counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Друзі гірші за ворогів: чому важливо змінювати коло спілкування, щоб не зупинитися у розвитку


Переглядів: 21


Друзі гірші за ворогів: чому важливо змінювати коло спілкування, щоб не зупинитися у розвитку

Психологи та експерти в галузі біоенергетики сходяться на думці про те, що людину багато в чому формує її оточення. Ми завжди можемо змінити своє коло спілкування, так що користуйтеся цією можливістю в певних ситуаціях.

Чому іноді потрібно міняти коло спілкування
Формування неправильних поглядів. Серед нас є багато людей, які мають радикальні погляди на ті чи інші сфери життя. Хтось дуже стереотипний, а комусь зовсім чужі правила. Наші родичі та друзі часто впливають на нас і наш світогляд, намагаючись переконати, у що вони вірять. Такі люди можуть пустити вам неправильним шляхом. Якщо ви бачите якусь проблему чи ситуацію інакше, вам не варто швидко змінювати свою думку у напрямку, зручному для ваших друзів. Справжні та добрі друзі завжди намагатимуться зрозуміти вашу точку зору або хоча б не нав'язувати свою. Якщо хтось намагається вас виправити, зробивши ідентичними собі, треба тікати від таких людей, негайно змінюючи оточення.

Зниження самооцінки. Непотрібні люди з негативною енергетикою часто викликають зниження самооцінки і втрату любові до себе. Такі люди нерідко критикують нас безпідставно, або намагаються маніпулювати нами. Ще вони можуть намагатися піднятись за рахунок наших недоліків. Є ті, хто любить спілкуватися з менш успішними людьми для того, щоб відчувати свою перевагу. Якщо ви відчуваєте, що хтось користується вами для формування своєї впевненості, вбиваючи вашу самооцінку, тікайте від такої людини. Не важливо скільки ви спілкувалися до цього.

Дратівливість. Якщо у вас в оточенні багато токсичних людей, які маніпулюють вами, або просто поводяться негативно, це може виводити вас із себе. Якщо ваші друзі та товариші дратують вас, не потрібно бути поруч із ними. Змініть оточення на інше, адже спілкування має приносити лише радість, інакше навіщо взагалі потрібно шукати друзів.

Зупинка у розвитку. Ви можете спілкуватися з тими, хто має менш розвинений інтелект або менший рівень знань, мудрості. В цьому немає нічого поганого. Люди тягнуть нас на дно, коли скептично ставляться до наших успіхів та майбутнього. Наприклад, якийсь друг розумніший і успішніший за вас, але вічно намагається стримувати ваш розвиток, кажучи, що не потрібно займатися тією чи іншою справою, тому що у вас не вийде. У такому разі його варто залишити за бортом. Якщо хтось не такий розумний, як ви, але не критикує вас і підтримує ваші починання, такого друга варто залишити при собі.

Втома. У нашому близькому оточенні можуть бути енергетичні вампіри, а також люди, від яких сильно втомлюємося. Це скиглики, друзі з мінливим настроєм, запальні особистості. Такі люди у статусі товаришів вам точно не знадобляться. Вони лише розхитують ваші нерви та витягують життєві сили. Якщо після спілкування з другом ви відчуваєте втому та спустошеність, вам варто перестати з ним спілкуватися.

Як змінити коло спілкування
Знайомтеся з новими людьми. Саме собою нічого не зміниться. Якщо ви хочете, щоб все було добре, намагайтеся знайомитись з кимось новим. Будьте відкритими для спілкування завжди та скрізь. Нові знайомі допоможуть вам стати кращими. Коли ми спілкуємося з кимось, то неодмінно розвиваємось. Навіть якщо нова людина виявиться не найприємнішою, це дасть вам життєвий досвід. Найуспішніші люди знайомляться постійно. Вони заводять нові зв'язки, бо знають, що тільки так вони зможуть стати ще кращими.

Навчіться каже «ні». Для того, щоб змінити коло спілкування, зовсім не обов'язково повністю переривати контакти з близькими або знайомими. Просто перестаньте відповідати їм на будь-які запрошення поспілкуватися. Якщо ви зрозуміли, що вам це не приносить задоволення, скажіть «ні». У цьому нічого складного. Пам'ятайте про те, що ваші нерви і час понад усе інше. Коли ви кажете, що не хочете з кимось спілкуватися, у вас не має народжуватися сором. Людина має право вибирати свій шлях. Ви не порушуєте законів моралі тим, що не бажаєте спілкуватися з кимось.

Заповніть чимось порожнечу. Коли ви перестаєте спілкуватися з кимось, у вас може з'явитися більше вільного часу. Особливо часто це буває у тих випадках, коли ми відмовляємося від спілкування з тими, з ким проводили його найбільше. У такі періоди необхідно знайти для себе якусь віддушину – заняття, що допоможе скрасити самотність. Це може бути спорт, нове захоплення, читання, кіно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,34481310844421-/ /-pc-/
Top