counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Березня
18 Березня
Всі новини...

Головні помилки, які роблять нас невдахами, і як їх уникати


Переглядів: 140


Головні помилки, які роблять нас невдахами, і як їх уникати

При народженні людина отримує великий запас життєвої енергії від батьків. На жаль, цей запас, з плином часу виснажується, особливо, якщо ми не замислюємося над тим, куди саме ми її використовуємо. Це так звана енергія Першого типу. Але є і хороша новина: протягом життя ми набуваємо свою власну енергію - і цей запас може нескінченно поповнюватися.

За умови, що ми знаємо про те, як це потрібно робити правильно. Тим часом, далеко не всі знають, звідки отримати енергію для її поповнення, більш того, ми постійно витрачаємо на всякі дрібниці, що призводить до нескінченної витоку нашої життєвої сили. І в цьому винні тільки ми самі. В один, далеко не прекрасний момент, енергія просто вичерпується.

І тоді людина просто помирає. А все тому, що вона не знала і навіть не думала про таку можливість, щоб поповнити свою життєву енергію і дбайливо, розумно витрачати її тільки на те, що дійсно важливо. Куди ж витрачається наша життєва енергія в більшості випадків?

Ось 10 основних напрямків її витоку.

Подумайте над ними і постарайтеся попередити непотрібний витік. Залиште минуле в минулому. Абсолютна більшість людей продовжує жити в своєму минулому. Раз у раз вони думають про те, як потрібно було вчинити і що можна було б зробити по-іншому, і як це все можна виправити.

Ми звикли згадувати хороші і погані моменти, а значить, подумки весь час повертаємося туди, де нас більше немає. І не буде вже ніколи. Тим часом, подібні роздуми забирають у нас дуже багато життєвої енергії, хоча, ймовірно, ви про це навіть не підозрюєте. Ще гірше, якщо подібні подорожі в минуле викликають у вас негативні емоції. З цієї ж причини не слід ділитися з кимось своїми сумними спогадами. Постарайтеся взагалі менше говорити про минуле і зупинятися щоразу, коли ви знову почнете це робити. Звичайно, це нелегко. Однак якщо ви будете тренуватися, то ви навчитеся це робити. Почніть саме з того, щоб перестати обговорювати своє минуле з іншими людьми.

Оцінювати ситуацію потрібно адекватно

Для цього необхідно абстрагуватися, прибрати власні емоції і подивитися на ситуацію поглядом сторонньої, незацікавленої в ній людини. Тоді вам стане зрозуміло багато, зокрема і чому саме люди так чинять. Можливо, в деяких випадках саме адекватна оцінка ситуації допоможе вам уникнути конфлікту.

Найчастіше він виникає тільки тому, що ви починаєте нервувати, коли щось іде у невідповідності з вашим планами або бажаннями. Ви починаєте судорожно намагатися повернути контроль, виправити те, що, на вашу думку, пішло неправильно, відшукати причину і усунути її. А на це йде значна кількість енергії.

Постарайтеся просто прийняти те, що інші люди відрізняються від вас, вони можуть діяти якимось іншим чином, мати інші звички.

Перегляньте свої цілі

Іноді ми намагаємося досягти намічених цілей, будь-що, яких би зусиль це не вимагало з нашої сторони. Якщо щось не виходить відразу, ми багато думаємо про це, засмучуємося, намагаємося докласти ще більше зусиль, які теж не досягають результату. І все починається знову.

Це нагадує, як якщо б, граючи в азартні ігри, ми програвали і раз по раз підвищували ставку, сподіваючись повернути все, що програли, і залишитися з прибутком. Іноді це виходить, частіше - ні, але в будь-якому випадку, це забирає у нас надзвичайно багато енергії. Ми не вкладаємося в намічені терміни, знову піднімаємо планку, завищуємо свої можливості і буквально намагаємося вивернутися навиворіт, тільки б домогтися бажаного.

Ми нервуємо, відчуваємо негативні почуття, втрачаємо позитивну енергію і наповнюємося негативною, який нас руйнує.

Не розпочинайте порожніх розмов

Ви навіть не уявляєте, яка кількість життєвої енергії у вас іде на це, здавалося б, абсолютно невинне заняття - пусті балачки. По телефону, з оточуючими, з сусідами, з колегами по роботі тощо.

Ви розтрачуєте свою енергію, замість того, щоб спрямувати її на сто щось дійсно варте, а до того ж ще і ризикуєте заслужити славу базіки. У житті виникає досить багато ситуацій, коли потрібно утримати свій язик за зубами. Пам'ятайте про те, що кожне ваше слово має мати свою вагу і бути вимовлене суворо у справі.

Мова людини, яка не витрачає енергію даремно, звучить яскраво і вагомо, вона захоплює співрозмовника і утримує його увагу. Навпаки, якщо людина без кінця розмовляє, зрештою навколишні втрачають до неї будь-який інтерес. І навіть у тому випадку, якщо вона намагається повідомити дійсно важливу інформацію, вона не зуміє донести її до своїх слухачів.

Не скаржтеся на життя і не перекладайте провину на чужі плечі

Будь-яка скарга - це перекладання провини на когось іншого. Або - на щось інше. Таким чином людина намагається зняти провину і відповідальність із себе. Зазвичай це відбувається тоді, коли їй вже починає не вистачати життєвої енергії, вона почувається слабкою і стомленою.  Якщо це відбувається випадково і від випадку до випадку, навколишні ще сприймають ваші скарги відносно спокійно і навіть готові вас вислухати.

Але якщо скарги на життя входять у звичку, то, як правило, ви не знайдете вдячних слухачів, бо люди намагаються уникати постійно ниючих скаржників. Що стосується енергії, то її втрачають обидві сторони. Сам оповідач тому, що він знову і знову переживає негативну ситуацію з минулого. А слухач змушений ділитися з ним своєю позитивною енергетикою.

Не робіть зайвих рухів

Можливо, ви помічали, що коли людина нервує, вона мимоволі починає робити багато дрібних і непотрібних рухів. Постукувати пальцями по столу, вертіти щось у руках, смикати серветку або волосся, ходити з кутка в куток тощо.

Тим часом, кожен рух вимагає витрати певної енергії. Втім, найчастіше ми робимо зайві рухи і просто від нудьги. Наприклад, лускаємо насіння або розмахуємо руками, або робимо ще щось настільки ж марне. І це ще один шлях, яким витікає наша енергія. Тому в будь-якій ситуації зберігайте спокій і тримайтеся з гідністю. До речі, і виглядати з боку ви теж будете набагато краще.

Про інтимне 

Всі знають про те, скільки уваги жінки приділяють своїй зовнішності, скільки часу вони витрачають на накладання макіяжу, вибір вбрання, зачіску тощо. Начебто в цьому немає нічого поганого, але, з іншого боку, це теж вимагає великої кількості енергії. Особливо, якщо жінка постійно думає про те, чи виглядає вона досить привабливо.

Пам'ятайте про те, що чим більше у вас життєвої енергії, тим краще ви виглядаєте. А якщо у вас її немає, то ніякий макіяж вас не врятує. Тому намагайтеся більше відпочивати і висипатися.

А особливо під час менструації, коли ви втрачаєте особливо багато енергії, але вже з фізіологічних причин. Не випадково в цей період жінки почуваються слабкими, розбитими, хворими, стають особливо образливими і збудливими.

Відмовтеся від вживання слів-паразитів

Крім того, що слова-паразити роблять вашу мову грубою і непривабливою, вони теж забирають вашу енергію, як на їх проголошення, так і на те, щоб утримувати сенс початої розмови. Тому, якщо у вас є така погана звичка, обов'язково від неї позбавляйтеся.

Ви помітите, що вам стане значно легше утримувати увагу співрозмовника, а йому не доведеться витрачати власну енергію на те, щоб зрозуміти, що ж саме ви намагаєтеся йому сказати. Не гримасуйте. Багато людей не помічають, що під час розмови або при міркуванні міміка їхнього обличчя значно активізується.

Ви піднімаєте брови, починаєте мружитись або активно моргати, жувати губами, такі похмурі. Або нерозумно хихикаєте. На кожен такий дрібний рух витрачається енергія. Зрозуміло, не повинні перетворювати своє обличчя на нерухому маску. Йдеться саме про зайві рухи, які не належать до того, що ви дійсно відчуваєте в цей момент.

Уникайте випадкових інтимних зв'язків

Випадкові сексуальні відносини надзвичайно небезпечні не тільки тим, що вони загрожують вам венеричними захворюваннями. Секс між чоловіком і жінкою - це велике таїнство, під час якого відбувається обмін енергією. Але тільки в тому випадку, якщо партнери дійсно близькі один одному.

Якщо ж цей зв'язок виявляється випадковим, то такого обміну не відбувається, кожен з них тільки скидає і втрачає свою власну сексуальну енергію.

Недарма, після такого випадкового зв'язку ви почуваєтеся не наповненими, а саме спустошеними. Що так і є. До речі, це стосується і тих випадків, коли ви займаєтеся сексом проти своєї волі, наприклад з примусу або бажаючи таким чином щось отримати від свого партнера. Або, навпаки, коли ви займаєтеся сексом з тим, хто цього не хоче. У всіх цих випадках відбувається значна втрата життєвої сексуальної енергії. Ви віддаєте свою і не отримуєте нічого натомість. Источник.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Симоронський ритуал на удачу: купаємось у шоколаді
Є такий вислів — «я в шоколаді» Воно означає те, що людина повністю задоволена своїм життям, вона щаслива в ос....
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкогольний гороскоп. Як п'яніють Знаки Зодіаку
Алкоголізм - хвороба або звичка? Астрологи впевнені, схильність до надмірного вживання міцних напоїв залежить ....
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
Народні прикмети на 19 березня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні
19 березня за новим церковним календарем православні віруючі згадують святих мучеників Хрісанфа та Дарію У нар....
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам належить важливе прийняття рішень Будьте впевнені у своїх діях ....
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливий зв'язок із вашим партнером Енергія, яка ....
більше матеріалів
/-0,90070104598999-/ /-pc-/
Top