counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші


Переглядів: 20


10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші

Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут. Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і не дозволять втратити накопичення.

Прикмети існують споконвіку і дозволяють людям уникнути маси проблем. Є прикмети-застереження, прикмети на щастя, а також прикмети, які допоможуть вам позбутися лоту бідності. 

1. Гроші ростуть у тому будинку, де їх правильно зберігають. Враховуйте не тільки місце, а й сам предмет, в якому ви ховаєте свої заощадження. Не варто залишати гроші на видному місці, ховати їх у шафах з одягом або на кухні поруч із крупами. Покладіть гроші у відокремлене місце, обов'язково помістивши їх у гаманець або спеціальну скарбничку. Не забувайте час від часу повідомляти купюри та монети, щоб грошова енергетика оновлювалася.

2. Народна мудрість говорить: у тому будинку гроші водяться, де порядок дотримується. Утримуйте будинок у чистоті, щоб енергетика благополуччя не покидала вашого житла. Проведіть прибирання, додавши у воду для миття підлог та вікон монети, щоб залучити у свій будинок грошовий достаток. Не тримайте поруч із вхідними дверима брудне взуття, інакше гроші просто підуть від вас.

3. Залучити гроші та не дозволити їм витікати крізь пальці можна, якщо не передавати їх з рук до рук. Навіть якщо ви щось купуєте, покладіть суму на стіл або спеціальну підставку. Так ви уникнете долі збідніти через сильнішу енергетику сторонньої людини. Гроші не витікатимуть, якщо ви платите за проїзд у транспорті, адже там просто нікуди покласти монети, окрім як у руки кондуктора.

4. Покладіть під поріг нову п'ятирублеву монету, щоб грошова енергетика завжди прагнула вашого будинку. Ця прикмета допомагає позбутися відтоку фінансів та виключити втрату коштів удома.

5. Символом достатку та достатку в усі часи було домашнє вогнище. Раніше господині чистили печі, а у своєчасному світі на кухні повинні сяяти плита та холодильник. Гроші обов'язково потягнуться до будинку до тих, хто дотримується чистоти на кухні і готує їжу з любов'ю. Крім того, на кухні потрібно тримати мед та свіжі яблука, щоб гроші ніколи не переказувалися, і у вашій родині панувала атмосфера щастя та затишку.

6. Розкладайте дрібні монети по кишенях одягу, у сумочки, рюкзаки та портмоне. Навіть якщо ви зараз не користуєтеся предметами гардеробу, залишайте в них трохи грошей, щоб ваші кишені ніколи не були порожніми. Дзвоняча дрібниця залучатиме грошову енергетику, яка ніколи вас не покине.

7. Обов'язково використовуйте талісмани, які притягують грошовий достаток. Їх ви можете зробити самі та заговорити на багатство. Кожен талісман, виконаний самостійно, «працювати» з вашою енергетикою і навіть у разі випадкової втрати не стане залучати гроші до сторонньої людини, яка знайде вашу пропажу.

8. Ще одна прикмета свідчить, що гроші потрібно обов'язково перераховувати. Рахунок любить будь-яка монета, тому не лінуйтеся перебирати купюри, а також розмовляти з ними. Ваш позитивний настрій допоможе грошам піти у правильні руки. Не думайте про користь і не уявляйте собі покупок, які вам не потрібні або нав'язані думкою оточуючих. Думайте про те, що вам дійсно необхідно, і тоді за допомогою перерахунку та сили думки ви обов'язково придбаєте потрібний товар.

9. Не залишайте купюри та монети на столі, тим більше на ніч. Туди ж не кладіть ключі, інакше грошова енергетика перестане бути у вашому будинку. Пам'ятайте, що у грошей і ключів має бути своє місце. Таким зневажливим стосункам до своїх фінансів ви можете злякати фінансову удачу.

10. За прикметою залучення грошей буде можливим у тому випадку, якщо ви не маєте звички говорити про те, що у вас залишилися останні заощадження. Ніколи не говоріть так про гроші, інакше вони справді можуть стати для вас останніми.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,37222409248352-/ /-pc-/
Top