counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу


Переглядів: 11


Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу

Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно постійно забиратися вдома та підтримувати його чистоту. Це буде для вас найкращою мотивацією для того, щоб почати частіше проводити прибирання.

Є багато методик прибирання, кожна з яких допомагає формувати щастя. Не забувайте стежити за чистотою, оскільки плюсів від цього набагато більше, ніж вам здається.

Посилення позитивних потоків Ці

З точки зору фен-шуй, періодичне прибирання є головною умовою підтримки в будинку або квартирі позитивної обстановки. Коли ми забираємось, темна і негативна енергія Ша йде, а їй на зміну приходить світла і енергія Ці.

Коли ми довго не прибираємось у будинку, темна енергія спочатку накопичується в темних кутах, коморах і шафах, а потім починає поширюватися і на світліші та видимі ділянки будинку. Згодом негативна енергія може захопити більшу частину домашньої території.

Чим сильніша темна енергія поширюється, тим більше проблем вона породжує. Спочатку вона призводить до зниження продуктивності, а потім знижує настрій. Якщо занадто довго не забиратися, можна навіть почати хворіти.

Як прибирання впливає на людину

Вона допомагає контролювати своє життя. У чистому будинку набагато простіше приймати важливі рішення. Також набагато простіше розуміти свої почуття та емоції. Порядок у будинку — порядок у голові. Це і є золотий принцип, який треба запам'ятати кожній людині. Якщо хочеться, щоб майбутнє було приємним та світлим, доведеться попрацювати на благо домашньої обстановки.

Вона підвищує самовпевненість. Негативна енергія, яка накопичується за наявності безладу, неодмінно знижує віру людини в себе, оскільки безлад у будинку призводить до безладу в голові. Прибирання допомагає позбутися страхів, невпевненості, зневіри. У чистому будинку свідомість людини влаштовується.

Чистота позбавляє стресу. Коли людина приходить додому після важкого робочого дня, бруд і хаос довкола змушують його ще сильніше занурюватися в думки про проблеми та справи. Коли ж людина приходить у чистоту та порядок, її голова очищається від переживань, її нерви заспокоюються. Саме тому намагайтеся тримати свій будинок у чистоті та порядку, якщо у вас зараз важкий період і ви постійно втомлюєтеся.

У чистому будинку краще спиться. Коли довкола вас чистота та порядок, вам простіше засипати. Відповідно до спостережень, у чистому будинку люди набагато рідше бачать погані сни. Це підвищує якість сну та його ефективність. На ранок у такому будинку в більшості випадків люди прокидаються відпочилими, бадьорими та повними сил.

У чистому будинку рідше поселяються потойбічні сутності. Ще з давніх-давен люди помічали, що в царстві безладдя набагато частіше починають проявляти себе примари, лярви та інші потойбічні сутності. Навіть ваш домовик може збунтуватися, якщо ви не стежитимете за чистотою, а це загрожує величезними неприємностями. У чистому будинку будинковий налаштований позитивно і має велику силу, здатну прогнати злих духів.

У чистому будинку люди стають добрішими. Тут, швидше за все, потрібно звернути увагу на сукупність факторів, описаних вище, але в цілому спостереження показують, що коли в домені забираються, настрій стрімко йде вниз.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,41727089881897-/ /-pc-/
Top