counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

10 небезпечних слів, які відштовхують від вас удачу та гроші


Переглядів: 24


10 небезпечних слів, які відштовхують від вас удачу та гроші

Кожне сказане нами слово має особливу енергетику. Деякі слова вимовляти зовсім не рекомендуються, інакше удача та гроші назавжди відвернуться від вас. Докладніше про них ви зможете дізнатися з цієї статті.

Ще в дитинстві батьки радили нам думати, перш ніж щось вимовляти. Це золоте правило, як і раніше, залишається актуальним, оскільки слова можуть не тільки образити іншу людину, а й відлякати Фортуну. Кожне слово здатне як притягувати, і відштовхувати позитивну енергію. До останніх належить слова з негативною енергетикою. Вживати їх у розмові слід якомога рідше, а краще зовсім не робити цього. Експерти пропонують вашій увазі десять слів, які здатні назавжди відштовхнути від вас гроші та удачу.

Слова, які відлякують гроші та везіння

На жаль, відмовитися від вживання слів із негативною енергетикою назавжди не зовсім можливо. Однак якщо ви намагатиметеся вимовляти їх якомога рідше, то вже скоро ваше життя зміниться на краще.

Бідність. Кожна людина боїться опинитися за межею бідності, але якщо вимовляти це слово занадто часто, то шанс зіткнутися з безгрошів'ям збільшується. Його негативна енергетика здатна перекривати грошові потоки та перешкоджати циркуляції позитивної енергії. В цьому випадку недолік або навіть відсутність грошей може стати для вас найактуальнішою проблемою. Щоб залучити фінансову удачу, навчитеся замінювати слово «бідність» іншими, менш гучними синонімами.

Погано. Енергетика цього слова здатна блокувати потоки позитивної енергії, а значить, незабаром життя дійсно не видасться вам казкою. Використовуючи це слово занадто часто, ви притягуєте до себе проблеми та негатив. Крім того, ви самостійно створюєте ілюзію життя, в якому немає місця щастю та радості. Назавжди забудьте це слово або вимовляйте його тільки в крайніх випадках.

Біда. Напевно, вам доводилося стикатися з людьми, які здатні перебільшувати і робити з незначної проблеми справжню катастрофу. Саме собою слово «біда» здатне притягнути чимало по-справжньому серйозних бід. Погані речі трапляються з кожним із нас, але не варто перебільшувати свої проблеми. Пам'ятайте, що негативна енергетика таких слів може зруйнувати ваше життя.

Проблема. Не кожна неприємність у нашому житті є проблемою. Часом перешкоди натякають нам на те, що ми йдемо неправильним шляхом і самі створюємо собі складнощі. І тут це не проблема, а можливість змінити своє життя. Невдачі — це тимчасове явище. Грошові проблеми — це можливість навчитися економити та примножувати свій дохід.

Ні. Негативна енергетика цього слова здатна не просто відштовхувати, а й зовсім блокувати позитивну енергію. У цьому випадку заручитися підтримкою Фортуни та збільшити фінансове становище майже неможливо. Звичайно, важко погоджуватися завжди і з усім, але й відмову можна сформулювати інакше. Відмовтеся від вживання слова «ні», і вже скоро ви зможете добитися успіху та отримати бажане.

Всі. Як виявилося, одне з найбільш часто вживаних нами слів має найсильнішу негативну енергетику. Найчастіше люди вимовляють його не доречно, і саме в цей момент воно виявляє свою руйнівну функцію. Слід вимовляти його лише в тому випадку, якщо ви прийняли остаточне рішення або справді завершили будь-яку дію. Його вживання без приводу здатне зруйнувати будь-які ваші починання, а надії на позитивний результат не виправдаються.

Ненавиджу. Ненависть — неприємне почуття, що отруює життя. Чим більше ви ненавидите все, що є і відбувається навколо вас, тим більше ускладнюєте проблеми. Як правило, гроші та удача прагнуть життєлюбних і щасливих людей. Однак якщо ви ненавидите все навколо, чекайте на аналогічне ставлення з боку Всесвіту. Особливою небезпекою загрожує це слово, якщо ви вимовляєте його у бік близької людини. У цьому випадку ви не тільки відлякуєте Фортуну і позбавляєте себе матеріальних благ, а й руйнуєте енергетику того, до кого належало це слово. Намагайтеся контролювати свої емоції, а найголовніше, навчитеся ставитися до оточуючих з терпінням.

Ніколи. Кожен чув приказку «ніколи не говори ніколи». Однак навіть у такому сенсі вимовляти це слово не рекомендується. Його енергетика позбавляє вас життєвого тонусу і відлякує успіх. Використовуючи його у розмові, ви заздалегідь позбавляєте себе можливості досягти чогось більшого. Віра в те, що все вийде — головний ключ до успіху, а в цьому випадку слово «ніколи» недоречно.

Смерть. Одне слово «смерть» викликає у нас негативні емоції, а його енергетика буквально руйнує наше біополе та позбавляє життєвих сил. Воно створює додаткові бар'єри, що блокують позитивну енергію, тому досягти успіху стає набагато складніше. Щоб протягом життя удача всього супроводила вам, постарайтеся вживати це слово якомога рідше.

Невезіння. Сама приставка «не» має негативну енергетику. Поряд з нею позитивне слово «везіння» несе негативний характер та блокує потік позитивної енергії. Фраза «Мені не щастить» дуже часто буває недоречною. Адже зробити такий висновок через одну невдачу досить безглуздо, і Всесвіт враховує це. Прокидаючись рано-вранці, вірте, що саме цього дня вам обов'язково пощастить, і не забудьте вимовити це голосно і перед дзеркалом.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,31535005569458-/ /-pc-/
Top