counter
Архів Повернутись назад 14 Березня 2024
14 Березня
Гороскоп Любовний гороскоп на 14 березня 2024 року ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день підготуйтеся до висловлювання своїх емоцій. Будьте відкритими до почуттів та готовими поділитися своїми думками з партнером. Романтичний вечір чи несподіваний сюрприз створять особливу атмосферу. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Зосередьтеся на зміцненні своїх стосунків. Проведіть час у колі близьких, обговоріть ваші плани та мрії. Порозуміння та підтримка зроблять ваші відносини ще міцнішими. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогоднішній день підходить для того, щоб розкрити свою творчу сторону у стосунках. Намагайтеся придумати щось нове і дивовижне для вашого партнера. Грайливість та легкість допоможуть створити позитивний настрій. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Прагнення до глибокого розуміння буде важливим аспектом ваших стосунків. Розмови про почуття та цінності зміцнять ваші зв'язки. Будьте відкритими до емоційної близькості. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете виявити свою пристрасть та романтичну ніжність. Приділіть увагу близькій людині, створіть романтичну атмосферу та поділіться своїми почуттями. Емоційна відвертість цінуватиметься. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Зосередьтеся на спілкуванні та взаєморозумінні в парі. Обмін ідеями та почуттями створить гармонію у ваших стосунках. Будьте готові слухати та виявляти терпіння у розмовах. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) На сьогоднішній день підходить для того, щоб поглибити свої відносини. Обговоріть із партнером спільні плани на майбутнє. Взаєморозуміння та взаємна підтримка допоможуть вам долати труднощі. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Будьте відкритими до змін у відносинах. Сьогодні підходить для перегляду спільних планів та оновлення ваших взаємин. Комунікація та готовність до компромісів будуть ключовими. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Активні ідеї та нові пригоди будуть на першому плані. Спільні заняття та розваги створять позитивну атмосферу у відносинах. Будьте готові до несподіваних, але приємних сюрпризів. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Стабільність та турбота про близьких будуть важливими аспектами ваших стосунків. Присвятіть час сімейним питанням та звертайте увагу до членів сім'ї. Будьте готові до підтримки та розуміння. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні підходить для обміну ідеями та взаємної підтримки. Обговоріть з партнером ваші спільні інтереси та плани на майбутнє. Будьте відкриті до нових можливостей та взаємних ідей. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) На сьогоднішній день приділіть увагу своїм почуттям та інтуїції. Будьте відкриті до емоційної глибини у стосунках. Поділіться своїми мріями та фантазіями з партнером, це створить близькість та розуміння.
Гороскоп Гороскоп на 14 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Цей день принесе вам додаткову енергію та рішучість. Можливо, ви почуватиметеся більш впевнено та амбітно, що допоможе вам у досягненні ваших цілей. Ваша пристрасть та ентузіазм можуть надихнути оточуючих. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні ви можете відчувати більшу стабільність та впевненість у собі. Цей час підходить для планування та здійснення довгострокових цілей. Постарайтеся використати свою завзятість і рішучість у вирішенні завдань. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Ваша комунікативність та соціальна активність можуть досягти піку сьогодні. Це чудовий день для спілкування з іншими людьми, обміну ідеями та встановлення нових контактів. Будьте відкриті до нових можливостей. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні підійде для того, щоб звернути увагу на свої емоції та внутрішні потреби. Знайдіть час для відпочинку та саморозвитку. Будьте уважні до своїх почуттів та потреб оточуючих. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Цей день може принести вам можливість виділитися та показати свої лідерські якості. Будьте готові до можливостей, які можуть вам представитися сьогодні. Використовуйте свою енергію та харизму для досягнення успіху. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні підходить для звернення уваги на деталі та організацію. Приділіть час плануванню та структуруванню своїх справ. Ваша систематичність та точність допоможуть вам у досягненні результатів. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Цей день може принести гармонію та баланс у ваші відносини. Зверніть увагу на спілкування з близькими та вирішення можливих конфліктів. Будьте толерантними та відкритими до компромісів. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ви можете відчути себе більш інтенсивно та пристрасно. Використовуйте цю енергію для досягнення ваших цілей та реалізації проектів. Будьте рішучими та наполегливими у діях. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Цей день може принести вам нові ідеї та перспективи. Будьте відкриті до нових можливостей та готові до експериментів. Ваш оптимізм та щедрість можуть залучити удачу на ваш бік. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні підходить для звернення уваги на свої матеріальні цілі та амбіції. Будьте цілеспрямованими та цілеспрямованими в діях, спрямованих на досягнення успіху. Приділіть час плануванню та стратегічним роздумам. Ваші зусилля та наполегливість допоможуть вам наблизитися до ваших цілей. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ви можете відчувати себе вільними та незалежними. Використовуйте цей час для творчості та самовираження. Будьте відкриті до нових ідей та готові дослідити незвичайні напрямки. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ви можете почуватися більш інтуїтивно та чутливо. Присвятіть час медитації та внутрішньому зростанню. Будьте відкриті до натхнення і готові дотримуватися своєї внутрішньої мудрості.
Політика Заява Шольца у Бундестазі про допомогу Україні та про ракети Taurus Канцлер ФРН Олаф Шольц підтвердив свою позицію щодо ненаправлення в Україну далекобійних ракет Taurus. За його словами, це може призвести до подальшої ескалації конфлікту та фактично позначити пряму участь Німеччини у війні. Про це він повідомив під час "години запитань і відповідей" у Бундестазі в середу, передає Укрінформ. "Для мене відправка в Україну ракет виключена... Це кордон, який я як канцлер не можу перетнути", - сказав Шольц. Він підкреслив, що необхідно гарантувати неучасть Німеччини, адже, на думку Шольца, застосування таких ракет потребує участі німецьких солдатів. Це неприпустимо, навіть якщо солдати фактично не перебуватиму на території України, заявив глава уряду. Він виключив можливість використання цих ракет з радіусом дії до 500 км без контролю з боку німецьких військових, вказавши, що це було б безвідповідально і не тільки призвело б до ескалації конфлікту, а й означало б пряму участь у війні. > "Це також думка інших відповідальних політиків у Європі", - додав Шольц. Водночас, відповідаючи на закиди опозиції щодо недовіри до українських партнерів, він зазначив, що Україна чітко виконувала взяті на себе зобов'язання перед західними постачальниками озброєння. "Ми довіряємо Україні, те, що ми є другим найбільшим за обсягами надання підтримки партнером, - це показник великої довіри", - наголосив Шольц. Він зазначив, що ніхто в Європі не надає стільки допомоги Україні, як Німеччина, і підтвердив, що з початку повномасштабної війни Німеччина надала, зобов'язалася або запланувала допомогу на 28 млрд євро. Також канцлер підкреслив, що у бюджеті на цей рік Берлін виділив понад 7 млрд євро на військову допомогу Україні, Франція – 3 млрд, Великобританія – 2,5 млрд. Крім цього, Німеччина, за його словами, випереджає інші країни заходу у постачанні Україні багатьох систем озброєнь. Зараз Україні, за оцінками Шольца, потрібно більше боєприпасів, систем ППО тощо, тому важливо виконати всі ці обіцянки. Шольц наголосив на важливості продовження підтримки України, щоб та могла захищати себе, і заявив, що уряд та парламент зроблять усе можливе для цього. "Ми невідкладно мобілізуватимемо допомогу", - пообіцяв політик. Він також вважає, що вирішення питання щодо кожної окремої системи озброєнь є центральним завданням. На його думку, цей підхід не можна вважати слабкістю.
Ситуація на сході повільно погіршується: DeepState Російські окупанти стверджують, що захопили селище Невельське на Донеччині. Однак ця інформація є неправдивою. Заяви росіян спростував представник ОСГВ "Таврія", офіцер Збройних сил України Дмитро Ліховий у коментарі Liga.net. За його словами, ворог поширив фейкову інформацію щодо захоплення населеного пункту. Наразі ЗСУ продовжують утримувати контроль над селищем на Авдіївському напрямку. У той же час, аналітики DeepState підтвердили, що Невельське залишається під контролем Сил оборони України станом на кінець доби 12 березня. Однак, за даними ресурсу, ситуація повільно погіршується. "Ворог проводить штурмові дії на південь від села. Враховуючи, що дана інформація є передчасним повідомленням нагору про успіх, то командування росіян приверне додаткові сили, ніж посилить тиск, для виправлення своєї ж брехні", - додали аналітики DeepState.
Суспільство У наступній "хвилі" мобілізують 500 тисяч людей: FT Під час наступної "хвилі" мобілізації до лав ЗСУ, найімовірніше, залучать до 500 тисяч осіб. Загалом в Україні є 3,7 мільйона громадян, які зможуть взяти в руки зброю, йдеться у публікації. "_blank" rel="nofollow noopener">Financial Times. Зараз, за оцінками аналітиків, на фронті перебуває близько 330 тисяч військових. Як пояснили газеті в Міноборони, нова "хвиля" мобілізації буде покликана оновити склад підрозділів, що знаходяться на передовій з першого місяця війни, решта має замінити загиблих або вирішувати інші бойові завдання в залежності від обстановки на фронті. Згідно з даними парламентського комітету з питань економіки, з 11,1 млн чоловіків віком від 25 до 60 років лише 3,7 млн мають право на мобілізацію. Інші - вже воюють, мають інвалідність, перебувають за кордоном або є працівниками критичної інфраструктури. Тоді як із повідомлення МО у Facebook випливає, що 400-500 тисяч є коригованими загальними оцінками залежно від розвитку подій на театрі бойових дій: підготовка військовослужбовців становитиме до 3 місяців. Новий законопроект також пропонує мобілізацію певної частини поліцейських, проте відсоток має бути визначений таким чином, щоб поліція й надалі виконувала свою функцію забезпечення правопорядку, уточнює прес-служба МО України. Аудит підрозділів МОУ та Генерального штабу триває.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 750-го дня війни 14 березня 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 14 березня 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот п’ятдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 79 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 64 авіаційних удари, здійснив 93 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 36 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України 22 цих ударних БпЛА було знищено. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Вільне, Велика Писарівка, Попівка, Олександрівка Сумської області; Вовчанськ Харківської області; Надія, Білогорівка Луганської області; Предтечине, Часів Яр, Нью-Йорк, Дружба, Олександропіль, Керамік, Новобахмутівка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Максимільянівка, Новомихайлівка, Водяне, Максимівка, Нескучне, Старомайорське Донецької області; Роботине, Мала Токмачка Запорізької області. Під артилерійським вогнем були близько 150 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп'янський напрямок наші захисники відбили 4 атаки противника в районах населених пунктів Табаївка Харківської області та Стельмахівка Луганської області. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 11 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка та Верхньокам’янське Донецької області. Бахмутський напрямок силами оборони відбито 3 атаки противника в районах східніше Часового Яру, Богданівки та Кліщіївки Донецької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія”, Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 20 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське та Невельське Донецької області. Новопавлівський напрямок сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та південніше Золотої Ниви Донецької області, де ворог 29 разів намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок ворог 7 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області, західніше Вербового та Роботиного Запорізької області. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса”, Херсонський напрямок ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, здійснено 2 безуспішні штурми позицій наших військ. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника. Також, силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну ракету. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Здоров`я Як розпізнати депресію? 7 прихованих симптомів, які важливо не пропустити 1. Несподіваний потяг до самотностіЯкщо знайомий завжди любив тишу і вів замкнутий спосіб життя - це одне. Інша справа, коли товариський і цілком собі екстравертований персонаж раптом втрачає інтерес до зовнішнього світу і шукає усамітнення. Звичайно, всім нам періодично потрібен тайм-аут, відпочинок від яскравих вражень і великого кола зобов'язань. Але якщо ізоляція затягнулася, людина геть відмовляється від колишніх захоплень, друзів, поводиться підкреслено нелюдимо і пофігістично... щось тут не так. Бийте на сполох, очевидною є втрата інтересу до життя. 2. Неадекватна реакція на подіїЙого зачепили за живе, відняли найдорожче, але він ніяк не відреагував? Образили, принизили, натиснули на почуття гордості - і він покірно погодився? Це реакція «жертви», яка вимагає уваги. У депресивному стані наші почуття нас підводять, ми перестаємо відчувати біль, здивування, наснагу, щастя, хоча все ще можемо грати їх на публіку. Саме тому навмисна радість під час чорної смуги життя теж може бути маскою, щоб уникнути зайвих питань. Спробуйте розговорити партнера, дізнатися його справжні емоції. 3. Недоглянутий зовнішній виглядПроблеми з охайністю - ще один маркер депресії, коли у людини просто немає сил займатися побутовими питаннями, підтримувати правила гігієни або нормально харчуватися. Такі люди безпричинно худнуть або набирають вагу, перестають приділяти увагу зачісці, одягу, дому, носять дивні балахони і зовсім з цього приводу не комплексують. Особливо ненормально, якщо ця людина завжди був акуратною і в минулому носила накрохмалені сорочки. 4. Залипання на проблеміМозок депресивного хворого зависає так само, як і комп'ютерна програма, - в ньому поселяється вірус, який роз'їдає тіло зсередини, підпорядковуючи собі всю вільну енергію. Така людина зациклюється на проблемі, при цьому його нервова система виснажується і не може знайти рішення. Вихід? Допомогти другу переключитися, витягнути його на відпочинок, змусити відіспатися, відкласти уявну жуйку в сторону. Інакше на зміну активності прийде апатія, безсоння, розсіяна увага і втрата інтересу до життя. Нав'язливий пошук відповідей на всі питання - не вихід, у цьому стані мало реальної дії. Треба переключатися зовні. 5. Зміна робочого графікаДепресивний розлад може як придушити бажання працювати, так і зробити з людини божевільного трудоголіка. Чому? Одних людей напружений графік відволікає від негативних думок, допомагає заповнити життя хоч якоюсь подобою сенсу, компенсувати кар'єрними досягненнями внутрішню порожнечу. Інші, навпаки, відчувають повне розчарування у всьому, безглуздість праці, грошей, звичного ритму життя. Тому швидко втомлюються, часто беруть лікарняні і шукають будь-які відмовки, аби пропустити корпоративні свята. 6. Психосоматичні дисфункції Наш настрій впливає не тільки на світосприйняття, а й на самовідчуття. Збій у гормональній системі, тривалі стреси і пригнічений стан негативно відбиваються на серці, шлунку, нирках і статевій системі. Несподівані больові напади в грудях, імпотенція, фригідність, виразка шлунка, мігрень, проблеми з диханням, шкірою, неконтрольовані панічні реакції - все це вторинні ознаки депресії, наслідок тривалого напруження, яке впливає на тіло. Ось чому не варто відтягувати похід до психолога. 7. Розмови про сенс життяЦей параметр здається дивним, ось тільки депресія змушує людину багато про що задуматися, почати копатися в своєму минулому, безплідно мудрувати, тільки б знайти хоч якусь причину жити і отримувати задоволення від сірого існування. Люди в пригніченому настрої часто заводять філософські дискусії, перебільшують масштаби катастроф і надто узагальнюють свої проблеми: «завжди так було», «ніщо вже не врятує», «така доля людства, ми - нікчемні піщинки космосу». Як допомогти перемогти депресію?Насамперед запам'ятайте, що знецінення або висміювання проблеми не спрацюють вам на руку. Ніякі «вистачить нити», «посміхнися світу» або «забий на все» не допоможуть людині викинути розумову жуйку, перестати концентруватися на негативі, запиваючи біль алкоголем. Ваш енергійний стусан під зад не допоможе, не надихнуть його і зміна місця проживання, нові друзі або активні заняття спортом. Причина глибше, депресія - це не примха, але хвороба, яка вимагає обережного підходу і м'якого лікування. Ніж займатися самодіяльністю, краще поясніть близькій людині необхідність професійної допомоги з боку, приведіть його за руку до хорошого психолога.
Політика Интервью
Росія нападе на Казахстан або країни Балтії, незалежно від того, хто очолить США – Кочетков
Чинний президент США, демократ Джозеф Байден і колишній американський лідер, республіканець Дональд Трамп перемогли на праймеріз від своїх партій у Супервівторок. Відтак, саме вони змагатимуться за перемогу на президентських виборах у США, які відбудуться 5 листопада цього року. А від того, хто стане наступним президентом США, багато в чому залежить підтримка Штатами України та розвиток подій у російсько-українській війні. Політичний аналітик, політтехнолог та іміджмейкер Олександр Кочетков в інтерв’ю Главреду розповів, що чекає на Україну в разі перемоги Трампа чи Байдена, чи будуть США більше допомагати українському народові протистояти російській агресії, чим Трамп може неприємно здивувати Путіна, яку роль відводить Вашингтон Україні після війни, в якому випадку американські війська можуть опинитися в нашій країні, а також чому програш України у війні з Росією дестабілізує світ і запустить катастрофічні для Європи процеси. Розпочати хочу з запитання, яке не стосується основної теми нашої розмови, але ваша оцінка тенденції цікава. Як відомо, Джозефу Байдену 81 рік, Дональду Трампу – 77. Чому республіканці та демократи обрали кандидатами в президенти від своїх партій таких літніх людей, а не віддали перевагу молодим? За принципом, старий кінь борозни не зіпсує? Серед кандидатів у президенти США були й інші літні кандидати, наприклад, конкурентка Байдена від демократів – Маріанна Вільямсон, якій за 70 років. І для республіканців, і для демократів це є величезною проблемою, оскільки американська молодь не хоче голосувати за вікових кандидатів, молоді це страшенно не подобається. Відтак, у Штатах є проблемою – як залучити молодих людей до виборчих дільниць. У демократів є певний козир – популярна співачка Тейлор Свіфт: от вона може залучити молодь. Це своєрідний резерв демократів. Чому так склалося? Просто немає достатньо яскравих молодих політиків. Наприклад, є 55-річний політик і бізнесмен Дін Філліпс, але якось він не сприймається і не цікавий виборцям. Йому не вистачає рішучості чи якихось планів, здатних зацікавити американське суспільство. Тож попереду вкрай принципова битва за Білий дім двох людей, які там уже працювали і від яких чекати якихось новацій дуже важко. Літня людина зазвичай діє так, як їй зручно та звично. Вона не хоче і не може змінюватися, і в цьому полягає проблема. За вашою оцінкою, у поєдинку Трамп vs Байден, якщо саме вони змагатимуться за президентське крісло, хто з них має більше шансів на перемогу і чому? Рівні шанси. На сьогодні Трамп обходить Байдена всього на 5%. Але кампанія не почалася, і ще не використані всі можливості кандидатів. Там ще буде і компромат, і взаємні звинувачення, і скандали. А ще з літніми кандидатами по дорозі може щось статися, необов’язково зі здоров’ям. Вони можуть щось утнути, самі цього не передбачаючи, що серйозно вплине на рівень їхньої підтримки: вони можуть впасти чи щось забути, чи щось таке з ними відбудеться, що серйозним чином вплине на думку виборців. Тому 5%, на які Трамп випереджає Байдена, ні про що. До речі, як кандидат Трамп дуже специфічний. Він взагалі є унікальним явищем. У Сполучених Штатах ще не було такого, щоб президент, який балотувався на другий термін, програв, причому зі скандалом, бо довго не хотів визнавати свій програш і зараз досі продовжує розповідати, що перемогу в нього вкрали, що насправді він Байдена тоді переміг, знову міг повернутися в якості кандидата на головну посаду. Зазвичай, у США так: все, на пенсію, і забули. А тут Трамп повернувся, і його передвиборча кампанія дуже контроверсійна. Крім того, довкола нього безліч скандалів: з приводу сексуальних домагань, бізнесу, шахрайства тощо. Втім, людина, замішана в таку кількість скандалів, щодо якої ведеться стільки судових розслідувань, продовжує бути головним кандидатом у президенти. Для США це не є звичайним і типовим. І від цих виборів можна очікувати будь-чого. Що для України буде означати перемога Байдена, що – Трампа? Як в одному та іншому випадку вибудовуватимуться відносини Києва та Вашингтона, і як Штати будуть підтримувати Україну у війні з Росією? Проблема в тому, що ми серйозно говоримо про те, хто – Трамп або Байден – буде для нас більш вигідним. Потрібно, щоб було так, як на початку масштабного вторгнення Росії, коли Україна мала стовідсоткову двопартійну підтримку, і Києву було байдуже, хто очолює Штати – демократ чи республіканець, і як там змінюються якісь чиновники. Що робитиме в разі перемоги Трамп? Він чітко сформулював, що хоче закінчити війну як бізнесмен: викласти певні умови Путіну, певні умови Зеленському, а далі, використовуючи свій вплив, передусім економічний, досягнути домовленостей. Як бізнесмен, Трамп вважає, що немає нічого поганого в тому, що велика корпорація, тобто Росія, поглине маленьку корпорацію – Україну. Для нього це нормальний бізнесовий процес, і можна домовитися про більш-менш прийнятні умови цього поглинання. От що відбувається, з точки зору Трампа. Цей бізнесовий підхід може зіграти з нами недобрий жарт. Сподіваюся, що Трамп занадто оптимістичний щодо можливості домовитися з Путіним, і Путін цей оптимізм зруйнує, бо він хоче все – всю Україну, а не якусь її частину. А далі цілком може бути так, що у Трампа з Путіним не складеться, і Трамп образиться (він дуже образлива людина). І він почне мститися Путіну. Зрештою, все може повернутися таким чином, що за Трампа підтримка України Штатами буде навіть збільшена. За нього є варіант, що Київ будуть дотискати до переговорів на капітулянтських умовах, а є варіант, що ображений на Путіна Трамп збільшить підтримку. Дивіться інтерв'ю з Олександром Кочетковим про те, чого чекати Україні від США після президентських виборів та обрання Трампа або Байдена: Щодо Байдена все зрозуміло: він буде намагатися продовжувати те, що він робив досі – досягнути не-поразки України. Адже США зараз працюють не на перемогу, а на не-поразку нашої країни. Штати не хочуть дати Росії перемогти, але так само вони не дають перемогти й Україні. У американців надмірна поступовість і стриманість щодо надання тих видів зброї, з якими ми можемо перемогти. Однак за Байдена військова промисловість, зокрема американська, почала набирати обертів. Тож постачання зброї Україні буде таким, що не дозволить нам програти, втратити лівобережжя тощо. Отже, перспективи складні, але оптимістичні. Ми повинні будувати наше життя і нашу політику таким чином, щоб якомога менше залежати від того, що буде відбуватися за океаном. На жаль, поки що цього немає. Зараз щось на зразок ступору: ми просто чекаємо, хто переможе в США, а далі спробуємо вибудувати з переможцем відносини. Це не стратегічний підхід. Незалежно від того, хто стане наступним президентом – Трамп чи Байден, у чому полягає інтерес Сполучених Штатів щодо України і цієї війни? В якому результаті цієї війни зацікавлені Штати? Так чи інакше Вашингтон хоче бути співучасником перемоги. А перемога може бути різною: або перемогою України, тобто перемогою демократів, які поставили на місце недоімперію, або перемогою у досягненні миру. Тобто якщо американці доб’ються перемовин, як це було за часів Клінтона та Арабо-ізраїльського конфлікту, коли сторони всадовили за стіл переговорів, до чогось приблизно домовилися, і це була перемога, але перемога так званого "миру". По-перше, США хочуть, щоб усе це закінчилося, щоб Україна повернулася до своїх кордонів, нехай і не до всіх, бо з Кримом і Донбасом буде величезна проблема. По-друге, США хочуть переформатувати систему безпеки світу. Хоча світова система безпеки і так уже почала змінюватися, бо старий порядок впав, не витримавши того, що відбувається, тобто агресії з боку Росії. Американці хочуть змінити відносини всередині НАТО та стосунки з європейськими членами Альянсу, щоб, із фінансової точки зору, це були більш рівні стосунки. Адже в США і Трамп, і Байден, і республіканці, і демократи вважають, що Штати несуть занадто велике навантаження щодо безпеки своїх союзників, а тому прагнуть цю систему спростити. Отже, США хочуть закрити питання України і зосередитися на проблемах Близького Сходу та Тайваню. І це бажання "закрити проблему" може бути і корисним, і шкідливим для України. Все залежить від того, яким чином ми будемо поводитися: якщо Україна буде демонструвати спроможність перемагати на полі бою, її будуть підтримувати; якщо ми не будемо демонструвати такої спроможності, якщо будуть анонси і не дуже успішний наступ, тоді американська перемога буде полягати в досягненні миру за наш рахунок. Тобто зараз у Києва та Вашингтона бачення перемоги або принаймні не-поразки України не співпадають? Вони різні. Для США є два варіанти перемоги, а для України тільки один – звільнення всіх окупованих територій. А от який варіант виявиться більш перспективним, залежить від нас самих. Яку роль відводять США Україні за підсумками цієї війни? В першу чергу, США хочуть бачить нас надійним союзником, тому що їм у першу чергу ми будемо дуже зобов’язаними, Європі – у другу. Штати хочуть бачити Україну союзником, схожим на Ізраїль. Адже США так підтримують Ізраїль, тому що він є ефективним провідником певних ідей Вашингтона, і Штати можуть у будь-який момент звернутися до Ізраїлю з проханням – офіційним або не дуже офіційним, або навіть військовим, і той дуже ефективно все зробить. І кудись полетять ізраїльські літаки, і ракети, і можуть бути інші дії з боку Ізраїлю, до яких самі США вдатися не можуть. Натомість Ізраїль отримує фінансову, військову та іншу підтримку з боку Сполучених Штатів. Саме такої позиції США очікували б від України після війни, тобто що вона стане не тільки на словах, але й на ділі дуже надійним союзником Сполучених Штатів і провідником їхніх інтересів у Європі. Адже Польща, яка досі виконувала таку роль, буде поступатися Україні-переможниці, зокрема, у воєнному сенсі. Польща завжди буде обмежена, зокрема, членством у НАТО, а Україна в цьому сенсі буде вільною. Другий момент. США хотіли би бачити Україну частиною безпекового поясу навколо Росії разом із країнами Балтії, Польщею, Румунією, Молдовою тощо. Тобто вони хочуть створити безпековий пояс на чолі з Україною з урахуванням її військових можливостей. Третій момент – економічна співпраця. Україна після війни буде досить стрімко розвиватися (з дна підніматися легше, ніж рухатися вгору, якщо ти вже на горі). Передусім корпорації США сподіваються взяти участь у відбудові України, а також взаємодіяти у військовій сфері. Хочу уточнити щодо безпекового пояса. Якщо справді Росія зможе поглинути Україну, тобто якщо реалізується підхід Трампа, яким тоді "безпековим поясом" буде Україна? Як ця роль буде виконуватися? Якщо Росія зможе поглинути Україну, то замість безпекового поясу буде пояс загроз для Європи. Якщо уявити такий негативний розвиток подій, Україна стане найбільш активною бойовою частиною російської агресивної недоімперії. Адже Москва вимагатиме участі українців у військових формуваннях Росії, якраз спрямованих проти Європи. Тут для них біда, бо Україна і Росія накопичили фантастичний бойовий досвід, мають озброєння, розуміння, як воювати, та вміють воювати. Якщо, не дай Боже, Україна опиниться під орудою Росії, це буде жах і для країн Балтії, і для Польщі, і для інших європейських країн. Це буде просто катастрофа. Що може бути з НАТО в разі перемоги або Трампа, або Байдена? Чи можемо ми говорити про те, що напад Росії на одну з країн НАТО буде більш імовірним у разі перемоги одного з кандидатів? Чи у Росії тут свої плани, які не залежать від того, хто буде наступним президентом США? Так, це абсолютно не залежить від того, хто буде наступним президентом США. Росія дуже схожа на велосипед: як велосипед не падає, допоки їде, так і Росія існує, допоки вона займається агресією, бо це дозволяє їй пригасити внутрішні проблеми та протиріччя. Адже в РФ безліч людей, які не задоволені тим, що відбувається в країні – не тільки війною, але й відсутністю будь-якої перспективи, мракобіссям, спрямованим у минуле, зокрема, й підходом, який передбачає, що жінки повинні народжувати дітей і жодних інших функцій не виконувати, тобто фактично росіян повертають у середньовіччя. Протестувати росіяни бояться, хоча похорон Навального продемонстрував, що незадоволених багато. Тому Росія буде продовжувати агресію. Агресія може вихлюпнутися на Казахстан, бо Північний Казахстан Росії можна "захищати", його російськомовне населення, як і жителів Донбасу. Також Росія може разом із Білоруссю вихлюпнути агресію на країни Балтії задля пробивання коридору до Калінінградської області. Щось обов’язково буде відбуватися, незалежно від того, хто переможе в США. Навіть якщо Путін і Трамп домовляться на певний час, далі щось обов’язково відбудеться, тому що це внутрішня потреба Росії. Москва загнала свою економіку, систему управління, суспільство в рамки, які передбачають, що вони можуть тільки вбивати, що Росія є "фортецею в оточенні". Тому російська агресія не залежатиме від того, хто буде обраний у Штатах. Але від того, хто буде обраний у США, буде залежати реакція світу, самих Штатів та Європи на агресію Росії, яка так чи інакше буде продовжуватися. Якщо Сполучені Штати дозволять Україні програти в цій війні. Давайте тут конкретизуємо, що будемо розглядати програшом продовження окупації Росією Криму та Донбасу, тобто так, як було до 2022 року… На сьогоднішній день це вже не дуже й поразка. Збереження державності України – це вже певна перемога. Не та перемога, якої ми бажаємо, але певна перемога. Добре, якщо Сполучені Штати дозволять реалізуватися такому сценарію, як це може змінити їхню роль і їхній вплив у світі? Чи не буде це сприйматися Росією і Китаєм як свідчення слабкості Сполучених Штатів? Безумовно, буде. США самі на себе поклали роль світового жандарма, супер-країни, яка слідкує за демократією в усьому світі і втручається всюди. Зараз Путін говорить, що не визнає цих правил світового порядку – мовляв, якщо можна Сполученим Штатам, то можна і Росії. Але Росія робить це абсолютно показово жорстоко та криваво. Безумовно, такий розвиток подій в Україні буде свідчити про слабкість Сполучених Штатів. І це обов’язково потягне за собою зміни у загальних світових розкладах, зокрема, економічних. Частина істеблішменту США чітко розуміє, що програвати в російсько-українському протистоянні не можна в жодному разі, бо Росія виступає в ролі провокатора. РФ спробувала провокувати Штати, але відповіді майже не було, і Росія залишилася такою, як вона є, навіть стало більше поваги до неї. А далі у світі за прикладом Росії почнуть діяти й інші. Так буде в Латинській Америці, на Близькому Сході, на Далекому Сході, в Індії, Китаї, Пакистані, Тайвані – все почне рватися по швах. І тоді світ втратить стабільність. Частина американського істеблішменту це добре розуміє. Але немає впевненості, що це добре розуміють ті, хто претендує на те, щоб очолити США. До речі, те, що робить Китай, не руйнує світ. Він діє економічно, дипломатично тощо, не порушуючи правил. Росія натомість демонстративно порушує правила. Якщо США не поставлять Росію на місце, це загрожує нестабільністю всьому світові. Макрон заявляв, що не можна виключати відправку в Україну західних військ. Зрозуміло, не під парасолькою НАТО чи ЄС, а на двосторонній основі. Втім, США, Німеччина та маса інших західних країн виключили таку можливість. Скажіть, а що може змусити США змінити тут свою позицію і почати розглядати варіант відправки військ в Україну? Чи це взагалі нереалістичний сценарій? Європа поступово починає розуміти масштаби і наслідки російського вторгнення в Україну. Там починають усвідомлювати, що вони наступні. Демонстрація по російському телебаченню мостів у Німеччині, які Росія може атакувати, – це не тільки жарти та блеф. Це цілком можливо. Тому в Європі розуміють, що не можна дати програти Україні. Якщо, не дай Боже, це станеться (зараз підстав стверджувати це немає), якщо Росія зможе наступати достатньо стрімко, то треба її зупиняти. І тут натівські сили, але не від НАТО, а від певних країн, якраз і будуть потрібні. Ті маневри, які вони зараз проводять із новими членами НАТО, зокрема, мають на меті перевірити логістику та можливості перекидання великих підрозділів збройних сил окремих країн Європи достатньо швидко. Це перевіряється на випадок того, що, якщо знадобиться, ці сили опинитися в Україні достатньо швидко. До речі, наша активність, яка відбувається на Чорному морі (ми пам’ятаємо, що від самого початку допомогу у створенні безпілотних катерів та доопрацювання їх до шаленої ефективності надавала Британія), є розчисткою певного простору, куди потенційно зможуть зайти кораблі не НАТО, але Великобританії та інших країн, щоб допомогти Україні встояти, якщо ситуація розвиватиметься критичним чином. Так от, якщо відбудеться захід військ НАТО в Україну, і це буде мати успіх, США просто не зможуть лишатися осторонь. Адже якщо американські партнери, але менші за потужністю, діють більш рішуче, Штати будуть змушені теж за ними зайти в Україну, щоб не втратити позицію лідера серед країн НАТО. Тож усе залежить від того, що буде відбуватися в Україні. Втім, краще, щоб таких екстремальних варіантів усе-таки не було, і ми самі вирішували проблему. Наскільки, з вашої точки зору, НАТО готовий до війни з Росією, зокрема, чи готові США, чи в змозі вони зараз воювати з Росією? Дистанційно – США абсолютно готові. За допомогою України Штати перевірили всі свої засоби ураження, системи залпового вогню, авіацію, розвідку, супутники, все, що потрібно для дистанційного удару, ракети – все це працює і є дуже надійним. США надають нам одиничні екземпляри, але раптом що вони можуть випустити декілька тисяч ракет майже одночасно по території Росії. І практично всі ці ракети влучать у цілі, бо протиракетна і протиповітряна оборона Росії не така, щоб стримати масований удар ракетним озброєнням. Американська авіація, звісно, буде втрачатися в такому зіткненні, але вона точно буде переважати російську. Вже зрозуміло, що на морі Росія не зможе нічого протиставити країнам НАТО, бо вона нічого не може зробити з Україною, яка навіть не має свого флоту, але успішно знищує російський флот. А от у контактному бою, на позиціях перевагу буде мати Росія. У ближньому бою з безпілотниками, бронетехнікою, новою тактикою все буде інакше: все це натівці спостерігають, але практичного досвіду застосування не мають. Тут Росія буде, безумовно, переважати, бо ЗСУ – це найкращий вчитель. Ми таки навчили росіян битися по-справжньому. Якою США хочуть бачити Росію за підсумками цієї війни? І чи влаштовує нас варіант їхнього бачення? Єдиного бачення майбутньої Росії немає. Є дві точки зору. Одна точка зору, радикальна, полягає в тому, що з Російською Федерацією потрібно зробити те саме, що зробили з Радянським Союзом, тобто має відбутися її контрольований розпад із контролем за нерозповсюдженням ядерної зброї. Друга точка зору – протилежна: нехай там у Росії залишається якийсь авторитарний режим, бо вона не може без нього. Там завжди були царі, генеральні секретарі, і росіяни не можуть без Сталіна чи Путіна. Тому нехай у Росії буде щось схоже на Путіна, але з яким можна домовлятися, бо такий буде тримати країну у підкоренні, і ядерна та інша зброя масового знищення не розповзеться. Єдиної позиції щодо Росії ні в світі, ні в США немає. Звісно, нас би більше влаштував варіант, який би передбачав розпад Росії на кілька країн, необов’язково демократичних, бо тоді вони будуть змушені з’ясовувати між собою економічні, територіальні та інші стосунки, і в них не буде часу нападати на Україну. А от варіант, який передбачає збереження в Росії авторитарного режиму, є гарантією того, що через 10-20 років усе обов’язково повториться. Авторитарний режим у Росії – це гарантія агресії проти України. Існування України заперечує існування Росії, тому російський авторитарний режим обов’язково буде намагатися знищити нашу країну. Як зараз, так і в майбутньому. Складається враження, що ані Трамп, ані Байден не є прихильниками варіанту контрольованого розпаду Росії. На жаль, це справді так. Для Байдена це надто складно, йому потрібен простий, зрозумілий і гарантований сценарій. А Трампу імпонує особисто Путін: вони однаково порушують правила і займаються самореалізацією. Між Трампом і Путіним є певна співзвучність. Тому Трамп не хоче руйнувати Росію – він хоче, щоб у нього був партнер на зразок Путіна, з яким можна домовлятися і співпрацювати щодо зміни світового порядку. Відтак, ми можемо зробити висновок, що США за будь-якого президента з зараз можливих не будуть допомагати Україні настільки, щоб вона здобула переконливу перемогу… Немає підстав очікувати, що у США зміниться позиція щодо допомоги Україні гомеопатичними дозами, аби пацієнт не вмер, але й не одужав. Тому, по-перше, нам потрібно максимально працювати самим. А, по-друге, потихеньку починає прокидатися Європа. Хто такий Олександр Кочетков Олександр Кочетков – аналітик, політтехнолог, іміджмейкер. У минулому інженер-конструктор КБ "Південне" і заступник керівника пресслужби президента України.  Главред
Здоров`я Способи наповнення жіночою енергією У жінок, на відміну від чоловіків, енергетика є творчою. Це означає, що вони більше віддають своїх сил, аніж забирають. Саме тому жінкам необхідно постійно шукати способи відновлення енергії. Є багато способів наповнення жіночою енергією. Підтримати і відновити життєві сили потрібно завжди якнайшвидше. Фахівці з біоенергетики пропонують ознайомитися з найдієвішими методиками енергетичної зарядки, які будуть описані далі. Чому така важлива енергетика Є дуже міцний і нероздільний зв'язок між енергетикою та удачею. Справа в тому, що коли наше тіло випромінює силу та позитив, ми легко налагоджуємо контакт із центром достатку Всесвіту. Все те, про що ми мріємо, чого бажаємо, чого потребуємо, приходить до нас звідти. Це не щось фізичне, але щось, що нагадує величезний резервуар зі щастям. Всесвіт дарує вам успіх тільки в тому випадку, якщо ви готові його прийняти. Якраз для цього високий рівень енергетики і потрібен. Підвищуйте собі настрій і уникайте негативних емоцій, оскільки вони позбавляють ваше тіло позитивних флюїдів і виснажують ваш організм. Способи підвищити енергетику Афірмації. Перший спосіб, який є сильним, але вимагає постійного використання — це мотивація за допомогою спеціальних фраз типу: «я найкрасивіша», «я бажана і улюблена», «я гідна щастя», «я вірю в себе і в свої сили». Коли ви повторюєте собі такі фрази, то починаєте вірити у це. Ваші думки налаштовуються на потрібну хвилю, збільшуючи енергетику. Жіночі афірмації допомагають, але лише за тривалого використання. Медитації. Медитації — це занурення вглиб своєї свідомості. Буддійські медитації або будь-які інші типи таких занурень допомагають шукати і знаходити гармонію в собі. Вони вчать жінок і чоловіків приймати себе такими, якими вони є, розвиватися і ставати сильнішими. Працюють медитації швидко лише через якийсь час, тому їх краще повторювати хоча б раз на два дні чи на день. Фізичні навантаження. Досить швидкий спосіб відновити енергетику, як не дивно, — спорт. Маються на увазі, звичайно, не важкі навантаження, а простий біг, прогулянки, плавання, найпростіші вправи. Вправи можна робити вдома — для цього вам не потрібно нікуди виходити. Правильне харчування. Не відразу, але дуже ефективно допомагає правильне харчування — відмова від жирної та солодкої їжі, фастфуду. Коли тіло отримує чисту енергію, то і ваше біополе теж посилюється. Вже через пару-трійку днів дієти ви побачите, наскільки чудово харчуватися правильно. Відмова від шкідливих звичок. Сюди належить не тільки куріння та алкоголь. Шкідливими звичками є все, що заважає вам розкриватися як особистості і почуватися добре завжди та скрізь. Це не підвищує енергетику, а дозволяє її зберігати. Зміна зовнішнього вигляду. Це перший швидкий спосіб підвищення жіночої енергетики. Пофарбуйте волосся, купіть новий одяг, зробіть нову зачіску. Експериментуйте із зовнішнім виглядом, але не забувайте про допустимі рамки. Це чудовий спосіб надовго підвищити свою енергію та удачу. Ароматерапія. Використовуйте різні аромати спеціальних масел. Аромалампа — це обов'язковий предмет у будинку будь-якої дами. З олій найкращими є олії з ароматом цитрусових. Вони швидко відновлюють вашу енергію, причому з вашого боку нічого не потрібно робити. Використовуйте аромалампу не тільки вдома, але і на роботі. Кохання та дружба. Щира і справжня любов чи дружба — це добрі помічники в гонитві за щастям. Романтичні побачення та посиденьки з друзями допомагають відновлювати енергетику за короткий проміжок часу. Цінуйте міцний зв'язок з іншими людьми. Музика, кіно, книги та хобі. Коли ви знаходитесь наодинці з собою, то підняти енергетику вам допоможе прослуховування улюбленої музики. Не бійтеся робити її голосніше, якщо вам так завгодно. Читайте книги, дивіться красиве кіно, а якщо вам це не приносить задоволення, то просто займайтеся своїм улюбленим хобі. Знаходьте для цього час завжди. Частіше забирайтеся вдома. Енергетика будинку безпосередньо пов'язана з енергетикою людини. Чим чистіше і приємніше у вас вдома, тим краще ви почуватиметеся. Пийте більше води. Вода — джерело сили. Якщо ви питимете хоча б півтора літра чистої води на день, то побачите, як сильно перетвориться ваш світ і покращиться самопочуття. Йога. Заняття йогою є неймовірним джерелом енергії для жінки. Єдина умова — викладачем має бути не чоловік, а жінка, тому що чоловік вчить, але не ділиться силами, а ще більше спустошує вас. Буйте на природі. Походи, поїздки на шашлики, купання у річці — все це чудовий спосіб скинути негатив та оновитися. Психолог. Відвідування психолога допоможе вам розібратися в собі, якщо є проблеми зі світовідчуттям та світосприйняттям. Психологом має бути лише жінка з цілком зрозумілих причин. Робіть все це, тоді ваше життя зміниться тільки на краще. Не забувайте ставити собі посильні цілі. Можна навіть вести щоденник досягнень. Це також підвищить вашу енергетику та зміцнить біополе. Менше знаходитесь поруч із тими людьми, які заражають вас негативом. Любіть себе, щоб вас полюбили інші.
Економіка Валюта значно подорожчала. Банки публікують свіжі котирування Курс долара до гривні у "ПриватБанку" у четвер, 14 березня, виріс на 15 копійок і становить 38,95 грн за долар. Курс євро у фінустанові сьогодні подорожчав на 25 копійок та становить 42,65 грн за євро. Продати американську валюту в банку можна за курсом 38,35 грн, євро – ndash; за курсом 41,65 грн за одиницю іноземної валюти. Курс долара на карткові розрахунки у "ПриватБанку" сьогодні зріс на 15 копійок і становить 38,91 грн. Курс євро при оплаті карткою сьогодні також подорожчав. на 19 копійок, до 42,5745 грн. Курс валют в Україні – останні новини Готівковий курс долара до гривні в банках України у четвер, 14 березня, зріс на 15 копійок – 14 копійок. до 39,00 грн. за долар у середньому. Середній курс євро до гривні сьогодні зріс на 20 копійок та становить 42,70 грн за євро. Курс долара в Україні в більшості кас банків до 15 березня перебуватиме в межах коридору купівлі та продажу від 37,80 до 38,85 грн/дол., а в обмінниках фінкомпаній -; у межах від 37,90 до 38,75 грн/дол., прогнозував раніше аналітик Олексій Козирєв.
ЗСУ назвали населені пункти, які окупанти намагаються захопити на Донеччині Російські загарбники намагаються захопити населені пункти Тоненьке та Невельське на Донеччині. Поки що їх наміри не мають успіху. "Зараз у низ два такі активні напрямки. Це Ластівчине-Тоненьке з метою захоплення Тоненького. І також в районі Піски-Невельське для подальшого заволодіння населеним пунктом Невельське. Але всі спроби відбиті. Всі їхні штурми. Але вони сунуться, намагаються закріпитися і таким чином надалі розвиватиме наступ", - розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький сказав в ефірі телеканалу "Київ24.News". За його словами, окупанти цими зусиллями намагаються скувати дії підрозділів Сил оборони України та не давати можливості перегрупуватися. "Ми бачимо намір, але це у них не виходить", - наголосив офіцер. Ситуація на фронті станом на ранок 14 березня 13 березня голова Українського центру безпеки та співробітництва військовий експерт Сергій Кузан зазначив, що окупантам вже не вдасться проводити так звані "м'ясні" штурми на Авдіївському напрямку без пауз. Окупанти вже втратили резерви, які мали б дійти до Карлівського водосховища. У свою чергу Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що минулої доби, 13 березня, на фронті сталося 79 бойових зіткнень. Тільки на Авдіївському напрямку воїни відбили 20 атак у районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Першотравневе та Невельське Донецької області.
Гороскоп Місячний день сьогодні 14 березня 2024 року Черговий день буде сповнений приємних подій, якщо дізнатися заздалегідь про настрій Місяця. Рекомендації астрологів допоможуть зорієнтуватися і легко залучити до життя позитивні події. У цей четвер важливо дотримуватися міри у всьому, щоб уникнути неприємностей у справах та особистому житті. Експерти рекомендують не кидатися з крайнощів у крайність, щоб пізніше не пошкодувати про самовпевнені кроки. Фаза Місяця: ріст Місяця в 5 місячну добу проходитиме в сузір'ї Тельця. Цей день пов'язаний з ризиками, запобігти яким буде простіше завдяки обережності та обачності. У четвер важливо пам'ятати про відповідальність, не кидати слів на вітер, а також не довіряти пліткам та неперевіреній інформації. Магнітні бурі 14 березня:сьогодні на нас чекає спокійний день. Сонячна активність мінімальна, а отже, магнітосфера Землі буде невразливою. Що принесе успіх сьогодні відповідальність; відсутність поспіху; впевненість; складання плану дій; вирішення запланованих питань; піклування про самопочуття. Що відлякає успіх цього дня необдумані проекти; довіра чуткам агресія; невиконані обіцянки; перевтома; незаплановані витрати; нерішучість та сумніви. Домашні справи за місячним календарем Початок зростання Місяця не сприяє надмірній активності. Це означає, що день потрібно провести у стані спокою та гармонії. Цього четверга важливо подбати про особистий комфорт, створити оптимальні умови для розслаблення та приведення емоцій до рівноваги. Астрологи рекомендують відкласти втомливу роботу і присвятити час собі та близьким, щоб зміцнити відносини. Одяг та талісмани цього четверга Сьогодні день буде досить напруженим, проте не можна втрачати сили духу та оптимізму. Впевненість у собі допоможе створити правильний підбір одягу. Стриманий стиль та яскраві акценти стануть чудовим вибором цього четверга. Астрологи рекомендують одягати прикраси з платини та срібла, щоб відчути впевненість і надійні способи захисту від негативної енергії. vampirizma-3-nadezhnykh-sposoba-zashh.html">захиститися від потоку негативу. Як талісмани можна розглянути обсидіан, котяче око і малахіт. Фінанси та робота на 5 місячний день Цього четверга не варто укладати угоди, якщо немає впевненості в тому, що справи підуть у гору. Астрологи рекомендують слідувати планам і не згортати з обраного шляху, щоб унеможливити неприємності і не зайти в глухий кут. День хороший для завершення поточної роботи та отримання цінного досвіду. Фінансова активність у 5 місячний день не принесе користі, якщо не віддавати звіту про витрати. Кохання та спілкування цього місячного дня Цього четверга не варто чинити подвигів, давати хибних обіцянок і з'ясовувати стосунки. Сьогодні важливо знаходити точки зіткнення з оточуючими людьми, а якщо цього зробити не виходить, то провести час наодинці із собою. Вміння брати до уваги мудрі рішення та не піддаватися емоціям сьогодні підуть на користь кожному. Настрій та здоров'я сьогодні На самому початку зростання Місяця сил ще недостатньо, і астрологи рекомендують дотримуватися розпорядку дня і вчасно відпочивати. Сьогодні важливо зберігати > позитивний настрій, тому не варто зациклюватися на образах та невдачах. Набагато важливіше цього дня набути душевної рівноваги і знайти в собі сили відпустити зло зі свого життя.
Події Удар по багатоповерхівці у Сумах: кількість загиблих знову зросла У ніч на 13 березня російські загарбники атакували Суми безпілотниками типу "Шахед", один із дронів потрапив до п'ятиповерхового будинку. Раніше повідомлялося про двох загиблих внаслідок атаки та десяти врятованих з-під завалів. Пошкоджено 30 квартир п'ятиповерхівки, з них 15 – зруйновано. Сьогодні у Сумах з-під завалів п'ятиповерхового будинку дістали тіло третьої загиблої людини. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій."На місці ворожого удару по п'ятиповерхівці, який стався вночі 13 березня, рятувальники деблокували тіло третьої загиблої людини", - йдеться у повідомленні. Рятувальні роботи продовжуються, додали до ДСНС. За даними Суспільного, з-під завалів будинку дістали тіло чоловіка. У Сумській міській військовій адміністрації зазначили, що проведення аварійно-рятувальних робіт відновили сьогодні о 06:00. За інформацією адміністрації, наразі відомо про 14 постраждалих. На стаціонарному лікуванні залишаються четверо сумчан, серед яких одна дитина (двоє – стан важкий стабільний, двоє – середньої тяжкості). Там також розповіли, що всі пошкоджені у будинках вікна – зачинені. Водо-, газо-, тепло-, електропостачання є, за винятком зруйнованих під'їздів.
Суспільство "Питання комунікації": військова розповіла, чому українці бояться мобілізації У багатьох громадян неправильне уявлення про службу в армії, до якої потрібно залучити ще 500 тисяч осіб. З такими людьми треба працювати та проводити роз'яснювальну роботу. Про це в інтерв'ю "Укрінформу" заявила військовий медик, розвідниця Збройних Сил України Ярина Чорногуз. Це питання навіть не стільки до військових, як на мене, а до тих, хто займається комунікаціями. Це потрібно людям пояснювати щось, ролики робити. Я не знаю, я не фахівець з комунікацій. тому наскільки штука з втратами, зі штурмами, з цим усе гостріша. Там втрачають життя щодня і здоров'я. Про неї більше говорять, тому таке і враження, якщо коротко. Це просто питання комунікації, яке має бути улагоджене, про всі ці посади". , - Зазначила військова. За її словами, також є інший момент, який треба глобально опрацьовувати щодо мотивації з людьми. Йдеться про те, що служба в армії не може бути абсолютно комфортною. "Немає у світі комфортних армій, ні. Це, в принципі, некомфортна робота, де б ти не був, йдеш на бойове завдання – і тобі там комфортно не буде, це треба просто прийняти. А якщо у тебе спеціальність не бойова, так само треба ретельно робити. Людей у нас, які можуть старанно працювати, багато. Багатьох лякає дещо низька зарплата, також якби це питання вирішити, але я не знаю ситуації", – заявила медик. Вона додала, що солдат, старший солдат отримує 20-25 тисяч, залежно від вислуги, у морській піхоті це було 27 тисяч гривень, коли ти не на бойових. Наразі така система побудована, що вигідно бути на бойових, але йдеться про ризик для життя.
Суспільство Рейд російських добровольців: Легіон розніс два склади боєприпасів окупантів під Курськом У четвер, 14 березня, у російському Білгороді пролунала серія вибухів. Над місто видно стовпи дима. У Білгороді лунає сигнал повітряної тривоги. Одночасно лунають вибухи. У мережі з'явилися відео, на яких чути звуки прильотів. Напередодні вибухів Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" попередили місцевих мешканців про небезпеку та закликали евакуюватися. Вранці 12 березня загони російських добровольців з "Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" зайшли в Курську та Білгородську області. області. Свій рейд добровольці пояснили бажанням "брати участь у виборах" президента РФ, які відбудуться найближчими днями. Також вони анонсують "марш на Москву". Бійці-добровольці легіону "Свобода Росії" знищили два склади боєприпасів російських загарбників у селищі Теткіне Курської області, що поблизу кордону з Україною. Як повідомили у Telegram-каналі легіону, за російськими складами БК відпрацювала артилерія. Натомість у мережі з'явилися відео, на яких видно бій між добровольцями та Росгвардією у Теткіному. На кадрах чути автоматні черги.
Дозвілля Ознаки невдачі: що призводить до чорної смуги у житті Через життя дає нам шанс уникнути неприємностей, проте не всі з нас можуть вчасно розпізнати тривожні сигнали. Експерти в області біоенергетик і поділилися своїми знаннями і розповіли про те, що саме може призвести до чорної смуги в житті. Не завжди неприємності — це дія з зовні. Іноді ми самі притягуємо невдачу своєю бездіяльністю, необґрунтованими страхами або небажанням щось змінити. Експерти рекомендують познайомитися з тим, що може призвести до проблем, які торкнуться всіх сфер життя і будуть заважати щастю. Уникнути впливу чорної смуги може кожен, якщо керуватиме своєю долею. 1. Негативне мислення. Будь-який негатив відбивається на нас самих в першу чергу. Злість, агресія, невміння керувати своїми емоціями руйнують тендітну енергетику і послаблюють біополе. Все це веде до безлічі негараздів. Якщо їх не запобігти, то проблеми будуть накопичуватися, що в кінцевому підсумку виллється в низку невдач, які прийнято називати чорною смугою. Рішення просте, але вимагає зусиль: важливо подбати про себе і навчитися мислити позитивно, не допускаючи в своє життя агресії. 2. Погане оточення. Нерідко ми терпимо не найкраще ставлення до себе. Воно може виходити від колег, начальства, а також близьких людей. Така ситуація не терпить недбалого відношення. Важливо пам'ятати про свою гідність і не дозволяти нікому принижувати себе або маніпулювати. Крім того, в близькому оточенні можуть бути і маніпулятори, чий вплив також негативно відбивається на везінні і заважає залученню щастя. Іноді не потрібно змінювати людей mdash; потрібно змінювати коло спілкування, щоб зітхнути на повні груди. 3. До чорного після в життя наводить і відсутність чітких цілей. Мріяти про щасливе і безбідне життя можна і потрібно, проте потрібно давати собі чіткі установки та йти до&nb; чекати біля моря погоди, ігноруючи знаки Всесвіту про тому, що шлях обраний неправильно. Завести себе в тупик можна і думками, якщо вони не впорядковані і створюють хаос, який породжує нервозність, агресію і безпорадність.
Суспільство Міноборони оголосило про впровадження нового алгоритму набору до Збройних Сил України Міністерство оборони України повідомило про новий алгоритм рекрутингу до лав Збройних сил України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони. Зазначається, що цей алгоритм спрямований на заміну застарілих підходів та надає зрозумілий механізм добровільного залучення до військової служби через різні канали: центри рекрутингу, онлайн-платформи (lobbyx.army; www.work.ua/zsu; defence.robota.ua) www.olx.ua/uk/rabota) та інші. Кандидати можуть вибрати вакантні посади та військові частини у рекрутерів у центрах рекрутингу, онлайн-платформах, на сайтах військових частин та інших місцях. Другий етап включає співбесіду та комунікації з відповідною військовою частиною. Після обрання посади відбувається комунікація з військовою частиною, включаючи співбесіду, перевірку фізичної підготовки та психологічне тестування. Після цього кандидату надається рекомендаційний лист від військової частини. Третій етап – оформлення у територіальному центрі комплектування. Кандидат із рекомендаційним листом відвідує територіальний центр для уточнення даних, проходження медичного огляду та формування особистої справи. Якщо під час відбору кандидату запропоновано інші посади у обраній військовій частині, він може вибрати з них. Останній етап - направлення для проходження військової служби або до певних військових частин, або до навчальних центрів для підготовки та навчання.
Суспільство Чи з'являться А-50 знову на фронті. Думка експерта В даний час на Росії розглядається питання про доцільність використання дорогих літаків A-50, призначених для далекого радіолокаційного виявлення та управління. Після кількох випадків збиття таких літаків постало питання про можливість заміни на інші засоби спостереження. Експерт з авіації Валерій Романенко зазначає, що після серії вдалих атак на ворожі літаки-розвідники на росії стоїть питання про заміну їх на інші засоби розвідки. При цьому він зазначив, що на сьогодні немає підтвердження про пошкодження у Таганрозі літака А-50. "Давайте дивитися правді в очі - пошкоджений був не літак, а пошкоджений був цех в якому був літак. По цеху були три прильоти в одному боці - саме там був літак не зрозуміло. Тому що в такому цеху можуть розміститися три такі літаки", - сказав він в ефірі телемарафону. В даний час у російських збройних сил, можливо, залишається не більше семи таких літаків.Однак виникає питання про безпеку їх використання, оскільки літаки можуть бути атаковані на відстані до 220 км від лінії фронту. Це означає, що їх маршрути слід відсувати на безпечнішу відстань, що може знизити їх ефективність, оскільки обладнання на борту не завжди забезпечує виявлення на великих дистанціях. Романенко зазначає, що використання таких дорогих літаків стає менш обґрунтованим, і наразі розглядається можливість використання безпілотних літальних апаратів для розвідки. А-50 можуть продовжувати контролювати повітряний простір, але їхня здатність виявлення на великих відстанях може бути обмежена, що знижує їхню корисність.
Дозвілля 3 надійні способи захистититися від негативної енергії У житті кожної людини бувають проблеми. Багато відбуваються через те, що ми не вміємо справлятися з потоками негативної енергії і дозволяємо їм керувати нашим життям. Є три надійні способи захисту від негативу. Поліпшити своє життя за один день можливо, але для цього буде потрібно позбутися того, що гальмує вас і заважає отримувати позитивні емоції. Почати боротьбу з негативом потрібно з захисту, щоб поступово очистити свідомість від сміття і звільнити місце для приємних змін, пише Dailyhoro. Звідки береться негатив? З чотирьох основних джерел. Оточення. Наші близькі, друзі, випадкові перехожі, начальство - всі вони так чи інакше заражають нас негативною енергією. Хтось впливає на нас погано за допомогою стереотипного мислення, хтось хоче нав'язати свої думки, а хтось просто хоче нами скористатися. Не завжди людина впливає цілеспрямовано. Приплив негативу може викликати навіть мимовільна заздрість. Ваші думки. Те, як ви сприймаєте себе і навколишній світ, грає величезну роль. Вірусні програми, які стоять на шляху вашого успіху - це результат вашої невпевненості, ваших страхів. Вони породжують негатив всередині вас. Навколишній світ. Про що говорять по телебаченню? Війна, проблеми, криза, війна, проблеми, криза і так по колу. Звичайно, необхідно знати про те, що твориться в світі, але не варто заглиблюватися в це. Все, що вас не стосується, має обходити вас стороною, особливо якщо ви чутлива людина. Спосіб життя. Немає мети, немає бажань, немає коштів. Часом тільки наш спосіб життя робить нас слабкими. Навіть домашній хаос у вигляді розкиданого одягу, розбитого посуду і старих меблів заражає людей негативом. Якщо ви живете в будинку, в якому ніхто не прибирається, то в такому місці завжди застоюється важка енергетика, яка тягне мешканців на дно, призводить до появи емоційних проблем і навіть хвороб. Як захиститися від негативу 1. Розірвати негативні стосунки. Поки ви цього не зробите, вас будуть продовжувати тероризувати маніпулятори, скиглії, заздрісники, власники, вороги. На жаль, деякі негативні люди можуть виявитися вашими начальниками, колегами або навіть родичами. В такому випадку постарайтеся не підпускати їх близько до себе, обмежтеся лише необхідною взаємодією. Якщо ситуація складніша, доведеться розлучитися з цими людьми. Не бійтеся кинути роботу, на якій вас не цінують, залишити людину, любов до якої не взаємна. Навчіться говорити «ні» і припиняти відносини - це важливі навички. Потоки негативу стануть значно слабкішими. 2. Наведіть порядок вдома. Треба викинути весь непотріб, який погіршує рух енергетичних потоків у будинку. Підтримуйте чистоту і порядок. У східному вченні фен-шуй цьому приділяється величезна увага. На сході, мабуть, найкраще знають, як наповнити будинок творчою енергією. Фахівці з біоенергетики підтверджують, що домашня атмосфера дуже важлива. Якщо ви хочете захистити себе від проблем, то доведеться попрацювати в цьому напрямку. 3. Знайдіть собі захоплення. Якщо у вас з'явиться заняття, яке буде розвивати вас фізично або інтелектуально і доставляти вам задоволення, ви зможете піти у свій світ з головою, щоб займати чимось хорошим свої думки. Єдина проблема - знайти таке заняття. Це не повинна бути шкідлива звичка на зразок комп'ютерних ігор або алкоголю. Навчіться створювати що-небудь. Мистецтво - найкращий спосіб проведення часу і захисту від негативної енергетики. Це немов кокон, у якому ви поступово будете перетворюватися на прекрасного метелика. Щоб закріпити успіх, скористайтеся допомогою афірмації - це спеціальні мотивуючі фрази, які потрібно повторювати собі якомога частіше. Згодом це підвищить вашу удачу і зробить домінуючими позитивні програми, очистивши вашу свідомість від усього зайвого. Наостанок радимо позбавитися від негативних спогадів. Необхідно жити реальним часом і завтрашнім днем. Всі ваші минулі помилки вже пішли вам на користь, так що не потрібно картати себе за те, що ви зробили колись у пориві пристрасті, під тиском обставин або в результаті невірного вибору
Дозвілля Життєві помилки, які заважають бути щасливими Щодня люди обмежують себе, причому роблять це як несвідомо, так і цілком усвідомлено. Щоб не чекати щастя, а наближати його, необхідно навчитися відпускати деякі речі та події, які є основним фактором стримування. Прагни людини та її діяльність завжди мають кінцеву мету, яка полягає в щастяе. Часто на шляху до нього постають перешкоди, які ми створюємо, обмежуючи себе. Важливо зрозуміти, що досягти щастя в житті можна за умови не вибудовування стін, а наведення мостів та перегляду свого ставлення до тих чи інших подій. Помилки, що заважають досягти щастя 1. Не шукайте схвалення своїх вчинків та дій від інших людей. Щасливі люди мають сильну енергетику і не залежать від думки оточення. Подумайте, чи є сенс чекати схвалення чи осуду, якщо ваші дії призводять до особистого щастя. Не витрачайте енергію на очікування похвали і вам буде набагато простіше здійснювати намічені цілі. Прислухатися до порад, безумовно, потрібно, але не дозволяйте людям приймати за вас рішення. 2. Гнів та образа заважають позитивній енергетиці вести вас на щастя. Вони руйнують зсередини, завдаючи страждань і гальмуючи вашу діяльність. Запам'ятайте, що люди, які викликають у вас гнів, мають над вами велику владу. Ви, перебуваючи у стані роздратування, не здатні стати щасливим у повній мірі. Це негативне почуття шкодить вам, позбавляючи сил і твердої опори під ногами. 3. Перестаньте гнатися за ідеалами краси, піддаючи своє тіло постійним випробуванням. Ідеальна зовнішність — суто об'єктивна думка, тому для власної краси ви можете вжити необхідних дій, які не зашкодять вашому здоров'ю. Щасливі люди не звертають уваги на стандарти, якими апелює сучасне суспільство, та не прагнуть злитися із загальною масою. Вам має бути комфортно у своєму тілі, а якщо ні, використовуйте фізичні вправи, щоб трохи підкоригувати недосконалість фігури. Полюбіть себе і вам стане простіше домагатися бажаного. 4. Ідеали нав'язані думкою оточуючих, але кожна людина індивідуальна. Не витрачайте життя на вигаданий ідеал чоловіка, який має відповідати величезному списку позитивних якостей. Швидше за все, ви все життя витратите на пошуки, так і залишившись на самоті. Любіть всім серцем, і разом зі своїм партнером ви зможете виробити в собі ті якості, які необхідні для спільного щасливого життя. Адже ви у розумінні багатьох теж не ідеальні, проте це не заважає вам закохуватися та бути ідеальною для свого обранця. 5. Не женіться за ідеальним життям, яке показують у телепередачах та на сторінках глянцевих журналів. Докладаючи неймовірних зусиль, щоб придбати чергову модну і дорогу річ, ви крадете у себе щастя. Визначтеся, що вам важливіше — думка про ваше житло чи особистий комфорт. Адже набагато приємніше приходити додому, де на вас чекає улюблений, але не модний стіл, диван, крісло... Досить грамотно підійти до вибору меблів і правильно розставити їх, щоб потоки позитивної енергії циркулювали в просторі і заряджали вас гарним настроєм. 6. Те саме стосується і багатства. Не всім людям дано бути мільйонерами. Не ставте собі за мету заробити всі гроші світу. Щоб досягти бажаного необхідно мати чіткий план і продуктивно працювати, крок за кроком наближаючись до задуманого. Повірте, робота, в якій ви зможете реалізувати свій потенціал, дасть набагато більше задоволення. Ненависна діяльність негативно впливає не лише на емоції, а й на фізичне здоров'я, і з таким підходом ви точно не будете щасливими. 7. Не чекайте, поки успіх повернеться до вас обличчям і почне сипати на вас блага з рогу достатку. Будь-яка справа потребує праці. Якщо він приносить задоволення, гармонійно вписується у ваше життя, то слідуйте за покликом серця. Використовуйте перевірені методи, щоб заручитися підтримкою примхливої Фортуни, і ніколи не опускайте рук на шляху до власного щастя. 8. Візьміть собі у звичку не виправдовуватися. Не витрачайте час на те, щоб пояснити всім і кожному свою позицію. Виправдання — ще одна спроба вашої підсвідомості відкласти якусь справу, перед якою ви пасуєте. Вам все одно доведеться зробити те, чого ви побоюєтеся, то чому б не зробити це тут і зараз? 9. Згадуючи своїх колишніх партнерів, думайте лише про уроки, які дала вам життя, і про той досвід, який ви отримали. Зайві тривоги та переживання негативно відбиваються на енергетиці, яка уповільнює ваш шлях до щасливого життя. Не змушуйте себе знову відчувати страждання та образу. 10. Упертість часом доречна, якщо ви поставили собі за мету. Однак визнавати свої помилки та промахи важливо для продуктивних дій. Запам'ятайте, що ви не можете знати всього, але завжди відкриті для знань та вмінь, які допоможуть вам досягти поставленої мети. Упертість часто є негативною рисою характеру, яку потрібно коригувати. 11. Перестаньте відкладати справи на потім. Якщо ви не позбавитеся цієї згубної звички, то ваші справи навряд чи самі себе здійснять. Якщо ж ви постійно відкладаєте щось конкретне, подумайте, чи так вам необхідно робити те, до чого у вас не лежить душа. 12. Спогади можуть зробити нас сильними, а можуть і послабити. Не поринайте в ті моменти минулого, які роблять вас нещасними. Вийміть корисні уроки і працюйте над помилками, щоб загартовувати характер і 10 вправ для тренування сили волі. sily-voli.html" target="_blank">силу волі. 13. Пам'ятайте, що весь негатив, який походить від вас, повертається. Поміняйте свої установки та почніть жити без негативного сприйняття світу. Для людини немає нічого неможливого, якщо вона поставила за мету досягти щастя в житті. 14. Перестаньте засуджувати людей за їхні вчинки. Слідкуйте за собою і змінюйтеся на краще. Ваш приклад надихне багатьох, адже за сильними особистостями тягнуться. Ваші вчинки теж можуть викликати засудження, адже кожна людина має суб'єктивну думку, і для когось певні дії є неприйнятними. 15. Щастя людини полягає не в тому, щоб заволодіти тим, що ви хочете, а в тому, щоби полюбити те, що у вас є. Заздрість послаблює енергетичне поле і не дозволяє любити себе та своє життя повною мірою. Це почуття заважає лише вам, блокуючи позитивні емоції та утруднюючи життя. Навчіться приймати з вдячністю те, що маєте, і працюйте над собою, щоб досягти того, що вам необхідно, не звертаючи уваги на статуси та думку оточуючих. 16. Щасливі люди відрізняють почуття власної гідності. Вони задоволені тим, що мають, і впевнені у своїх силах. Якщо у вас є риси, які вам не подобаються, то у вас є два шляхи розвитку: прийняти це або змінюватися на краще. Ви самі вибираєте свій життєвий шлях. Якщо ви прагнете щастя, змінюйте не тільки внутрішню складову, але й оточення, яке вказує на ваші недоліки, виховуючи у вас невпевненість та образу. 17. Ніхто не зможе заповнити порожнечу всередині вас і зробити вас щасливим. Для початку вам варто знайти щастя у собі, а потім вирушати на пошуки супутника життя. Заповнюючи порожнечу чужими емоціями та уявленням про щасливе життя, ви лише посилюєте ситуацію. 18. Не живіть минулим, щоразу занурюючись у нього, уникаючи почуттів сьогодення. Не бійтеся відчувати всю різноманітність емоцій і пам'ятайте, що тільки від вас залежить те, як ви сприйматимете навколишню дійсність. Попрощайтеся зі своєю шкаралупою та відкрийте назустріч щастю. 19. Не контролюйте кожен крок. Іноді просто необхідно розслабитися і дозволити течії нести вас до благополуччя. Ви не зможете контролювати все, що з вами відбувається, тому сприймайте негативні події з філософським спокоєм і витягуйте з них корисні уроки. Іноді спонтанні дії несуть заряд бадьорості та допомагають найкоротшим шляхом досягти поставлених завдань. 20. Запам'ятайте просту істину: вам ніхто нічого не винен. Як і ви не повинні нікому. Немає ідеальних людей, які робили б те, що вам здається правильним. Завжди знайдуться ті, хто неввічливий, неакуратний, неуважний. Перестаньте жити очікуванням і вам не доведеться розчаровуватися. Ідіть своїм шляхом і своїми діями доводьте свою спроможність та бажання змінюватися на краще.
Дозвілля Корисні поради та обряд на вихід із чорної смуги Чорна смуга буває у кожного з нас. Іноді причиною служить наш власний настрій, а іноді в низці проблем бувають інші причини. У цій статті ми розповімо про способи боротьби з проблемами та методами виходу з чорної смуги. Раніше ми розповідали, що таке чорна смуга і чому біда часто приходить не одна. У подібного процесу може бути багато причин, але для початку вам необхідно розібратися з поточними негараздами, а тільки потім вже починати займатися опрацюванням причин. Корисні поради для виходу з чорної смуги Практично завжди низка проблем починається через неправильне ставлення людини до негативних подій. Через них у багатьох людях зростають страхи та невпевненість. Перша порада: припиніть накручувати себе. Коли ми пов'язуємо проблеми з тим, що нам не підвладне, ми втрачаємо контроль. Намагайтеся завжди думати про те, що проблеми виростають там, де ви припускаєтеся помилок. Винуватці наших проблем — ми самі. Тільки тоді, коли ви це усвідомлюєте, чорні смуги перетворюватимуться на можливості для особистісного зростання. Друга порада: перестаньте спілкуватися з тими, хто змушує вас сумніватися у собі. Є люди, які надто забобонні. Вони бачать у всьому підступи ворогів та чорну магію. Через них чорна смуга стає прокляттям, а не проблемою. Є ті, хто просто знижує нашу впевненість своїми зауваженнями та словами «ти не зможеш», «тобі це не потрібно». Обходьте стороною всіх цих людей і спілкуйтеся з оптимістами та реалістами. Третя порада: забирайтеся вдома. Іноді негативна енергія накопичується в навколишньому просторі. У такому разі наше біополе слабшає, тому проблеми з'являються все частіше та частіше. Тримаючи будинок у чистоті, ви робите своє життя кращим. Остання порада: підвищуйте свою енергетику. Займайтеся спортом, дотримуйтесь режиму, харчуйтеся правильно і боріться зі шкідливими звичками. Здорове тіло призводить до зміцнення біополя та відкриття чакр. У такому стані будь-яка проблема здаватиметься дрібницею і переборною перешкодою. Обряд на боротьбу із чорною смугою Якщо ви все робите правильно, але проблеми всі прибувають і прибувають, значить, тут справді може мати місце пристріт. Не поспішайте шукати ворогів серед оточення, адже це може бути і самоурок, коли людина накликає на себе проблеми сама. У такому разі можна провести обряд на зняття чорної смуги та видалення пристріту. Для його проведення вам необхідні біла сіль, свічка та два дзеркала. Поставте два дзеркала одне навпроти іншого. Поставте між ними свічку і запаліть її. Вимовте змову: Вогонь життєдайний, позбав мене від біди. Своєю силою видали все погане. Вижени думки похмурі, розруху на життєвому шляху зупини, щоб темрява мене не торкалася і не ламала життя мені. Хай життєві вітри не кидають мене з одного боку в інший. Зніми з мене, святий вогонь, неприємності чорної смуги. Амінь». Після цього візьміть сіль і посипте нею свічку, щоб вона згасла. Після цього скажіть «нехай буде так». Обряд можна проводити раз на тиждень, але не частіше. Якщо проводити його частіше, кращого ефекту досягти все одно не вдасться.
Дозвілля Друзі гірші за ворогів: чому важливо змінювати коло спілкування, щоб не зупинитися у розвитку Психологи та експерти в галузі біоенергетики сходяться на думці про те, що людину багато в чому формує її оточення. Ми завжди можемо змінити своє коло спілкування, так що користуйтеся цією можливістю в певних ситуаціях. Чому іноді потрібно міняти коло спілкуванняФормування неправильних поглядів. Серед нас є багато людей, які мають радикальні погляди на ті чи інші сфери життя. Хтось дуже стереотипний, а комусь зовсім чужі правила. Наші родичі та друзі часто впливають на нас і наш світогляд, намагаючись переконати, у що вони вірять. Такі люди можуть пустити вам неправильним шляхом. Якщо ви бачите якусь проблему чи ситуацію інакше, вам не варто швидко змінювати свою думку у напрямку, зручному для ваших друзів. Справжні та добрі друзі завжди намагатимуться зрозуміти вашу точку зору або хоча б не нав'язувати свою. Якщо хтось намагається вас виправити, зробивши ідентичними собі, треба тікати від таких людей, негайно змінюючи оточення. Зниження самооцінки. Непотрібні люди з негативною енергетикою часто викликають зниження самооцінки і втрату любові до себе. Такі люди нерідко критикують нас безпідставно, або намагаються маніпулювати нами. Ще вони можуть намагатися піднятись за рахунок наших недоліків. Є ті, хто любить спілкуватися з менш успішними людьми для того, щоб відчувати свою перевагу. Якщо ви відчуваєте, що хтось користується вами для формування своєї впевненості, вбиваючи вашу самооцінку, тікайте від такої людини. Не важливо скільки ви спілкувалися до цього. Дратівливість. Якщо у вас в оточенні багато токсичних людей, які маніпулюють вами, або просто поводяться негативно, це може виводити вас із себе. Якщо ваші друзі та товариші дратують вас, не потрібно бути поруч із ними. Змініть оточення на інше, адже спілкування має приносити лише радість, інакше навіщо взагалі потрібно шукати друзів. Зупинка у розвитку. Ви можете спілкуватися з тими, хто має менш розвинений інтелект або менший рівень знань, мудрості. В цьому немає нічого поганого. Люди тягнуть нас на дно, коли скептично ставляться до наших успіхів та майбутнього. Наприклад, якийсь друг розумніший і успішніший за вас, але вічно намагається стримувати ваш розвиток, кажучи, що не потрібно займатися тією чи іншою справою, тому що у вас не вийде. У такому разі його варто залишити за бортом. Якщо хтось не такий розумний, як ви, але не критикує вас і підтримує ваші починання, такого друга варто залишити при собі. Втома. У нашому близькому оточенні можуть бути енергетичні вампіри, а також люди, від яких сильно втомлюємося. Це скиглики, друзі з мінливим настроєм, запальні особистості. Такі люди у статусі товаришів вам точно не знадобляться. Вони лише розхитують ваші нерви та витягують життєві сили. Якщо після спілкування з другом ви відчуваєте втому та спустошеність, вам варто перестати з ним спілкуватися. Як змінити коло спілкуванняЗнайомтеся з новими людьми. Саме собою нічого не зміниться. Якщо ви хочете, щоб все було добре, намагайтеся знайомитись з кимось новим. Будьте відкритими для спілкування завжди та скрізь. Нові знайомі допоможуть вам стати кращими. Коли ми спілкуємося з кимось, то неодмінно розвиваємось. Навіть якщо нова людина виявиться не найприємнішою, це дасть вам життєвий досвід. Найуспішніші люди знайомляться постійно. Вони заводять нові зв'язки, бо знають, що тільки так вони зможуть стати ще кращими. Навчіться каже «ні». Для того, щоб змінити коло спілкування, зовсім не обов'язково повністю переривати контакти з близькими або знайомими. Просто перестаньте відповідати їм на будь-які запрошення поспілкуватися. Якщо ви зрозуміли, що вам це не приносить задоволення, скажіть «ні». У цьому нічого складного. Пам'ятайте про те, що ваші нерви і час понад усе інше. Коли ви кажете, що не хочете з кимось спілкуватися, у вас не має народжуватися сором. Людина має право вибирати свій шлях. Ви не порушуєте законів моралі тим, що не бажаєте спілкуватися з кимось. Заповніть чимось порожнечу. Коли ви перестаєте спілкуватися з кимось, у вас може з'явитися більше вільного часу. Особливо часто це буває у тих випадках, коли ми відмовляємося від спілкування з тими, з ким проводили його найбільше. У такі періоди необхідно знайти для себе якусь віддушину – заняття, що допоможе скрасити самотність. Це може бути спорт, нове захоплення, читання, кіно.
Дозвілля 10 знаків Всесвіту, що ви йдете неправильним шляхом Всесвіт приготував для кожного щасливе життя, але часом людина збивається з правильного курсу, повертаючи на хибний шлях. У цьому випадку Вищі сили дають нам знаки, щоб ми могли знайти дорогу на щастя. Будь-який заданий шлях спрямовує нас до фінішної прямої, за якою чекає щасливе життя. Однак часто взятий курс заводить нас у такі нетрі, що можна запутати і піти в іншому напрямку, віддаляючись від власного призначення. Якщо вас подолали сумніви, а життя стоїть на місці, то Всесвіт неодмінно стане яскравим маяком, дбайливо вказавши вам правильний напрямок. Як розпізнати знаки Всесвіту Знаки Всесвіту не виділяються у повсякденній метушні і є невід'ємною частиною звичного життя. Побачити Знаки Долі непідготовленій людині часом буває важко, але це не означає, що неможливо. Зазвичай Всесвіт починає сигналізувати про неправильний напрямок, посилаючи дрібні неприємності та проблеми. Але слід пам'ятати, що знаки для кожної людини індивідуальні та опосередковано вказують на ваші бажання та цілі. Помічати послання Вищих сил допоможуть прості правила. Будьте уважні. Знаки Всесвіту, на перший погляд, можуть здатися незначними, виступаючи звичайним доповненням життя. Всесвіт любить передавати інформацію через ЗМІ та рекламу. Музика, рекламний слоган, передача новин – через це до вас прагне інформаційний потік. Випадковості не випадкові. Якщо події вашого життя мають тенденцію повторюватися протягом одного дня, будьте впевнені, що це явний сигнал згори. Якщо вас переслідує одна й та сама подія — скиньте швидкість і подумайте, про що вам поспішає повідомити Всесвіт. Негатив. Всесвіт шифрує свої послання, і найчастіше в негативних тонах, щоб викликати у вас бурю емоцій і змусити на якийсь час зупинитися. Наприклад, вранці не спрацював будильник, ви спізнюєтеся на роботу, а тут, як на зло, зламалася машина і таке інше. Знайте: це знаки згори. Шукайте і знайдете. Щоб розпізнавати підказки Всесвіту, необхідно почати шукати їх. Дивіться на всі боки, приділяйте увагу дрібницям, концентруйтеся на загадкових подіях, і тоді сакральні знання будуть вам доступні. Десять попереджувальних знаків Всесвіту Ми полегшили вам завдання і відібрали десять основних знаків Всесвіту, щоб ви не ламали собі голову і не шукали підказки там, де її може не бути. Нехай ці постулати стануть вашими орієнтирами на шляху до щасливого життя. 1. Фізичні травми Всесвіт завжди подає сигнали. Якщо ви стукнулися рукою або прищемили палець - це обов'язково її знамення. Слід пригальмувати і замислитися, перш ніж слідувати далі. Не виключено, що ви перестали прислухатися до себе і не звертаєте уваги на справжні речі. Варто уважніше подивитися на ситуацію. 2. Регулярні запізнення Ви постійно спізнюєтеся або не помічаєте часу? Це точно підказка долі, на якій варто сконцентруватись. Кожна затримка говорить про те, що ви занадто виснажує, але не можете встигнути зробити все, що запланували. Такого не відбувається, коли ви робите щось згідно з життєвим потоком. Коли відбувається порушення балансу, у вас з'являються постійні затримки та запізнення. 3. Розсіяність Постійно щось забуваєте чи втрачаєте? Це знак, що вам слід сконцентруватися і спуститися на землю перед тим, як продовжувати свій шлях. Неуважність і забудькуватість - це повідомлення Всесвіту, яке дає вам зрозуміти, що варто зосередитися на своїх завданнях і цілях. 4. Ви розбиваєте, псуєте та кидаєте речі Це означає, що ваш шлях невірний або ж ви перешкоджаєте самому собі у здобутті щастя та успіху. Варто прислухатися до такого сигналу і найкраще відпустити ситуацію і плисти за течією, повністю довіряючи Всесвіту. Такий шлях вірний особливо тоді, коли ваші справи давно стоять дома, і ви не можете почати рух уперед. 5. Багато непотребу Ви часто прибираєтеся, але непотрібні вам речі не зменшуються? Це також знак! Це означає, що ви не бачите ситуацію правильно. Ви не можете або не хочете зректися минулого, яке застрягло всередині вас. 6. Ви часто хворієте Часті захворювання, застуди та різні інфекції? Саме час зупинитися і подумати, у тому напрямку ви рухаєтеся, чи ви вибрали дорогу життя. Повторення однієї і тієї ж хвороби показує, що варто змінити хід вашого життя. 7. Ви не хочете думати про зміни Ви не хочете вимовляти вголос і навіть думати про те, що вас турбує? Це сигналізує про те, що ви боїтеся своїх думок та стримуєте свої бажання. Все це через те, що ви боїтеся відповіді. Швидше за все, ви знаєте, в якому напрямку рухатись, але боїтеся почати. 8. Затримки у робочих справах На початку роботи над будь-яким проектом ви сповнені натхнення, але потім сили закінчуються, і ви не бажаєте продовжувати. Всесвіт дає вам знак, що варто знайти речі, які вас мотивуватимуть і усунуть дисбаланс у душі. Ще це може говорити про те, що справа, над якою ви працюєте, не для вас і не варто витрачених сил та часу. Це не ваш шлях. 9. Ви постійно стурбовані та напружені Якщо ви щодня відчуваєте тривогу, дратівливість та напругу, значить щось йде не так. Цей сигнал Всесвіту може означати, що ваше життя потребує змін. Варто знайти джерело занепокоєння та стресу. 10. Вам нудно Якщо ви відчуваєте смуток і тугу – це ще один явний сигнал Всесвіту. Швидше за все, ви не використовуєте вашу силу та можливості по максимуму. Пам'ятайте, що життя сповнене можливостей, тому немає причин віддаватися зневірі. Нудьга виникає тоді, коли ви перестаєте бачити сенс і йти до своєї мети. Всесвіт завжди дає нам знаки. Найголовніше — не проходити повз них. Коли ви навчитеся помічати сигнали, ви зрозумієте, що набагато простіше жити в ладі зі Всесвітом, гармонійно підлаштовуючись під його умови. Ми бажаємо вам чудового настрою, успіхів та щасливого життя. Будьте щасливі
Дозвілля Змови від туги Багато хто знає на власному досвіді, що таке сумувати за коханим. У когось обставини склалися так, що довелося розлучитися, а хтось відчуває справжнє горе за коханим і рідним, що вже пішли в інший світ. Як же заглушити біль і вгамувати тугу? На допомогу прийдуть ритуали, перевірені нашими прабабками. Здавалося б, у наш час технічних досягнень все, що можна, для нашого комфорту та зручності вже винайдено. Але багато проблем так і залишаються не вирішеними. Ми також любимо та страждаємо, як і наші прадіди. Ми відчуваємо ті ж емоції, що і наші предки, а нові ліки від нерозділеного кохання і туги так і не винайшли. Що ж робити? Адже жодні технології сьогодення не допоможуть подолати такі втрати. Нижче наведені змови, які були багато разів перевірені та допомогли багатьом людям. Якщо від Вас пішла кохана людина, туга заважає жити далі і справи зупинилися, а в голові тільки думки про те, як повернути колишнє — ці ритуали для Вас. Переклад туги на яблуко Усім відомо, що яблуко має магічні властивості: вміє накопичувати в собі інформацію та забирати все погане. Щоб позбутися туги, вам знадобиться саме цей фрукт, причому чим сильніше вас долають емоції, тим більшим має бути яблуко і фото тієї людини, за якою ви хочете перестати тужити. Яблуко необхідно розрізати навпіл, помістивши фотографію між двома його половинками. Потім узяти все це до рук і начитати текст змови: «Як це яблуко сохне і в'яне, так і моя туга за... (ім'я людини) йде». Проговорити змову слід тричі. Після чого потрібно залишити яблуко разом із фото в затишному місці доти, доки воно не почне псуватися. Як тільки фрукт зіпсувався, його необхідно взяти разом із фото і закопати під будь-яким деревом. Причому якщо змова робиться на особу жіночого роду, то дерево теж має бути жіночим (береза, осика, липа), якщо об'єкт змови — чоловік, те й дерево має бути чоловічим (дуб, ясен, тополя тощо). Угамувати тугу за померлим Для цього ритуалу знадобиться три церковні свічки (свічки можуть бути будь-якого розміру, головне, принесені з церкви). Цей ритуал проводиться три вівторки поспіль. Спочатку треба запалити одну свічку, після чого протягом кількох хвилин, дивлячись на полум'я, згадати покійного та все добре, що з ним було пов'язано. Далі скласти долоні разом прочитати змову: «Дякую рабу Божому... (ім'я) за любов, доброту і участь у моїй долі. Ти пішов(ла), а мені час рухатися далі. Пам'ятатиму тебе добрим словом і своїми успіхами. Прошу, забери мою тугу із собою. Амінь». Після цього можна займатися своїми справами, а свічку залишити догоряти. У жодному разі не можна викидати недогарки: після закінчення ритуалу потрібно зібрати їх усі і закопати в землю.
Дозвілля Як захиститися від псування та пристріту Псування – це завжди обряд чи ритуал, заздалегідь запланований. У більшості випадків пристріт наводиться людиною силою його думки та слова. Заздрість, косий погляд, лайка – все це може сильно нашкодити людині. Часом сама людина може навести на себе псування. Це відбувається також у вигляді його думок. Як же уникнути псування та пристріту? Невпевненість у своїх силах, песимізм, страхи та комплекси здатні зруйнувати енергетичний захист. Якщо людина довгий час перебуває в поганому настрої, навколо нього один негатив, і сам він налаштований лише на невдачу, то, найімовірніше, що такий стан приведе його до біди. Щоб цього не сталося, необхідно контролювати свою промову та думки. Фахівці вважають, що людина може сама притягнути до себе невдачу, якщо постійно говоритиме, що в неї немає грошей, її ніхто не любить, і в неї нічого не вийде. А думки матеріальні! Фахівці стверджують, що зняття порчі та пристріту – процес дуже трудомісткий і часом дуже неприємний. Та й професійного екстрасенсу дуже важко знайти. Отже краще відразу вберегти себе від негативної енергії, щоб потім не виникло ускладнень. Одним із варіантів при захисті від псування або пристріту фахівці рекомендують при розмові з неприємною людиною завжди триматися впевнено і посміхатися їй у відповідь на його злі слова. Подумки бажаючи йому добра і процвітання, ви зможете відвести від себе прокляття. Буває так, що псування наводять люди, які перебувають від нас на незримій відстані. У цьому випадку фахівці радять придбати камені-обереги, які здатні нейтралізувати негатив. Камені слід підбирати з огляду на знак Зодіаку. Неправильно вибраний талісман може погіршити становище. Побачити псування людини можна завдяки правильно складеному гороскопу. Планети-покровителі кожного сузір'я здатні впливати не тільки на долю людини, а й на її ауру. Кожен має свій рівень захищеності від злої сили. Щоб підвищити свій імунітет від чорної магії, необхідно частіше «підживлятися» енергією космосу та намагатися жити за законами природи. Для цього можна використовувати інформацію місячного календаря та знання про характер Зодіаку.
Гороскоп Гороскоп на 15 марта 2024 года от Тамары Глобы Астролог Тамара Глоба поділилася своїм астропрогнозом на 15 березня 2024 року. Вона закликала представників усіх знаків зодіаку виявляти пильність та обережність у своїх починаннях. Чи варто розраховувати на удачу Овнам, Тельцям, Близнюкам, Ракам Овен Для Овнів зірки обіцяють сприятливий день, спонукаючи до сміливих рішень та нових підходів. Енергія цього дня підштовхує до переосмислення ситуацій та пошуку відповідей на хвилюючі питання, які можуть опинитися прямо перед очима, вимагаючи лише іншого погляду на них. Телець Тельцям рекомендується провести час більш активно та на свіжому повітрі. Це допоможе їм розібратися у власних думках і впорядкувати їх. День підходить для спілкування з давніми знайомими та розширення кола спілкування, що може принести не лише задоволення, а й нові знання. Близнюки Близнюкам доведеться розкрити свій креативний потенціал і взяти удачу в свої руки. Астрологи стверджують, що у них є всі можливості для досягнення поставленої мети, але важливо пам'ятати про цінність досягнутого і не забувати дбайливо ставитися до свого успіху. Рак Для Раків цей день може бути трохи складним, оскільки можлива поява неприємних ситуацій та новин. Важливо зберігати спокій і не брати на себе надто багато завдань, особливо тих, що виходять за межі їхніх можливостей. Незабаром усе прийде в порядок, і варто пам'ятати про це, не дозволяючи негативним емоціям взяти гору. Які зміни чекають Львів, Дів, Терезів та Скорпіонів Лев Леви будуть у центрі уваги завдяки своїй дисципліні та самовіддачі. Холодний розрахунок та грамотне планування допоможуть їм вирішувати проблеми, а гарний настрій та енергія будуть весь день на висоті. Вечір варто провести в компанії друзів, щоб поділитися радістю та проблемами. Діва Для Дів настане період успіхів, якщо вони дотримуються своїх принципів і чесно дотримуються свого кодексу. Вони можуть зустріти впливову людину, готову допомогти їм. Однак на роботі їм варто уникати романтичних зв'язків, щоб не порушити робочої атмосфери. Терези Терези матимуть можливість втілити свої ідеї в життя, але без форсування подій. Ціль буде досягнута, але важливо, щоб ціна цього успіху була розумною. Навколишні готові підтримати їх, але не варто перевантажувати їх своїми проблемами. Скорпіон Скорпіони можуть відчувати зростаючу напругу та амбіції, але їм важливо контролювати свої емоції. Цей день підходить для філософських роздумів та здобуття уроків з минулого досвіду. Чому Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам слід виявити обачність Стрілець Для Стрільців фінансова нестабільність може порушити звичний спосіб життя, тому важливо приділити більше часу сім'ї та близьким, щоб пом'якшити ці зміни. Деякі обставини можуть самостійно складатися на їхню користь, якщо вони будуть уважними до сигналів долі. Козеріг Козерогам слід звертати більше уваги на відносини з людьми, які справили на них гарне враження. Також важливо приділити час турботі про власне здоров'я та уникати ризикованих ситуацій без серйозної причини. Водолій Для Водоліїв настане момент, коли вони зможуть продемонструвати свої здібності, проте їм слід бути скромними, щоб не приваблювати заздрощів. Допомога оточуючим може стати ключем до успіху та зміцнення своєї позиції. Риби Рибам відкриються нові можливості завдяки новим діловим контактам, що допоможе їм переглянути своє життя та розширити перспективи. Важливо зберегти стабільність в особистій сфері та уникати різких змін, щоб зосередитись на кар'єрних досягненнях.
Гороскоп Гороскоп на 15 марта 2024 года от Павла Глобы для всех знаков зодиака Астролог Павло Глоба поділився своїми порадами та прогнозами на 15 березня 2024 року, розповівши, що готують зірки для представників різних знаків зодіаку і як уникнути втрат у складних ситуаціях.   Овни Для Овнів обіцяється сприятливий день, але досягнення поставленої мети вимагатиме зусиль. Павло Глоба радить звернути увагу на здоров'я та провести більше часу на свіжому повітрі. Тільці Тельці можуть зіткнутися із сумнівами у рішеннях, що може ускладнити кар'єрне зростання. Астролог рекомендує бути обережними в словах та діях, стежачи за власною манерою спілкування. Близнюки Для Близнюків вихід із зони комфорту принесе цінний досвід та можливості для саморозвитку. Цей день сприятливий для нових знайомств та отримання нової інформації. Раки Ракам слід бути пильними, щоб не зіткнутися із заздрісниками. Павло Глоба попереджає про небезпеку агресії та запальності, які можуть негативно позначитися на відносинах з оточуючими. Леви Для Львова 15 березня може принести фінансові труднощі, але впоратися з ними допоможе підтримка з оточення. Астролог радить вирішувати проблеми негайно, щоб уникнути їхнього накопичення. Діви Астролог Павло Глоба прогнозує для Дів спокійний і розмірений день, сприятливий для нових проектів і розробки планів на майбутнє. Однак він рекомендує уникати травмонебезпечних видів спорту, щоб не порушити здоров'я. Ваги Для Терезів 15 березня обіцяє приємні несподіванки та можливість зробити крок до мети. Зустрічі та знайомства цього дня можуть виявитися важливими для подальшої долі. Скорпіони Скорпіони зіткнуться з незначними робочими проблемами, які успішно вирішаться до кінця дня, але Павло Глоба рекомендує уникати конфліктів, щоб не зіпсувати відносини. Стрільці Початок дня для Стрільців може бути скрутним у фінансовому плані, однак до кінця дня вони знайдуть вихід із ситуації. Вечір краще провести у спілкуванні з близькими. Козеріг Для Козерогів день буде насиченим і потребує вирішення багатьох питань. Однак Павло Глоба радить не перестаратися, а зосередитися на якості, а не на кількості поставлених цілей. Водолій  Водоліям рекомендується відпочити і розслабитися, щоб уникнути душевних мук, а Рибам день буде вдалим для починань і самопізнання, проте слід бути обережним з інформацією, якою діляться з вами, щоб не зашкодити своїм справам. Риби  Риби чекає вдалий день, сприятливий для нових починань та самопізнання. Однак, варто бути обережними і не приймати на віру все, що почуєте. Важливо усвідомлювати, що деяка інформація може бути спотвореною і неправдивою, що, зрештою, може зашкодити вашим справам.

Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо енергійним та рішучим Можливо, у ва....
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 8 на 9 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
9 травня о 4:29 розпочнеться другий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 9 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія можуть бути особливо привабливими для ва....
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У календарі настав четвер, 9 травня 2024 року Унікальний гороскоп на сьогодні обіцяє представникам усіх знаків....
більше матеріалів




/-0,558100938797-/ /-pc-/
Top