. Хтось скаржиться на невдалі стосунки, хтось — на проблеми в роботі, а комусь зовсім не щастить у житті. Ось і виходить, що ви, самі того не усвідомлюючи, знаходитеся у колі людей, які також програмують себе на невдачі.

Такі установки закладаються у нас ще у дитинстві. Наприклад, будучи дитиною, ми спостерігаємо за життям батьків — як вони поводяться, чи достатньо заробляють. І якщо виявляється так, що вам постійно відмовляли в покупці солодощів або іграшок, говорячи, що на це немає грошей, то така поведінка є першою ознакою програми бідності. Благополучно закладена у підсвідомість дитини, вона згодом дасть свої плоди. З віком ми починаємо думати, як і близькі, що гроші дістаються лише важкою працею. Своїм мисленням ми притягуємо однодумців, які згодом стають нашими друзями. Вони мають аналогічні думки, оскільки в кожного було не надто безтурботне дитинство.

Виходить, що всі невдачі йдуть від вашого настрою та ставлення до успіху та достатку. Навіть якщо ви всіма силами прагнете просунутися вгору кар'єрними сходами, а в душі думаєте, що для цього обов'язково доведеться пройтися по чиїхось головах, то нічого хорошого не вийде. Ваше встановлення не дає вам отримати бажане.

То що робити, щоб виправити ситуацію?
Якщо ви розумієте, що запрограмували себе на невдачі, вважайте, що половина справи вже зроблена. Процес зміни ситуації починається з моменту усвідомлення та прийняття проблеми. Щоб ваше життя змінилося на фізичному плані, потрібно почати з себе, своїх думок та переконань. Неможливо все змінити та залучити успіх, якщо ви самі не хочете змінюватися. Усі зміни мають бути зсередини.

Зрозуміло, що стати успішним за один день не вийде: подумайте скільки років ви жили з негативними установками. Тому спочатку доведеться запастися терпінням і реально подивитися на речі.

Для того, щоб змінити програму, потрібно змінити ваші думки та ставлення до певних життєвих подій. Якщо ви раніше злилися на багатих і думали, що всі заробили гроші не чесним шляхом, то тепер постарайтеся дізнатися, яким чином вони здобули достаток та успіх. Адже такі люди часом мають чому повчитися. Хочете розбагатіти - подивіться, як це зробили інші, спілкуйтеся з успішними людьми і не витрачайте час на скарги, адже ними навряд чи сильно змінити ситуацію.

Багатьом дуже важко поміняти свою свідомість на 180 градусів. Саме тому були придумані методики позитивного мислення та афірмації. Вивчіть інформацію, виберіть твердження, що найбільш сподобалися вам, і застосовуйте їх у житті. Також для залучення удачі займайтеся саморозвитком. Будь-яке захоплення підніме настрій і налаштує на позитивний лад. А заняття йогою чи медитації допоможуть підвищити енергетику та почнуть притягувати достаток.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,35948991775513-/ /-pc-/
Top