Вчені виявили, що шанси на виживання хворих гліобластомою, летальним типом пухлини головного мозку, покращує генетично модифікований вірус поліомієліту. Про це пише видання Science Alert.
Для людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту, варто віддавати перевагу запеченим, вареним або приготованим на пару стравам.
"Будь-які маринади, копченості, консерви заборонені тим, хто раніше переніс панкреатит, має супутні захворювання, наприклад, жовчнокам'яну хворобу.
Надмірне вживання овочів і фруктів у літній період може призвести до захворювань підшлункової залози.
"У всьому повинна бути міра. Наприклад, листовий салат різних видів добре діє на травний тракт, м'яко очищає кишечник.
Людині потрібно шукати способи вираження і подолання стресу, інакше він "осяде" в людині і виразиться в хворобах. Таку думку висловила психотерапевт, сімейний консультант-медіатор Марія Фабрічева на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Щоб вибрати якісну рибу в супермаркеті, необхідно звернути увагу на її луску, понюхати тушку і натиснути на неї пальцем. Таку думку висловив глава Асоціації рибалок України Олександр Чистяков на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Щоб позбавити себе від ризику підхопити ботулізм, необхідно купувати виключно живу рибу, а готові продукти на кшталт шаурми влітку краще зовсім виключити зі свого раціону.
Справжня якісна сьомга повинна мати сірий колір, а поширений яскраво помаранчевий свідчить про наявність в рибі барвників. Таку думку висловив глава Асоціації рибалок України Олександр Чистяков на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Ботулізм характеризується сухістю в роті, прискореним серцебиттям, відсутністю підвищення температури тіла. Таку думку висловив лікар Денис Павловський на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Прийом антибіотиків під час грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій необхідний при ускладненнях. Таку думку висловила лікар-інфекціоніст Тетяна Єгорова на прес-конференції, передав кореспондент АСН.
Різдво Христове є одним з найважливіших християнських свят і традиційно відзначається в кожній родині. Святкування починається ще з вечора перед Різдвом, у Святвечір, коли кожна сім'я збирається за святковим столом.