counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

3 надійні способи захистититися від негативної енергії


Переглядів: 672


3 надійні способи захистититися від негативної енергії

У житті кожної людини бувають проблеми. Багато відбуваються через те, що ми не вміємо справлятися з потоками негативної енергії і дозволяємо їм керувати нашим життям. Є три надійні способи захисту від негативу.

Поліпшити своє життя за один день можливо, але для цього буде потрібно позбутися того, що гальмує вас і заважає отримувати позитивні емоції. Почати боротьбу з негативом потрібно з захисту, щоб поступово очистити свідомість від сміття і звільнити місце для приємних змін, пише Dailyhoro.

Звідки береться негатив? З чотирьох основних джерел.

Оточення. Наші близькі, друзі, випадкові перехожі, начальство - всі вони так чи інакше заражають нас негативною енергією. Хтось впливає на нас погано за допомогою стереотипного мислення, хтось хоче нав'язати свої думки, а хтось просто хоче нами скористатися. Не завжди людина впливає цілеспрямовано. Приплив негативу може викликати навіть мимовільна заздрість.

Ваші думки. Те, як ви сприймаєте себе і навколишній світ, грає величезну роль. Вірусні програми, які стоять на шляху вашого успіху - це результат вашої невпевненості, ваших страхів. Вони породжують негатив всередині вас.

Навколишній світ. Про що говорять по телебаченню? Війна, проблеми, криза, війна, проблеми, криза і так по колу. Звичайно, необхідно знати про те, що твориться в світі, але не варто заглиблюватися в це. Все, що вас не стосується, має обходити вас стороною, особливо якщо ви чутлива людина.

Спосіб життя. Немає мети, немає бажань, немає коштів. Часом тільки наш спосіб життя робить нас слабкими. Навіть домашній хаос у вигляді розкиданого одягу, розбитого посуду і старих меблів заражає людей негативом. Якщо ви живете в будинку, в якому ніхто не прибирається, то в такому місці завжди застоюється важка енергетика, яка тягне мешканців на дно, призводить до появи емоційних проблем і навіть хвороб.

Як захиститися від негативу

1. Розірвати негативні стосунки. Поки ви цього не зробите, вас будуть продовжувати тероризувати маніпулятори, скиглії, заздрісники, власники, вороги. На жаль, деякі негативні люди можуть виявитися вашими начальниками, колегами або навіть родичами. В такому випадку постарайтеся не підпускати їх близько до себе, обмежтеся лише необхідною взаємодією. Якщо ситуація складніша, доведеться розлучитися з цими людьми. Не бійтеся кинути роботу, на якій вас не цінують, залишити людину, любов до якої не взаємна. Навчіться говорити «ні» і припиняти відносини - це важливі навички. Потоки негативу стануть значно слабкішими.

2. Наведіть порядок вдома. Треба викинути весь непотріб, який погіршує рух енергетичних потоків у будинку. Підтримуйте чистоту і порядок. У східному вченні фен-шуй цьому приділяється величезна увага. На сході, мабуть, найкраще знають, як наповнити будинок творчою енергією. Фахівці з біоенергетики підтверджують, що домашня атмосфера дуже важлива. Якщо ви хочете захистити себе від проблем, то доведеться попрацювати в цьому напрямку.

3. Знайдіть собі захоплення. Якщо у вас з'явиться заняття, яке буде розвивати вас фізично або інтелектуально і доставляти вам задоволення, ви зможете піти у свій світ з головою, щоб займати чимось хорошим свої думки. Єдина проблема - знайти таке заняття. Це не повинна бути шкідлива звичка на зразок комп'ютерних ігор або алкоголю. Навчіться створювати що-небудь. Мистецтво - найкращий спосіб проведення часу і захисту від негативної енергетики. Це немов кокон, у якому ви поступово будете перетворюватися на прекрасного метелика.

Щоб закріпити успіх, скористайтеся допомогою афірмації - це спеціальні мотивуючі фрази, які потрібно повторювати собі якомога частіше. Згодом це підвищить вашу удачу і зробить домінуючими позитивні програми, очистивши вашу свідомість від усього зайвого.

Наостанок радимо позбавитися від негативних спогадів. Необхідно жити реальним часом і завтрашнім днем. Всі ваші минулі помилки вже пішли вам на користь, так що не потрібно картати себе за те, що ви зробили колись у пориві пристрасті, під тиском обставин або в результаті невірного вибору


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,31283688545227-/ /-pc-/
Top