counter
Архів Повернутись назад 05 Квітня 2024
5 Квітня
Гороскоп Любовний гороскоп на 5 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам буде легко привертати увагу свого партнера. Використовуйте свій шарм та енергію, щоб створити романтичну атмосферу. Плануйте щось особливе разом - це зміцнить ваш зв'язок. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні вам слід приділити більше уваги своєму партнеру. Проведіть вечір у затишній обстановці, подаруйте їм щось особливе або приготуйте щось смачне. Ваша турбота та увага будуть дуже цінними. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні у вас може виникнути несподівана зустріч із кимось особливим. Будьте відкриті для нових знайомств та вражень. Можливо, ви знайдете когось, хто розділить ваші інтереси та пристрасті. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні ви почуватиметеся особливо романтично налаштованим. Проведіть час зі своїм партнером у приємній обстановці, поділіться своїми почуттями та мріями. Це допоможе зміцнити ваш зв'язок. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ваша пристрасть горітиме особливо яскраво. Поділіться своїми почуттями з партнером та насолоджуйтесь разом кожним моментом. Створіть романтичну атмосферу та насолоджуйтесь взаємною прихильністю. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ви можете виявити, що ваш партнер потребує вашої підтримки та піклування. Покажіть їм, що вони важливі для вас, вислухайте їх та допоможіть вирішити будь-які проблеми. Ваша підтримка буде дуже цінна. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні у вас може виникнути багато романтичних ідей. Поділіться ними з вашим партнером і втілить у життя щось особливе. Створіть разом чарівні моменти, які пам'ятатимуться надовго. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні у вас може виникнути бажання виявити свою пристрасть до партнера. Виразіть свої почуття відкрито та щиро, створіть атмосферу інтимності та близькості. Ваша щирість буде дуже цінною для вашого зв'язку. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні у вас може бути багато планів на романтичний вечір із партнером. Проведіть час разом, ділитеся своїми думками та мріями. Важливо насолоджуватися моментом та цінувати взаємне спілкування. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні вам може знадобитися більше часу для себе та свого партнера. Знайдіть способи провести час у затишній обстановці, поділіться своїми почуттями та увагою. Це допоможе зміцнити ваш зв'язок. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні у вас може виникнути бажання провести час із партнером у нестандартній обстановці. Використовуйте свою креативність, щоб створити романтичні моменти, які будуть запам'ятовуватися надовго. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ви можете відчувати особливий зв'язок із вашим партнером. Проведіть час удвох, насолоджуйтесь взаємною близькістю та розумінням. Це допоможе зміцнити ваш зв'язок і створити особливі спогади.
Гороскоп Гороскоп на 5 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні буде чудовим часом для початку нових проектів та ініціатив. Ваша енергія та рішучість допоможуть вам досягти поставлених цілей. Будьте впевнені в собі та дійте наполегливо. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні ви можете виявити, що ваша стабільність та надійність стають ключовими якостями. Підтримайте близьких людей своєю порадою та допомогою. Ваші дії можуть мати велике значення для оточуючих. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні намагайтеся бути більш фокусованими та цілеспрямованими. Уникайте розкиданих думок і постарайтеся зосередитись на важливих завданнях. Організуйте свій час та пріоритизуйте свої обов'язки. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні приділіть більше уваги своїм емоціям та внутрішньому стану. Займіться практикою медитації або йогою заняттями, щоб заспокоїти свій розум і врівноважити свої почуття. Це допоможе вам впоратися зі стресом та напругою. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете виявити, що ваше лідерство та впевненість у собі стають особливо важливими. Візьміть на себе відповідальність за свої дії та рішення. Ваші можливості до управління допоможуть вам подолати будь-які перешкоди. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні будьте уважнішими до деталей та організуйте свої справи більш ефективно. Постарайтеся завершити незавершені завдання та приділіть час для планування своїх майбутніх кроків. Це допоможе вам бути більш продуктивними та успішними. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні приділіть більше уваги своїм відносинам з оточуючими людьми. Будьте уважні до потреб інших та намагайтеся допомагати їм у будь-яких ситуаціях. Ваша дружелюбність та участь будуть дуже цінними. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні можете відчути потребу в саморефлексії та самоаналізі. Постарайтеся зрозуміти свої сильні та слабкі сторони, щоб зробити найкращі рішення у майбутньому. Використовуйте цей час для особистісного зростання та розвитку. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні будьте відкриті для нових ідей та перспектив. Досліджуйте різні можливості та не бійтеся експериментувати. Ваша цікавість та бажання дізнатися щось нове допоможуть вам розширити свій кругозір. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні приділіть більше уваги своїй кар'єрі та професійним амбіціям. Працюйте на побудову своєї кар'єри та встановлюйте нові цілі. Ваші зусилля можуть дати вам значні результати в майбутньому. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ви можете виявити, що ваше прагнення до свободи та незалежності стає дедалі сильнішим. Знайдіть способи звільнитися від обмежень та перешкод на вашому шляху. Будьте відкриті для змін та нових можливостей. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні приділіть більше уваги своєму внутрішньому світу та інтуїції. Слухайте свої внутрішні голоси та довіряйте своїм почуттям. Це допоможе вам приймати мудрі рішення і йти правильним шляхом у житті
Сонник Сон у ніч з 4 на 5 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем 5 квітня о 5:16 розпочнеться двадцять шостий місячний день, і фаза Місяця буде спадною. У ніч з 4 на 5 квітня сни можуть стати дійсністю, особливо якщо вони були яскравими і незабутніми. Для того, щоб сновидіння набули передбачуваного характеру, важливо зберігати гармонію та спокій протягом усього дня. Цієї ночі деякі образи в сновидіннях можуть бути вельми конкретними. Якщо уві сні щось збивається з пантелику або ви опиняєтеся на перехресті, після пробудження варто уважно проаналізувати свої рішення останніх днів, можливо, вони вказують на глухий кут. Сновидіння цієї ночі також можуть зазначати ситуації, пов'язані з гріхопадінням. Їхнє тлумачення може бути складним. Орієнтуйтеся на свої почуття та інтуїцію: якщо уві сні ви відчуваєте дискомфорт від якогось образу, постарайтеся уникати подібних ситуацій у реальному житті. Необхідно пам'ятати і про символи сновидінь: мухомор може віщувати неприємну розмову, ковбаса — проблеми зі здоров'ям, листоноша — плутанину у справах, пінне пиво — наближення коришу, білий щур — порушення особистої безпеки, підйом у ліфті — просування кар'єрними сходами. неприємності в любовних відносинах, каркання - сімейні конфлікти, молитва - майбутня поїздка на цвинтар, приховані гроші - велика покупка. Сон, що приснився вдень 5 квітня, обіцяє бути віщим.
Суспільство Главное к этому часу. Начинается 772-й день войны Росія здійснила подвійний удар по Харкову: вбила рятувальників, які розбирали завали. Чоловіка, який навів російську ракету на піцерію в Краматорську, відправили в тюрму пожиттєво з конфіскацією майна. Від удару "Іскандером" в червні 2023 року загинули 13 людей, зокрема письменниця Вікторія Амеліна і двоє 14-річних сестер. Укренерго запровадило почергові відключення в шести областях, зокрема Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській. Усе через російські удари по електростанціях і похолодання. "Укренерго" тим часом пропонує збудувати сотні невеликих електростанцій, щоб убезпечитися від російських атак. Лікарі вперше успішно пересадили нирку свині живій людині. Пацієнта вже виписали з лікарні. Раніше був експеримент із пересадкою серця свині, але тоді хворий помер. Інститут національної пам'яті визнав Булгакова українофобом. А публічні об'єкти йому присвячені -російською пропагандою.
оформление ленты  На росії знов бавовна, кажуть, щось прилетіло в районі військового аеродрому в Морозівську. На болотах знову підвивають. Цього разу гауляйтер Ростовської області поскаржився на масовану атаку невідомих добрих безпілотників. Чиновник повідомив, що в результаті атаки було пошкоджено електропідстанцію, а кількість невідомих дронів він оцінив у 40 штук. Природно, клоун Голубєв не згадує про аеродром поряд із Морозовським. Наведена їм кількість цілей більша, ніж називали інші джерела. Деякі місцеві паблики повідомляли, що «у деяких місцях гасне світло», а також пишуть навпаки про ще більшу кількість вибухів - близько 60. Telegram-канали пишуть, що жителі Морозовська бачили не лише роботу «пэ-ве-о», а й кілька вибухів землі у тій боці, де розташований військовий аеродром. За інформацією з відкритих джерел, можна припустити, що на військовому аеродромі "Морозівськ" базується близько 20-ти бортів російської тактичної авіації Су-34. Сподіваємось на вдалу роботу невідомих дронів.  
Культура Народні прикмети на 5 квітня 2024 року. Яке церковне свято святкують в Україні 5 квітня за новим церковним календарем (18 квітня за старим стилем) православні віруючі згадують мучеників Агафопода, диякона, Феодула, читця, і що з ними. У народному календарі -  Федулів день.  У III-IV століттях у місті Фессалоніки жили Феодул та Агафопод — два вірні християни. Агафопод, вже у похилому віці, служив дияконом, тоді як Феодул був юним читцем. Обидва сміливо проповідували християнську віру. Якось Феодулу з'явився уві сні невідомий, що вклав йому в руку загадковий предмет. Прокинувшись, юнак знайшов у своїй долоні перстень із зображенням хреста. Цей перстень став для Феодула засобом зцілення хворих та навернення язичників у християнство. Коли почалися гоніння на християн, Агафопода та Феодула привели до суду. Їм вимагали зректися віри, але вони відмовилися. У відповідь на свою стійкість їх кинули до в'язниці. Там обидва побачили уві сні, ніби під час аварії корабля їх викинуло хвилею на берег у сяючому одязі. Однак влада вирішила страчувати святих: Агафопода та Феодула прив'язали до каміння та кинули в море. Але хвилею їх винесло на берег у нев'янучому одязі. Свято 5 квітня за старим стилем - день пам'яті преподобномученика Нікона Сицилійського, єпископа, і 199 учнів його, преподобного Нікона, ігумена Києво-Печерського. Прикмети на 5 квітня У народному календарі 5 квітня - свято Федулів день, Федул Вітреник. За прикметами судять про погоду і яким буде літо: птахи в'ють гнізда на сонячній стороні - до негоду; теплий сухий день видався - влітку буде спекотно, похмурий - дощово; почалися сильні дощі - до багатого врожаю; ластівки ще не прилетіли - буде холодно; багато соку в березі - літо виявиться дощовим. У народі вважається, що з цього дня на зміну холодним вітрам приходять теплі, кажуть: "Прийшов Федул - надув губи". Також з цього дня на городах розселяються цвіркуни, з'являються метелики-кропивниці та сонечка. Що можна робити 5 квітня Святим Агафоподу і Феодулу моляться про захист від зла, видимого і невидимого, просять зміцнити віру, наставити на істинний шлях і дати сил винести життєві негаразди та прикрощі, коли накочує відчай. На Федула Вєтреника за народною традицією потрібно добре провітрити будинок - щоб позбутися пилу та впустити свіже повітря після довгої зими. також вважається, що це допомагає вберегти житло від неприємностей, гнилих вітрів, нечистої сили. Що не можна робити 5 квітня Серед заборон, що сьогодні не можна робити - лаятися, пліткувати, заздрити, ображати кого-небудь і відмовляти в допомозі. потрібно сухоїд.
Окупанти просунулися в районі трьох населених пунктів, - DeepState Українські військові відкинули окупантів біля Невельського Донецької області, проте ворог має і просування. Про це повідомляє DeepState. Зазначається, що біля Веселого та в Роботіно тривають бої. "Противник просунувся біля Новомихайлівки, Старомайорського та в Часовому Яру", – йдеться у повідомленні. Ворог продовжує штурмові дії на багатьох ділянках, наявні ресурси в живій силі, перевага в артилерії та наявність зайвої техніки дозволяє чинити тиск на кількох напрямках одночасно. Враховуючи ситуацію із заняттям противником позицій на околицях, у Тимчасовому Яру найближчим часом можуть розпочатися вуличні бої. Якщо надалі не вирішити питання з брехнею та взаємодією у Роботино, то ворог повторно захопить поселення.   Ситуація на фронті: це варто знати Протягом доби 4 квітня на фронті сталося 57 зіткнень із російськими окупантами, як повідомляється у вечірній доповіді Генерального штабу Збройних Сил України. Зазначається, що дві третини атак припало на Бахмутський та Новопавлівський напрямки. На Бахмутському напрямку Сили оборони відбили понад 20 атак у районах населених пунктів, таких як Білогорівка та Верхньокам'янка в Луганській області, а також Спірне, Годинник Яр, Іванівське, Ступочки, Кліщіївка та Андріївка у Донецькій області. В той же час на Новопавлівському напрямку ворог за підтримки авіації 19 разів намагався прорвати оборону українських військ. Президент Володимир Зеленський також зазначив, що на фронті вдалося стабілізувати позиції українських захисників і окупанти вже не в змозі просуватися. За його словами, за умови дефіциту снарядів та суттєвого уповільнення у постачаннях, такі результати є дійсно дуже хорошими.  
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 772-го дня війни 5 квітня 2024 року Оперативна інформація станом на 06.00 05 квітня 2024 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася сімсот сімдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 65 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 80 авіаційних ударів, здійснив 108 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок, інші об’єкти цивільної інфраструктури. Вночі, російські окупанти знову атакували Україну, застосувавши 13 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони всі ударні БпЛА було знищено. Протягом минулої доби авіаційних ударів зазнали населені пункти Волфине Сумської області; Огірцеве Харківської області; Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Іванівське, Дружба, Залізне, Андріївка, Нью-Йорк, Олександропіль, Очеретине, Керамік, Новобахмутівка, Бердичі, Уманське, Водяне, Володимирівка, Старомайорське Донецької області; Мала Токмачка, Роботине Запорізької області. Під артилерійським вогнем були близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону. Куп'янський напрямок протягом минулої доби ворог наступальних (штурмових) дій не вів. Лиманський напрямок нашими воїнами відбито 4 атаки противника в районі населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону наших військ. Бахмутський напрямок нашими воїнами відбито 30 атак в районах населених пунктів Білогорівка, Верхньокам’янка Луганської області; Спірне, Часів Яр, Іванівське, Ступочки, Кліщіївка, Андріївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення. Авдіївський напрямок нашими захисниками відбито 2 атаки в районах населених пунктів Первомайське та Невельське Донецької області, де ворог намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів. Новопавлівський напрямок Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Костянтинівка, Новомихайлівка, Велика Новосілка та Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, понад 20 разів намагався прорвати оборону наших військ. Оріхівський напрямок протягом минулої доби ворог, за підтримки авіації, здійснив 4 невдалі спроби атакувати позиції наших військ в районах населених пунктів Старомайорське Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області. Херсонський напрямок ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби ворог здійснив 5 безуспішних атак позицій наших військ. Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки та 2 зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 артилерійських системах, 1 радіолокаційній станції, 1 станції РЕБ та 2 засобах ППО противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Дозвілля Приметы и суеверия про зеркало Чому у середньовіччі заборонили скляні дзеркала. Як злі духи потрапляють у світ живих крізь дзеркальні коридори і як можна забрати негатив. Поради щодо фен-шую. З давніх часів усі предмети, здатні до відображення, у людській свідомості асоціювалися з магією та таємницею. Свою історію побутові дзеркала ведуть з 18 століття, коли чернець-францисканець з Італії описав методику як покривати тонким шаром олова скло для отримання відбивної поверхні. Незважаючи на церковне походження, ці речі оточені легендами про зв'язок з потойбічним світом і вважаються ефективним провідником у паралельні світи. Міфи та ворожіння за допомогою дзеркал Як тільки було винайдено справжнє дзеркало (у тому вигляді, в якому ми його знаємо) багато релігійних конфесій наклали на нього заборону. Вважалося, що через поверхню на світ довкола дивиться диявол. За іншою версією Сатана спеціально винайшов цю річ, щоб Єва могла побачити свою красу і їй запишатися. Тому, щоб не повторити гріх проматері, середньовічні модниці користувалися ретельно відполірованими дисками з металу. Пристрасть нечистої сили до цієї речі згадується у багатьох легендах. Наприклад, у китайській міфології вважається, що якщо дзеркала будуть поставлені навпроти один одного, то за створеним відображенням коридору демони зможуть потрапити до нашої реальності. Цей спосіб зв'язку з потойбічним був добре відомий у давній Русі, де святкові дівочі ворожіння проходили саме таким способом. Дівчина ставила одне дзеркало перед собою, а інше просто перед ним позаду себе. Потім вона запалювала свічки і намагалася побачити обличчя судженого. Вважалося, що викликаний у такий спосіб чорт покаже ворожці долю. Цей спосіб застосовується досі, але його шанувальницям потрібно знати, що не завжди подібні магічні сеанси закінчуються благополучно. Розлючений дух може покарати ту, що потурбувати його спокій. Ще одна популярна жіноча ворожка виглядає так. Потрібно взяти воскову свічку і намалювати на відбивній поверхні 13 хрестиків. Потім дзеркало ставиться на стіл, з боків запалюються свічки, а на стіл встановлюється чашка з водою та сільничка. Ворожка з'їдає дрібку солі, запиває водою і пильно дивиться в нього. Оскільки ритуал проводиться на ніч, після нього потрібно мовчки лягти спати. Уві сні відкриється майбутнє. Пам'ятайте, що за повір'ям розбити цей предмет — означає сім бід. Щоб їх уникнути — киньте через плече щіпку солі або поверніть тричі проти годинникової стрілки. Батькам не рекомендується підносити до дзеркала маленьких дітей — вони можуть злякатися і потім бачити погані сни. Дзеркала у фен-шуй Вчення фен-шуй вважає цю річ потужним акумулятором енергії. Тому, якщо їй користуватися правильно, то можна покращити атмосферу у вашому будинку. На Сході вірять, що дзеркало здатне відлякати демонів, які настільки жахливі, що здатні розточитись від виду власного відображення. Тому вони прикрашали ці предмети вхід до будинку. Тому дзеркало навпроти вхідних дверей по фэн-шу виконує функцію оберега. При цьому по фэн-шую не можна розміщувати дзеркало навпроти дзеркала (щоб не відкрити дорогу нечисті) і поміщати його поруч із ліжком, тому що воно використовуватиме сплячу людину як донора для нечистої сили. Якщо немає можливості усунути предмет, краще на ніч накинути тканину на його поверхню. Таким чином, енергетичні вампіри будуть нейтралізовані. По фен-шу дзеркало у передпокої символізує собою залучення грошей до будинку. Також можна провести ритуал на удачу. Для цього вказаний предмет потрібно повісити на кухні поряд з обіднім столом або у вітальні таким чином, щоб у ньому відображалося гарне оздоблення кімнати та накритий стіл. Є обряд на збільшення фінансів — покласти стос монеток перед поверхнею.
Дозвілля Колесо життя: ефективна вправа для набуття гармонії Існує безліч способів позбавитися проблем і знайти гармонію. Багато хто звертається до змов, ритуалів, медитацій та йоги. Однак не меншою ефективністю відрізняється нескладна вправа, яка називається Колесом життя. Людям властиво все вивчати, аналізувати та робити висновки. Психологія включає в себе безліч знань і прикладів, які допомагають вирішити наболілі питання і знайти внутрішню гармонію. Однією з ефективних вправ є «Колесо життя», яке торкається всіх життєвих сфер і допомагає розібратися і налагодити відразу кілька напрямків, а не працювати тільки з однією темою. Суть цієї вправи — зрозуміти, наскільки ви близькі до своїх цілей, і побачити, що саме потребує коригування чи особливої уваги. Деякі не зовсім правильно розуміють цей спосіб, вважаючи, що він допомагає визначитися зі своїми цілями і зрозуміти, куди рухатися. Колесо життя дозволяє побачити, на якому етапі ви знаходитесь і що вам потрібно зробити, щоб перейти на наступний рівень. А щоб зрозуміти своє призначення або ж розкрити закладені у вас здібності, можна застосовувати інші способи. Як виконувати вправу «Колесо життя» Необхідно накреслити коло та розділити його на десять рівних частин, кожна і яких означатиме вашу сферу життя. Далі в кожній частині намалюйте шкалу від 0 до 10 балів, за якою згодом ви оцінюватимете рівень задоволеності в тій чи іншій сфері. Важливо розуміти, що потрібно оцінювати не ваш ідеал, а саме те, наскільки ви наблизилися до поставленої мети. Нижче наведено найпоширеніші розділи та питання, які зустрічаються у кожного в житті, але ви можете виключити деякі теми або додати свої. У цій вправі все залежить лише від вас. Що навколо мене? Огляньтеся навколо. У якому приміщенні ви знаходитесь, чи вам тут комфортно знаходитися? Наскільки це збігається із вашою метою? Якщо це робоче місце, зверніть увагу на свій стіл. Як він виглядає, чи чисто на ньому чи всюди важливі документи, канцелярські предмети та їжа впереміш? Подумайте, чи влаштовує вас такий стан речей, і оцініть за шкалою від 0 до 10. Причому якщо ви прагнете повного порядку, а у вас виходить його дотримуватися його всього кілька днів, то на шкалі це буде не нульова позначка, а певна цифра. Адже ви вже рухаєтеся до своєї мети, і результат не може бути нульовим. Так само можна оцінити будь-який простір: будинок, робота, кухня тощо. З ким я спілкуюся? Тут вам треба задуматися про своє оточення. Чи дійсно вам подобаються люди, з якими ви спілкуєтесь зараз? Може, вам хтось неприємний, і ви намагаєтеся уникати цієї людини. Як поводяться друзі, чи підтримують чи звертаються тільки коли потрібна допомога? Подумайте, чи влаштовує вас це, чи хочете щось змінити, і поставте цифру навпроти шкали. Моє самопочуття, здоров'я, спортивні досягнення Зверніть увагу на своє здоров'я. Чи вистачає вам сил і енергії для досягнення поставленої мети, чи ви вже з обіду просто валитеся з ніг? Проаналізуйте чому так відбувається і що можна змінити. Можливо, вам слід поміняти розпорядок дня або перейти на більш здорове харчування. Подивіться на своє тіло, чи достатньо воно доглянуте і чи необхідне фізичне навантаження. Це також слід враховувати під час аналізу. Фінансове благополуччя Згадайте, скільки ви хотіли заробляти. Чи збігається ця сума з реальною? Якщо щось не сходиться, то простежте ланцюжок, з чого все почалося, і подумайте, як це можна покращити. Зверніть увагу, чи є у вас кредити чи борги, чому вони з'явилися і як цього можна уникнути надалі. Соціальний статус, кар'єра Проаналізуйте, чи влаштовує вас посада. Може ви завжди хотіли працювати на себе? Яким є ваш соціальний статус, чи хочете ви його змінити та спілкуватися в інших колах, що для цього можна зробити вже зараз? Подумайте, чого ви хотіли і як наблизилися до мети, і поставте відповідну цифру на шкалі. Відпочинок та розваги У цій темі дійте аналогічно. Чи можете ви собі дозволити відпочивати так, як цього хочете, або ж доводитися в чомусь обмежувати, щоб потім провести два тижні за кордоном? А може, вам навіть і нецікаво таке проведення часу, яке просто нав'язане суспільством, і вам набагато приємніше насолоджуватися рідними просторами і спостерігати за світанком на березі річки? Саморозвиток Подумайте, чи ви задоволені своєю освітою. Може, вам не вистачає досвіду чи знань для руху до поставленої мети. Або ви просто не в змозі вибрати час, щоб почитати улюблену книгу, сходити на танці або зробити медитацію. Самостійність, відповідальність за своє життя Наскільки ви задоволені умовами життя, чи залежите ви від когось чи здатні самостійно себе забезпечувати? Чи готові ви взяти на себе відповідальність за свої вчинки, дії та рішення, чи це роблять за вас інші люди? Оцініть цю сферу та поставте відповідну цифру. Задоволення та радість Згадайте, коли востаннє ви раділи життю та отримували задоволення від простих речей. Наприклад, виглянуло сонечко або перед вами відчинив двері незнайомий чоловік. Як часто ви дякуєте життям і хвалите себе за успіхи? Зверніть увагу на цей пункт, оскільки він дуже важливий із погляду психології. Якщо ви не цінуватимете себе і радіти будь-якій дрібниці, то й оточуючі будуть ставитися до вас так само. Моє призначення Якщо ви дійдете до цього пункту, то саме час порадіти своїй завзятості. І ось тут доведеться подумати, тому що зараз багато хто задається питаннями про своє призначення, і в якій сфері вони можуть реалізуватися. У цьому пункті відповідь може прийти не одразу. Але не варто засмучуватися, зробіть запит у Всесвіт і відстежуйте знаки, які будуть зустрічатися. Так ви зможете зрозуміти, для чого справді вам все це потрібно. Після того, як будуть заповнені всі частини кола, проаналізуйте, в якій сфері ви хочете покращити результат у першу чергу. Потім подумайте, як поліпшення у ній вплинуть інші частини. Як правило, при грамотному виборі інші починають автоматично покращуватись. Але це можна зрозуміти лише методом спроб і помилок, тому що кожна людина індивідуальна і тут немає універсальної відповіді.
Дозвілля Народні засоби для краси волосся та нігтів Навіть найкрасивіші від природи локони та нігті потребують піклування та догляду. Народні рецепти краси допоможуть зміцнити волосся та нігтьові пластини, щоб виглядати чудово та отримувати безліч компліментів. Народні рецепти краси — це криниця мудрих знань наших предків, які й донині допомагають залишатися молодими та привабливими. Експерти рекомендують дізнатися про те, як за допомогою простих і доступних засобів доглядати локони і нігтики, щоб виглядати привабливо і не витрачати на догляд значні суми. Не варто забувати і про те, що догляд неможливий без активного способу життя та вживання достатньої кількості вітамінів, які допомагають зберегти квітучий вигляд та посилюють природну красу. Народні рецепти для догляду за нігтями 1. Зміцнити нігтики допоможе суміш, приготована з розтопленого на водяній бані воску з додаванням до неї олії (оливкової, з абрикосових кісточок, лляного) та меду. Ледве охолоджену суміш наносять на нігтьові пластини і змивають через півгодини. Така маска допоможе зміцнити нігтики, запобігти їх ламкості та перерізу, а також посилить привабливість. Після маски на руки наносять будь-який живильний крем. 2. Зберегти нігті міцними допоможе маска з сиру та вівсянки. Для її приготування зварені вівсяні пластівці ретельно перемішують з жирним сиром, додають оливкової олії і наносять суміш на нігті. Такий рецепт допоможе швидко відновити нігтьові пластини, убереже їх від розшарування та надасть здорового блиску. Рецепт можна використовувати для екстреного відновлення нігтів після робіт у саду. 3. Швидко наситити нігті вітамінами допоможе і такий рецепт: нігтьові пластини промокують ватним диском, просоченим свіжим соком (яблуко, лимон, апельсин). Використовувати можна і свіжі ягоди, які також допомагають наситити нігті вітамінами та зміцнити їх за лічені дні. 4. Запобігти ламкості нігтів допоможе звичайна морська сіль. Чайну ложку солі розчиняють у склянці гарячої води та опускають нігті у ванну на 15-20 хвилин. Після руки споліскують прохолодною водою, зволожують кремом і використовують олію для кутикули для досягнення потрібного ефекту. 5. Зміцнити та відновити нігтьові пластини допоможуть відвари цілющих трав. Для цього можна використовувати настої календули, лопуха, аптечної ромашки, кропиви та інших лікарських рослин, якщо немає протипоказань. Склад можна міняти, додаючи трави. На 1 літр води знадобиться столова ложка вибраних рослин. Відвар кип'ятять 10 хвилин, потім остуджують до 35 градусів і проціджують. Ванни роблять 15 хвилин. Народні засоби для догляду за локонами 1. Насичити локони та шкіру голови, повернути волоссю міцність та сяйво допоможе маска з натуральних інгредієнтів: 2 столові ложки натуральної сметани, чайна ложка меду, 1 жовток та чайна ложка відвару арніки. Суміш втирають у шкіру голови, залишки розподіляють по всій довжині волосся і змивають через півгодини прохолодною водою, щоб жовток не згорнувся. Використання цієї маски 2 рази на тиждень поверне блиск тьмяному і ламкому волоссю. 2. Зміцнити локони і надати їм природний блиск допоможе маска з натуральної кислого молока. Її підігрівають на водяній бані, розподіляють по всій довжині волосся та залишають на півгодини. Уникнути неприємного запаху допоможе щіпка ванілі чи кориці, додана в маску. Змити її можна і без використання шампуню. 3. Пробудити сплячі волосяні цибулини, зміцнити локони та прискорити їх зростання допоможе маска з гірчиці. 20 грам гірчичного порошку змішують із чайною ложкою теплої води, додають столову ложку меду та 1 яйце. Готову суміш розподіляють по шкірі голови, дбайливо обертають плівкою і закутують голову в теплий рушник. Через 30 хвилин маску змивають, уникаючи влучення в очі. Підійде маска і для боротьби з лупою. 4. Для густого і міцного волосся використовують м'якоть цибулі. 3 цибулини натирають на тертці або прокручують через м'ясорубку, додають кілька крапель лимонного соку. Готову кашку розподіляють по шкірі голови, надягають шапочку та залишають на півгодини. Змивають маску прохолодною водою і споліскують розчином води та яблучного оцту, щоб уникнути неприємного цибульного запаху. 5. Відвар трав також допоможе у догляді за волоссям. Прекрасними властивостями мають настої кропиви, аптечної ромашки та кореня лопуха. Відвар готують із розрахунку 3 столові ложки подрібненої лікарської трави на 2 літри води. Через 15 хвилин після закипання відвар проціджують і остуджують до кімнатної температури, а потім прополіскують волосся. Змивати відвар не потрібно. Регулярне використання відварів посилить міцність локонів, поверне їм еластичність та природний блиск.
Здоров`я Як підвищити енергетику та життєвий тонус Багато хто зазнає занепаду сил, небажання прокидатися вранці і включатися в активну діяльність. Часто симптоми втоми сигналізують про нестачу життєвої енергії. Енергетично сильні люди успішніші, швидше домагаються поставлених цілей, впевнені у собі, задоволені своїм життям, встигають більше. Сильна енергетика допомагає підтримувати бадьорість і енергійність, гарний настрій і везіння, тоді як людина з ослабленою енергетикою частіше страждає на апатію, навколо бачить перешкоди, відчуває негативні емоції і замикається в собі. Причини низької енергетикиДо факторів, що впливають на зниження енергетики, можна віднести наведені нижче. Щоб підвищити життєвий тонус, необхідно якнайшвидше усунути їх із вашого життя. 1. Харчування неякісними та шкідливими продуктами, які сприяють накопиченню шлаків в організмі та не дають тілу достатньої кількості енергії для активних дій. 2. Слабка фізична активність та малорухливий спосіб життя, які є причиною застою та відтоку енергетики. 3. Спілкування з людьми, які викликають негативні емоції. До цього відноситься і потрапляння під шкідливий вплив енергетичних вампірів. 4. Будь-які негативні емоції, які сприяють миттєвому відтоку життєвої енергії. Страх, гнів, заздрість — усі ці прояви ваших слабкостей загрожують енергетичним виснаженням. 5. Незавершені відносини також негативно впливають на енергетику. Думки про те, що вам не вдалося щось довести до логічного кінця, сприяють появі негативних почуттів. 6. Сумніви, що породжують боязкість і нерішучість, здатні відібрати у вас величезну кількість енергії. 7. Стреси та паніка також викрадають у вас енергетику, залишаючи вас наодинці з негативними думками та почуттями. 8. Шкідливі звички, з якими ви миритеся, руйнують не лише енергетику, а й ваше здоров'я. Як підвищити власну енергетику та тонусВключитись у боротьбу за власний добробут необхідно відразу ж, як тільки ви відчули недостатню кількість енергії для продуктивного та успішного життя. 1. Активні фізичні навантаження допоможуть вам привести організм у тонус і незабаром насолодитися не лише зовнішніми змінами на краще, але й черпати сили із занять. 2. Підвищення імунітету, вживання здорової їжі, загартовування - все це сприяє накопиченню життєвої енергії та її підтримці. 3. Правильний розпорядок дня дозволить вам продуктивно розпочинати щоранку та використовувати власні біоритми для досягнення благополуччя. Відпочинок та повноцінний сон швидко повернуть вам витрачену енергію. 4. Медитації, дихальні гімнастики дадуть вам можливість залишатися в хорошому настрої, а також черпати енергію із зовнішніх джерел. 5. Внутрішня робота з чакрами допоможе вам швидко заповнити нестачу енергетики, дозволить розпрощатися зі шкідливими звичками та залучити до життя удачу. Вправи для відновлення енергетикиДля цієї вправи вам знадобиться аркуш паперу та ручка. Запишіть усі негативні емоції, що змушують вас втрачати енергію. Це може бути агресивність, обман, зрада — вихлюпніть негатив на папір, не залишаючи його жити всередині вас. Список може вийти об'ємним, але це на краще. Попрацюйте над цим списком, щоб знайти джерела негативу та усунути їх. Для усвідомлення внутрішніх причин агресії використовуйте медитацію. Загляньте вглиб себе, знайдіть джерела проблем та виштовхніть їх силою думки. Такі вправи слід проводити під час максимального накопичення негативної енергетики. Практики роботи з внутрішнім світом займуть не один день, але з часом ви навчитеся контролювати себе і зможете позбавитися негативу. Ще одним способом змінити життя на краще є отримання позитивних емоцій. Використовуйте будь-які доступні вам методи, щоб щодня заряджатися позитивом. Даруйте кохання, допомагайте, пізнайте нове, використовуйте вільний час для нових захоплень, реалізації власного потенціалу, розвитку своїх талантів. Присвятіть себе пошуку улюбленої справи, яка стане сенсом вашого життя. Не витрачайте дорогоцінний час на те, що не викликає у вас радості, і пам'ятайте, що жити з волі нагоди - не найкращий вибір.
Дозвілля Як покращити карму і припинити потік невдач: 5 способів Будь-які повсякденні дії впливають на нашу долю. Поліпшивши свою карму, ви зможете уникнути невдач, а проблеми стануть неприємною рідкістю у вашому житті. Щоб майбутнє не принесло вам неприємних сюрпризів, намагайтеся не чинити злих діянь у теперішньому. Карма — це свого роду «ефект бумеранга». Якщо сьогодні ви вирішили нашкодити комусь, то вже завтра ваші дії можуть повернутися до вас. Кожен із нас хоча б іноді робив те, що має негативні наслідки. Багатьох людей цікавить, чи можна покращити свою карму чи все ж таки наші гріхи мучать нас протягом життя. Важко відповісти на це питання, не замислюючись, але не варто втрачати віру. Експерти сайту dailyhoro.ru пропонують вашій увазі кілька простих порад, які допоможуть вам змінити своє життя та долю. Як покращити свою карму Долю змінити можна, і багато людей, які доклали цього зусилля, з нами погодяться. Якщо раніше ваша поведінка була аморальною, а зараз вас долає потік невдачі, постарайтеся змінити своє життя, скориставшись для цього ефективними методами. Відпустіть зло. Дуже часто нам складно пробачити образи, особливо, якщо хтось сильно нашкодив нам. Однак не варто загострювати на цьому увагу. Навчіться відпускати зло. Це допоможе вам не тільки покращити карму, але й очистити ваше енергетичне тло. Коли нас долають неприємні спогади, ми накопичуємо навколо і в собі негатив. Все це впливає на наш стан і, звичайно, нашу долю. Якщо ви навчитеся прощати інших людей, то помітите значні покращення у власному житті. Любіть. Важливо дарувати своє кохання не всім навколишнім, а тільки близьким людям. Якщо вам не вистачає романтики, не варто шукати пригод із кожним представником протилежної статі. Пробудіть у собі глибокі почуття до одного партнера та уникайте розгульного способу життя. Таким чином ви не тільки зміните свою карму, але й досягнете покращень в особистому житті. Тільки щирі та вірні стосунки здатні подарувати вам щастя. Розвивайтесь духовно. Релігія — особистий вибір кожної людини. Ви можете дотримуватися будь-якої віри, але мати уявлення про духовне життя вам потрібно. Іноді проста молитва або навіть уявне спілкування зі Святими здатні подарувати внутрішній спокій. Якщо ви далекі від релігії, знайдіть для себе духовного наставника, який допоможе вам визначитися з вірою. Найголовніше, щоб вона була щирою та осмисленою. Не варто відвідувати церкву, якщо у вас немає добровільного бажання. Творіть. Навіть якщо ви не є талановитим художником чи письменником, це не завадить вам спробувати свої сили у творчій діяльності. Можливо, ви не зможете написати геніального твору, а ваші картини будуть аматорськими, але важливо спробувати свої сили. Творчість допомагає розслабитися та відпустити негативні думки. Будь-який негатив негативно впливає на наше життя. Щоб покращити свою карму, необхідно направити сили у правильне та корисне русло. Творіть частіше, і незабаром ви помітите позитивні зміни навколо і всередині вас. Спілкуйтеся зі своїм внутрішнім голосом. Можливо, хтось не бачить сенсу у розмовах із самим собою. Однак це допоможе вам адекватно проаналізувати своє життя та зрозуміти, що ви зробили неправильно. Спілкування зі своїм внутрішнім голосом допомагає розібратися у своїх гріхах та у майбутньому уникнути їх. Звичайно, завжди набагато краще висловитись своїм близьким, вилити душу в теплій обстановці. Дізнавшись ціну за свої дії в минулому, надалі ви не захочете їх робити.
Результати обстрілу аєродрому на болотах - мінус 6 літаків та 8 пошкоджено Служба безпеки України разом із військовими та Силами оборони України успішно здійснили атаку на аеродром Морозовськ у Ростовській області країни на болотах, що призвело до знищення не менше 6 літаків. За інформацією, отриманою кореспондентом УНІАН від поінформованих джерел, на аеродромі базувалися фронтові бомбардувальники Су-27 та Су-34, які фашистська росія використовує для скидання керованих авіаційних бомб за позиціями Збройних Сил України та прифронтовими містами. Результати спільної спецоперації вражають: знищено щонайменше 6 військових літаків РФ, ще 8 отримали суттєві ушкодження. Крім техніки, близько 20 російських убивць, ґвалтівників і мародерів членів терористичного угруповання "Збройні сили Росії" стали "двохсотими" або "трисотими". "Це важлива спецоперація, яка значно скоротить бойовий потенціал рашистів", - зазначає джерело у СБУ.
Здоров`я оформление ленты  Психологія та біоенергетика: 7 криз у житті людини Психологія та енергетика людини нерозривно пов'язані та переплетені між собою. Прямим доказом цього є 7 криз людини, з якими зустрічається у своєму житті кожен з нас. Раніше ми писали про те, що таке чакри і як їх розрізняти. Це важлива інформація для тих, хто цікавиться індуїзмом і буддизмом, а також для всіх, хто просто бажає набути гармонії з собою та світом. Енергетичні центри людини Винником усіх бід і причиною будь-якого успіху в житті кожного з нас є енергетика. Якщо організм страждає на брак енергетичного підживлення, у людини падає настрій, розвивається депресія і знижується тонус. Словом, настає чорна смуга. Психічна та енергетична сила людини зосереджені у певних місцях нашого тіла. Індійські філософи та провидці впевнені, що таких центрів лише сім. Вони називають їх чакрами. Кожен із центрів відповідає за свою сферу життя та емоцій. Загалом у кожної людини існує 7 енергетичних центрів: Сахасрара. Ця зона знаходиться в потиличній частині голови. Відповідає вона духовний початок людини. Коли ми молимося або замислюємося над Богом, то активується саме ця зона. Аджна. Знаходиться між очима в лобовій частині. Це своєрідне «третє око», що відповідає за інтуїцію, за накопичення важливого життєвого досвіду. Вішуддха. Знаходиться в області горла. Ця сфера відповідає за пізнання світу і за спроби його змінити. Це творчий та філософський початок людини, яка не терпить брехні та фальші. Анахата. Чакра центральної частини організму, розташована в районі грудей. Вона відповідає за гармонію, а також за взаємодію з іншими людьми, тобто любов, дружбу. Маніпура. Чакра області пупка. Відповідає за саморозвиток та за впевненість у собі. Енергетичне голодування цієї галузі призводить до серйозних проблем із самооцінкою. Свастхістхана. Розташована ця чакра в пахвинній ділянці нижче пупка. Вона відповідає за задоволення, за почуття та насолоди. Також вона регулює сексуальну енергетику. Муладхара. Знаходиться в області куприка. Її головним завданням є енергетичний зв'язок людини із землею. Відповідає за самозбереження та регулює страх. Прочитайте нашу статтю про відкриття чакр для досягнення гармонії. Ви навчитеся їх активувати та керувати своєю енергетикою правильно. Це забезпечить вас удачею та гарним настроєм. 7 криз у житті людини Багато хто чув про те, що кожен життєвий етап супроводжується певною психологічною кризою. Мало хто знає, але основною причиною появи цих криз є не лише емоційний застій, характерний для різного віку, а й розвиток чакр, їхнє становлення. Кожна криза триває 7 років. Людина постійно знаходить у процесі внутрішньої боротьби та навчання, тому коли одна криза йде, приходить наступна. Криза перша: починається все з самого народження, коли людина народжується і вчиться контролювати свій страх. З погляду психології він адаптується в навколишньому світі, його головною проблемою є пізнання навколишнього світу та прилучення до суспільства. Енергетично він зв'язується із землею, пізнає страх і дізнається, що таке життя. Криза друга: приблизно у віці 9-10 років набирає чинності друга чакра — Свадхістхана, яка відповідає за насолоди. У психологічному плані це означає становлення сексуальності. До кінця періоду, до 17-16 років, людина за допомогою спроб і помилок пізнає практично всі типи насолоди, створюючи свої особисті пріоритети. Криза третя: з 17 до 25 років люди зазвичай вперше зустрічаються з депресіями. Людина зазвичай у період свого життя приходить до усвідомлення істинного обличчя світу, звільняючись від дитячих ілюзій. Криза дорослішання в перекладі на чакри означає, що людина вчиться взаємодіяти з собою, позбавляючись егоїзму. Криза четверта:становлення Анахати супроводжується психологічною кризою, яка називається нудьгою. Життя втрачає фарби, настає період, коли кожен день схожий на попередній, і нічого не приносить радості. Люди зазвичай намагаються з 25 до 32 років поєднати свої інтереси, хобі та роботу, щоб заробити на життя. Криза п'ята: підвищення мудрості. До 40-42 років людина зазвичай намагається стати мудрішим і нарешті знайти сенс життя, знайшовши справжню мету в житті. Після цього, зазвичай, люди вже йдуть одним шляхом, не змінюючи напряму. Криза шоста: це психологічний еквівалент кризи середнього віку. Люди до 49-50 років намагаються набути духовної гармонії. Наприкінці цього періоду відбувається повне становлення людини як індивіда. Усі правила життя стають постійними та незмінними. Енергетика вирівнюється і набуває конкретних обрисів. Криза сьома: характерна для віку 50 і більше років. Люди у цих роках уже не цікавляться собою, а намагаються передати знання іншим. В цей час важливим є не те, що ти робиш, а те, що ти думаєш про це. Постійний аналіз того, що добре, а що погано — ось що таке остання криза людини, духовна криза. Подолання енергетичної кризи Ніхто не зможе уникнути енергетичних та психологічних проблем під час дорослішання. Головне — розуміти, що ви на певному етапі свого розвитку. Намагайтеся слухати голос свого серця і просто плисти за течією, набуваючи важливих життєвих навичок. Знаючи про кризи заздалегідь, ви зможете підготуватися до можливих змін. Пам'ятайте, що своєчасна робота з чакрами може допомогти вам значно знизити негативні ефекти. Впливайте на ті чакри, які задіяні в той чи інший етап життя найменше. Наприклад, якщо вам близько 30 років, то чудовим способом повернути собі позитивне світовідчуття та підняти настрій допоможе чакра Свастхістхана, яка відповідає за насолоди. Це лише один із варіантів виходу із ситуації. Повністю уникнути кризи неможливо - така наша природа. З іншого боку, ви завжди можете відволікти себе від неправильних і настирливих думок.
Дозвілля Відкриття чакр: як досягти внутрішньої гармонії Чакри — це енергетичні рівні розвитку. Це наші внутрішні центри сили, якими протікає енергія. Розкриття всіх чакр сприяє досягненню гармонії та душевної рівноваги. Якщо хоча б одна і чакр закрита, то розвиток людини припиняється, вона починає відчувати внутрішній і зовнішній дискомфорт, що призводить до хвороб, психічних розладів і невдачам у житті. Як відкрити чакри Загалом у ментальному полі людини існує сім чакр. Кожна має своє значення та відповідає за певну сферу життя. Перша чакра — Муладхара. Вона відповідає за наші першорядні потреби та за задоволення власним життям. Відкриття цієї чакри сприяє розвитку міцної нервової системи та внутрішньої врівноваженості. Відкрити першу чакру можна за допомогою фізичного навантаження. Для цього достатньо щодня робити зарядку або пробіжку. Друга чакра — Свадхістхана. Вона відповідає за добрі взаємини з людьми, розвиток комунікативних навичок. Відкрити цю чакри можна шляхом правильного харчування. Виключіть зі свого раціону жирну та солону їжу. Не переїдайте, але при цьому насолоджуйтесь їжею, яку їсте. Третя чакра — Маніпура. Ця чакра дає силу волі, гроші та цілеспрямованість. Для того, щоб відкрити третю чакру, необхідно використовувати кожен день позитивні установки або афірмації. Це налаштує вас на успіх. Четверта чакра — Анахата. Ця чакра дарує прийняття свого власного «я». Вона розкриває людину і дарує їй нове бачення світу. Щоб відкрити цю чакру, необхідно позбавитися всіх стереотипів і забобонів, а також слід уникати негативних оцінок себе та оточуючих людей. П'ята чакра — Вишуддха. Ця чакра допомагає нам бачити людей наскрізь, відчувати їх. Позитивний вплив на цю чакру надає спів, сміх, правильне харчування та тактовність у спілкуванні з людьми. Шоста та сьома чакри — Аджна та Сахасрара. Ці чакри допомагають розвинути інтуїцію, досягти повної гармонії з собою та оточуючими людьми. Вони дарують душевний спокій та можливість пізнати таємний світобудову. Відкрити цю чакру під силу далеко не всім. Зазвичай для цього люди довго медитують. Але спочатку можна спробувати розвивати свій духовний бік життя.
Дозвілля оформление ленты  Руны для привлечения денег Руни — це стародавні символи, які використовувалися як для ворожіння, так і як обереги. Кожна руна має значення і здатна впливати на долю людини. Серед рун є і такі символи, які залучають гроші. Що це за руни та як їх використовувати? Руни для отримання та збільшення прибутку Існує окрема категорія рун, які використовувалися і використовуються досі для збільшення прибутку. Руна Одал — дарує сімейний добробут та стабільність. Руна Феху — це грошова руна власності. Вона допоможе у купівлі-продажі, а також допоможе примножити свій стан та зберегти майно. Руна Йєра — це руна результатів. Її краще використовувати для досягнення конкретних цілей. Руна Соул — ця грошова руна сприяє набуттю влади, поваги та авторитету. Це символ перемоги. Всі ці руни рекомендується використовувати тим, хто займається бізнесом або займає високу посаду. Також ці символи допоможуть і тим, хто хоче стабілізувати матеріальний стан своєї сім'ї. Руни для швидкого фінансового зростання Ці руни використовуються з метою змінити ситуацію та покращити становище. Дані грошові руни добре застосовувати тим, чий кар'єрний та фінансовий розвиток застиг у мертвій точці. Символи швидкого зростання допоможуть піднятися на вершину тріумфу, здобути багатство та незалежність. Руна Дагаз — руна процвітання та здоров'я. Вона наділяє енергією та життєвими силами. Руна Еваз — руна змін та руху. Вона допоможе зрушити справу у мертвій точці. Руна Вуньо — руна щастя та матеріального достатку. Допоможе насолодитися своїми успіхами та побачити перспективи подальшого розвитку. Як використовувати руни грошей для залучення багатства Якщо ви хочете заручитися підтримкою магічної сили рун, то вам необхідно намалювати руну на гаманці, що найбільше підходить вашим намірам. Це активізує фінансову енергію. Малювати свою руну багатства можна будь-де, головне, в процесі накреслення свого символу, подумки уявляти собі бажаний результат і щиро вірити в реалізацію задуманого.
Суспільство Німецький чиновник домагався дітей українських біженців, погрожуючи депортацією Земельний суд Гамбурга засудив 43-річного чиновника Денніса В. до восьми років ув'язнення за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 та 11 років та виробництво дитячої порнографії. Після початку війни в Україні німець допоміг їхній родині втекти до Німеччини, пообіцявши стати їхнім «захисником». Однак потім він став шантажувати родину, погрожуючи депортацією. Натомість чоловік вимагав близькості з дітьми. З березня 2022 по квітень 2023 він кілька разів приставав до дітей у своєму автомобілі і знімав це на фото. Наприклад, він просив їх зробити йому масаж. Хлопчики відмовилися, після чого він почав писати 11-річному українцю електронні листи із погрозами. “Вам тут більше не раді. Я маю владу депортувати тебе і твою сім'ю», — йшлося в одному з послань. На процесі чиновник визнав більшу частину звинувачень, завдяки чому дітям не довелося свідчити в суді.
Суспільство У парламенті Берліна обговорюють знесення вілли Геббельса. Пропаганда РФ поширювала фейк, що її купив Зеленський Особняк із 30 житлових та 40 службових кімнат з бункером та кінотеатром знаходиться поблизу озера Богензеє за 15 км на північ від Берліна. Його називали «любовним гніздечком» Йозефа Геббельса, оскільки він проводив там час із коханками. За часів НДР поряд створили школу "Союзу вільної німецької молоді" (FDJ, аналог піонерії в СРСР). З 2000 року весь комплекс стоїть без діла. На його утримання витрачають 200-300 тисяч євро щорічно, не рахуючи одноразових витрат у кілька мільйонів. Ці гроші виділяють із бюджету Берліна. Тому Свен Хайнеманн із Палати депутатів (парламенту) столиці ФРН зажадав знести весь комплекс та засадити його лісом. За словами законодавця, якщо будівлі дійсно становлять цінність, їх мають викупити за 1 євро і утримувати влада ФРН, федеральної землі Бранденбург або місцевого округу Барнім. Глава округу Даніель Курт вважає, що будинки несуть історичну та архітектурну цінність, тому їх потрібно зберігати, як і раніше. Декілька спроб знайти покупців на комплекс поблизу Богензеї не увінчалися успіхом. У тому числі тому, що на його реконструкцію знадобилися сотні мільйонів євро. У грудні 2023 року російська пропаганда поширила фейк про те, що віллу Геббельса буцімто купив Володимир Зеленський. Влада України однозначно спростувала цю дезінформацію.
Дозвілля Неочевидні підказки Всесвіту, які допоможуть вам знайти своє призначення Кожна людина невпинно перебуває у пошуках того, заради чого їй варто жити та вставати з ранку з ліжка. Світобудова не залишається осторонь і постійно намагається допомогти нам у пошуках призначення. Експерти розповіли, які сигнали нам надсилає Всесвіт, коли ми не знаємо, заради чого живемо. Багатьом хочеться змінити свій життєвий шлях, але лише психологічної програми успіху буде цього мало. Потрібно зрозуміти, чого вас веде доля. У цьому вам допоможуть наведені нижче підказки. Правильні люди в оточенніНаприклад, якщо ви зараз знаходитесь на чорній смузі у житті, а тому не знаєте, чим вам потрібно зайнятися, звертайте увагу на нових знайомих. Наприклад, Всесвіт може надіслати вам людину, яка стане для вас прикладом, або дасть корисну пораду. Якщо вам дуже хочеться стати щасливою людиною, то обов'язково спостерігайте те, що відбувається у вашому оточенні. Певні люди йтимуть, але шкодувати про це не варто. Набагато важливіше фокусувати увагу нових осіб. Саме вони несуть максимальну користь. Інтуїтивна допомогаЯкщо ви не знаєте, чим зайняти себе і в чому знайти віддушину в житті, намагайтеся прислухатися до інтуїції. Всесвіт обов'язково наштовхне вас на правильні думки про те, чим варто зайнятися для формування щастя та гарного настрою. Також якщо у вас є найвище призначення, обране вашою душею ще до початку цього життя, шосте почуття допоможе зрозуміти це. Це може бути просто випадкова думка, або віщий сон. Не забувайте про те, що уві сні багато людей можуть бачити можливе вирішення їхніх проблем. Великі проблеми у життіБагато людей йдуть неправильним шляхом, тому Всесвіт часто намагається це виправити. Наприклад, якщо людина працює там, де їй не місце і де вона не може розкрити свій потенціал, світобудова може зробити так, що її звільнять. Саме тому не варто ніколи докоряти долі за те погане, що відбувається у вашому житті. Адже негативні події можуть виявитися чимось добрим. Буває й так, що людина розлучається з тим, кого любить, але лише через те, що друга половинка блокує шлях до пізнання себе та навколишнього світу.
Суспільство Україна незабаром застосує далекобійні дрони, які можуть атакувати Урал та Заполяр'я — джерело BILD Днями ЗСУ вперше атакували безпілотниками цілі у Татарстані. Вони знаходилися за 1300 км від лінії фронту. Для одного із ударів використовувався український дрон UJ-22. Раніше вважалося, що його далекобійність складає 800 км. Очевидно, нова модифікація з додатковими паливними баками літає набагато далі. Для другої атаки застосовувався безпілотник, створений на базі українського надлегкого літака Аеропракт A-22 "Летюча лисиця". За інформацією BILD, вже цього року Україна зможе застосовувати дрони з далекобійністю до 2000 км і більше. Вони заповнять дефіцит ракет середньої та великої дальності. «Ракети залишилися у минулому. Дрони — це майбутнє», — заявило джерело BILD. За його даними, до кінця року відразу 10 виробників поставлять ЗСУ дрони з далекобійністю до 2500 км. А київське КБ "Промінь" розробило безпілотник "Сокіл-3000", який може пролетіти до 3300 км. За розрахунками BILD, нова українська зброя зможе атакувати цілі, наприклад, у Мурманській області. Там розташовано близько 80 військових баз. Серед них аеродром Оленья, де базуються стратегічні бомбардувальники, які обстрілюють Україну.
Дозвілля Що робити, якщо у житті настала чорна смуга Не буває так, щоб у житті завжди щастило. Чорні смуги трапляються у всіх. Головне у такій ситуації — не опускати руки та взяти на озброєння кілька ефективних способів, які допоможуть зупинити низку невдач. Якщо в житті почалася смуга невдач, слід дотримуватись певних правил та настанов з боку психологів та фахівців з біоенергетики. Спочатку необхідно визначити причини, з яких це сталося. Смуга негараздів могла наступити і сама по собі, без вашого відома, але це не означає, що потрібно пливти за течією. Якщо в житті все погано, необхідно взяти себе в руки і вийти з зони комфорту. Чому настає чорна смуга Чорна смуга — це низка невдачі, проблем зі здоров'ям, розлучень, фінансових втрат. Усі проблеми, як правило, сходяться в одну точку. Для когось чорною смугою буде важке захворювання, а для когось нею буде низка негараздів на роботі. Важливо те, як ви сприймаєте невдачі, адже немає жодного списку факторів, якими можна було б судити про початок несприятливого періоду в житті. Хтось нав'язує собі негативні думки через дрібні негаразди, а хтось не вважає чорною смугою навіть розставання з коханою людиною. Все у вашій голові — ні більше, ні менше. Фахівці з біоенергетики виявили найпоширеніші причини виникнення проблем. Випадковість. Справді, все може статися випадково. Навіть найудачливіші люди можуть зустрітися з якоюсь проблемою, а потім ще з однією, і ще. Зазвичай випадковість люди плутають з якоюсь карою божою чи кармою, але це не завжди так. Якщо ваша душа чиста, то слід сприймати проблеми в житті як випадковість, якщо іншого пояснення їм немає. Карми. Кармічні проблеми є майже у всіх людей. Вони можуть бути прихованими, тому що ви не можете знати, напевно, що було з вами в минулих життях. Ви можете називати це як захочете. Якщо ви віруюча людина, це може бути покаранням небес для вас, наприклад. Якщо ви атеїст, то вважайте це енергетичним врівноваженням, адже все у світі має бути в балансі. Можливо, у минулому ви зробили якийсь вчинок, який був суворо негативним, поганим. Неважливо, вірите ви в це чи ні, але у Всесвіті все має бути в балансі, тому, можливо, ви й переживаєте чорну смугу. Випробування. Можливо, ви самі для себе створюєте такі умови, за яких жити стає не так вже й просто. Можливо, зараз ви націлені виконання якихось завдань, які непрості вам. Вам складно, важко, але це суто ваш вибір, про який ви просто забули. Повчання Всесвіту. Можливо, Всесвіт за допомогою чорної смуги намагається показати вам, що ви йдете неправильним шляхом. Це якийсь натяк на те, що вам не можна йти туди, куди ви націлилися. Як вибратися з чорної смуги Щоб це зробити, потрібно дотримуватися деяких важливих правил. По-перше, намагайтеся зберігати спокій. Це дуже важливо, тому що коли людина переживає надто сильно, занепокоєння затьмарює її розум, позбавляючи її можливості залучати позитив у своє життя. Тут у всій красі розкривається один із законів Всесвіту — закон тяжіння. Якщо ви думаєте, що ви невдаха чи невдаха, то так і буде. Не дозволяйте проблемам вбивати вашу усмішку та віру в себе. По-друге, прийміть ці проблеми. Вони вже трапилися, вони вже з вами, тож сконцентруйтеся на тому, щоб їх вирішити якнайшвидше. Ви не маєте часу думати про причини — Необхідно витрачати енергію на правильні речі. З причинами розбиратиметеся потім, коли все встаканиться. Не думайте, що ви такі одні. Негаразди трапляються у всіх, у кожного бувають погані періоди в житті. Спробуйте скористатися допомогою афірмацій. Афірмації — це слова, які необхідно повторювати собі якнайчастіше, щоб знаходити правильне мислення. У випадку з чорною смугою необхідно повторювати собі: «Я йду на щастя, я щаслива людина». Спробуйте у себе в голові скоротити чорну смугу до тоненької лінії, не перетворюючи все на жахливий та кошмарний період часу. Заберіть будинок. Домашнє прибирання — це хороший спосіб очистити свою енергетику, тому що таким чином ви покращуєте енергетику домашню. Коли ви перебуваєте в позитивному середовищі, ви самі перетворюєтеся на хороший бік. Займіться своїм здоров'ям. Заняття спортом, прогулянки на свіжому повітрі та відмова від шкідливих звичок — це завжди добре для організму та для успіху в цілому. У здоровому тілі, як то кажуть, здоровий дух. Якщо ви почуваєтеся добре фізично, ваше ментальне здоров'я допомагає вам боротися з негараздами. Займайтеся творчістю. Шукайте нові хобі, відкривайте себе у чомусь новому. Це дуже корисно, тому що іноді чорна смуга приходить у наше життя, коли ми надто зациклені на чомусь, коли нам нудно. Постійні проблеми переслідують нас, забиваючи голову сміттям, а приємні нові справи нас омолоджують, рятують від проблем. Не забувайте про подяку. Ніколи не проклинайте себе та своє життя. За все потрібно бути вдячними. Це не означає, що вам потрібно радіти невдачам у прямому розумінні. Ви повинні розуміти, що нічого не відбувається випадково. Якщо зараз вам погано, потім вам буде добре. Ви зможете багато чого навчитися, отримати деякі уроки, отримати досвід. Оточіть себе приємними людьми. Чим краще ваше оточення, тим краще і ви самі. Можливо, у вашому колі спілкування є неприємні особи, яким хочеться, щоб у вас усе було погано. Як відомо, заздрість — дуже небезпечна річ як для тих, хто заздрить, так і для тих, кому заздрять. У жодному разі не засуджуйте щасливих людей і тримайтеся подалі від тих, хто вас пригнічує. Ніколи не пізно абстрагуватися від спілкування з енергетичними вампірами, які забирають вашу удачу, тому що щиро бажають вам зла. На жаль, такими можуть бути навіть найближчі люди. Залишайтеся самими собою і не поспішайте вішати ярлики на все, що з вами відбувається зараз. Пам'ятайте, що всьому є розумне пояснення. Чорна смуга — це не те, що має спонукати вас до негативних думок. Намагайтеся дотримуватися правил, поводитися гідно і спокійно. Не звинувачуйте нікого у падіннях. Спрямуйте свій погляд уперед, у майбутнє.
Політика Німецька газета звинуватила посла України у залякуванні Олексій Макєєв став критикою на столичну газету Berliner Zeitung за те, що вона поширює проросійські погляди. "Навіть російське посольство з радістю їх репостит - настільки там спотворено реальність і правда про російську агресивну війну", - написав дипломат. Він порівняв газету з мовленням «Московського радіо» — пропагандистською радіостанцією СРСР. Berliner Zeitung відповіла на це статтею, де заявила: «Ми розглядаємо абсолютно необґрунтовані нападки на названих редакторів і авторів як спробу залякування і, отже, як зазіхання на свободу преси». Автори припустили, що Макєєв атакує їх, оскільки сам співпрацює з конкуруючим виданням Tagesspiegel. «У відповідь на мою фактичну і засновану на фактах критику все більш маніпулятивних репортажів, Berliner Zeitung зобразила себе жертвою і спотворила мою критику, перетворивши це на атаку на свободу преси, - заявив Макєєв BILD. — Я поважаю і ціную свободу преси, а також справжню культуру дебатів та свободу вираження поглядів. Але не заміну понять для відвернення уваги. На жодний пункт моєї критики не було дано об'єктивної відповіді. А абсурдна теорія змови про те, що український посол нібито захищає українські інтереси не за посадою, а заради конкуруючої газети, це чистий наклеп».
Здоров`я У здоровому тілі — здоровий дух: які хвороби спричиняє негативна енергетика Недуги та хвороби можуть з'являтися не тільки через мікроби або віруси, але навіть через неправильні, негативні думки. Кожна людина схильна до впливу поганого настрою, і це тільки перший сигнал, щоб задуматися. Головним винуватцем поганого самопочуття є негативна енергетика. Негатив може бути отриманий як ззовні, так і зсередини — коли він створений власними думками. Про те, як думки керують здоров'ям і чому ми хворіємо, ми вже розповідали, проте зараз у високосний рік ця тема актуальна як ніколи. Енергетика та хворобиМи постійно харчуємося енергією космосу, а також залучаємо потоки, що циркулюють довкола нас. Це рух Ці, якому у вченні про енергетику фен-шуй відведено особливу роль. Думки стародавніх мудреців і сучасних екстрасенсів сходяться на тому, що енергія навколишнього світу впливає на нас прямим чином. Найпоширенішою хворобою, що з негативною енергією, є депресія. З нею дуже важко впоратися, тому що вона посилюється з часом. Втекти від неї важко, а просто перечекати не вдасться. Потрібно боротися зі зневірою, виганяючи його повністю, і не уникати проблеми. Синдром хронічної втоми – проблема не менша, ніж депресія. І тут ви розбиті фізично. Ви не висипаєтеся та не відпочиваєте. Сон не приносить вам нічого позитивного, хоча має дарувати нові сили. Хронічну втому перемогти можна, але для цього треба взяти всю свою волю до кулака. Заняття спортом, хобі, відмова від шкідливих звичок, відмова від шкідливої ​​їжі, постійний режим - це для багатьох людей страшний сон, однак саме такі заходи зможуть повернути вас у хорошу форму. Якщо довго піддаватися впливу негативної енергії, можна заробити найсильніший головний біль. Саме тому після важкого дня на роботі або після сварки з близькою людиною у нас іноді ніби розколюється голова. Простежується прямий зв'язок між тим, що ми відчуваємо, та нашим здоров'ям. Інші хвороби. Навіть банальна застуда може бути наслідком не лише того, що ви легко одягнулися, а й закономірним результатом слабкої, незахищеної енергетики. Організм не бореться з інфекцією на всіх рівнях, а значить, він ослаблений, і необхідно його зміцнити. Фізичне тіло ми звикли лікувати пігулками та препаратами, а ось над здоровим духом замислюємося не завжди. Як боротися з негативомМетод перший: думайте про хороше. Негативні думки - це сильне джерело негативної енергії. Метод другий: перестановка меблів. Якщо наслідувати філософію вчення фен-шуй, то правильною перестановкою меблів можна позбутися хвороб і зміцнити імунітет. Раніше ми описували, як це працює, і ви завжди можете почати з самих основ. Метод третій: очищайте енергетику робочого місця та свого будинку за фен-шуй спеціальними талісманами та методиками. Про одну з них, найпростішу у виконанні, можна прочитати в нашому матеріалі. Спосіб четвертий: негативна енергія притягується старими речами. Позбавляйтеся від мотлоху і непотрібних речей, щоб убезпечити себе та своє здоров'я. Варто зазначити, що мало не залучатиме негатив — необхідно ще й працювати над позитивною енергією. Щоб зробити свою енергетику позитивною, прочитайте нашу статтю про три найкращі перевірені способи. Це допоможе залучити удачу у ваше життя та стати успішнішим. Ви відчуєте приплив бадьорості, гарного настрою і позбавите себе від ризику зазнати якоїсь недуги.
Дозвілля Як очистити дзеркало від негативної енергії та перетворити його на талісман Дзеркала мають величезну силу, яка здатна змінити життя людей. Їх використовують для обрядів та ритуалів, а також для захисту від будь-якого зла. Дзеркало можна перетворити на особистий талісман, проте для цього його потрібно очистити від негативної енергії. Дзеркала, в які виглядають люди, накопичують енергетику, і не завжди вона виявляється позитивною. Експерти рекомендують особливо уважно поставитися до старих дзеркал, адже за їх тривалий термін служби на дзеркальній поверхні могли відбиватися різні негативні події. Навіть нові дзеркала варто очищати, щоб уникнути небажаних наслідків. Як очистити дзеркало від негативу Існує кілька перевірених способів очищення дзеркал, кожен із яких можна провести самостійно. Перед тим, як розпочати, важливо налаштуватися. Негативні емоції, втома чи погане самопочуття — не найкращі супутники для серйозних обрядів. Очищення молитвою. Дзеркало необхідно ретельно помити, читаючи про себе і вголос молитву, потім обприскати святою водою, протерти і поводити поруч із поверхнею дзеркала запаленою церковною свічкою. Молитовне звернення до Вищих Сил допоможе прибрати з дзеркала весь негатив та підготувати його до перетворення на талісман. Очищення дзеркала сіллю. За допомогою звичайної або заздалегідь приготовленої четвергової солі, святої води та церковної свічки можна очистити дзеркало від накопиченої в ньому негативної енергетики. Дзеркало кладуть і посипають сіллю, але, якщо це неможливо, ставлять запалену свічку в ємність із сіллю. Дзеркало обприскують святою водою і вимовляють: «Сіллю негатив прибираю, водою святою очищаю, свічковим полум'ям злобу випалюю». Сіль скидають у мішечок і викидають після того, як свічка догорить. Очищення сонячними променями. Дзеркало в сонячний день ставлять таким чином, щоб у нього потрапляли прямі сонячні промені або відбиті від ще одного дзеркала. Через деякий час дзеркало протирають сіллю, розчиненою у святій воді, а потім промивають чистою водою, засуджуючи: «Сонячним світлом будь-яке зло випалю, водою святою з сіллю всю нечисть повитравлю». Дзеркало завішують темною тканиною на ніч, щоб у темний час доби на нього не потрапило жодне відображення. Перетворення дзеркала на талісман Після того, як дзеркало очищене від негативу, його можна перетворити на особистий талісман. Для цього є кілька перевірених способів. Спосіб 1. Невелике кишенькове дзеркальце беруть із собою до церкви на службу, після якої його дістають і направляють на ікону Спасителя або Богородиці. На дзеркало начитують захисні молитви, щоб воно допомагало та захищало від будь-якого зла. Спосіб 2. Дзеркало, розташоване в будинку, можна зробити талісманом, що притягує в будинок гроші. Для цього його миють заздалегідь приготованою грошовою водою >, засуджуючи: «Дзеркало монети відображає, багатства збільшує. Поки в будинку знаходиться, багатства не перекладаються. Поруч із дзеркалом мають непарну кількість монет таким чином, щоб вони відображалися в дзеркальній поверхні. Спосіб 3. За допомогою дзеркала можна захистити житло від вторгнення будь-якого зла. Для цього його протирають святою водою та читають молитву-оберіг «Сім хрестів». Спосіб 4. Зробити з дзеркала талісман на удачу можна за допомогою наступної змови: «На удачу замовляю, поразок більше не знаю. Будь-яке зло від мене відіб'ється, неприємності повз пройдуть. Під час читання змови потрібно тримати в руці талісман удачі, щоб він відображався в дзеркальній поверхні, а потім повісити його на куточок дзеркала або помістити поруч таким чином, щоб талісман завжди відображався. Спосіб 5. Захиститися від впливу людей, які намагаються заподіяти зло, допоможе дзеркало, повішене поруч із вхідними дверима. Його замовляють так: «Хто зі злістю в дім до мене приходить, той її назад забирає. Жоден злий намір через поріг не прокрадеться — буде відображено, до господаря повернеться. Дзеркало час від часу чистять від негативу будь-яким із способів, запропонованих вище.
Дозвілля Як змінити Долю та очистити карму У сучасному світі кожен другий прагне кращого життя і мріє змінити свою Долю. Однак це не завжди вдається. Але не варто відразу ж зневірятися і опускати руки. Перевірений спосіб допоможе очистити карму та вплинути на розвиток подій. Часто буває так, що людина крутиться як білка в колесі, намагається щось змінити в нинішньому становищі, але все йде не так. Тільки життя налагоджується, як несподівано відбувається нова неприємність та псує всю картину. Коли такі моменти повторюються неодноразово, мимоволі проходить задуматися про свою Долю і вчинки, які могли не найкращим чином позначитися на кармі. То що робити в таких випадках, і як виправити перебіг подій? Ритуал з очищення карми та зміни Долі Вам знадобиться невелика церковна свічка та піала із солоною водою. Проводити ритуал потрібно у вечірній час на самоті. З одягу на вас має бути тільки нічна сорочка або щось біле. Сядьте перед свічкою, що горить, і поставте піалу з лівого боку. Перед початком ритуалу прочитайте молитву Богородиці. Далі візьміть свічку в праву руку, а ліву опустіть у блюдце з водою і промовте наступну фразу: «Свою душу очищаю і гріхи все вимиваю. Сіль із водою, допоможіть, все погане заберіть. Карму чищу я вогнем, хай зло згоряє в ньому. Дух і тіло очищаю і долю свою міняю». Залиште піалу з водою на ніч на столі, а свічка має догоріти природним шляхом. Після цього лягайте спати. Вранці вилийте воду з подякою, а недогарок потрібно віднести до церкви. Перед виходом з будинку підійдіть до дзеркала і уявіть, як ваша Доля змінюється на краще. Можливо, ви поки не знаєте, що саме хочете поміняти, просто довіртеся Всесвіту, і він приверне необхідні події, які докорінно змінять ваше життя. Пам'ятайте, що на Долі можуть відображатися події колишніх життів або ваші власні непристойні вчинки. Намагайтеся викупити все, що у ваших силах. Попросіть пробачення там, де винні, запропонуйте допомогу ближньому, пригадайте, чи немає у вас легенди про те, як хтось перейшов комусь дорогу. Відпрацювавши весь негатив, проведіть ритуал зі свічкою та водою і все зміниться. Важливо не боятися змін та зустрічати будь-які зміни з радістю та усмішкою. Будьте готові до цікавих знайомств та пропозицій. Можливо, вам доведеться змінити роботу чи місце проживання. Не треба відмовлятися від таких подій, адже саме таким чином ваша Доля готує нове життя. Після такого очищення карми уважно слідкуйте за своїми думками. Якщо ви почнете думати негативно, все може повернутися назад. Позитивне мислення, віра в успіх та достаток допоможуть змінити Долю. Любіть себе, будьте відкриті для нових подій
Дозвілля Енергетичне чищення: 3 незвичайні способи покращувати енергетику щодня Щоб покращити свою енергетику, не обов'язково вдаватися до численних вправ та практик. Ваші щоденні дії також можуть наповнити вас силами та позбавити негативу. Багато хто вважає, що для підвищення своєї енергетики потрібно витрачати велику кількість часу та сил. Насправді, це не так. Адже навіть звичайнісінькі справи, які ми робимо щодня, можуть підвищити нашу енергію без особливих зусиль. Звичайно, існує ще безліч способів зміцнення та захисту свого біополя, наприклад, за допомогою прикрас та каміння. Ви можете випробувати на собі те, що вам сподобається, і вибрати найдієвіший метод. 3 незвичайні способи покращення своєї енергетики Ці прості вправи допоможуть розпочати день з гарного настрою, залучать успіх протягом усього робочого часу, а ввечері очистять від накопиченого негативу. Для того, щоб ранок став бадьорим, а настрій чудовим, вам достатньо просто зарядити сонячною енергією ваш сніданок. Більш ефективно цей спосіб працює на воді чи іншій рідині: чаї, каві або соку. Після того, як ви наллєте свій напій у чашку, поставте її на пару хвилин біля вікна таким чином, щоб сонячні промені падали прямо на воду. Якщо сонце сховалося за хмари, досить просто уявити, як воно все одно посилає нам свої промені. Існує кілька спосіб візуалізації, і ви можете вибрати найбільш сподобався. Коли ваш гурток грітиметься в сонячних променях, скажіть наступну фразу: «Сьогодні мені світить удача. Нехай буде так». Після цього можна насолоджуватися сніданком і помічати, як події починають складатися на вашу користь. Якщо вдень ви відчули, що сили закінчуються або щось пішло не так, як ви задумали, можна швидко виправити ситуацію наступним чином. Подумайте над завданням, яке потрібно вирішити, знайдіть будь-який дверний отвір або арку і, проходячи через неї, уявіть, що це вхід у паралельну реальність, де все сталося так, як ви хочете. Проходячи через вигаданий портал, проговоріть про себе фразу: «Двері в нову реальність відчиняю, життя за своїм бажанням міняю». Після такого ритуалу ваше питання вирішиться набагато швидше. А ще чудовими помічниками для зміни подій є руни, які можуть позитивно вплинути і на ваш фінансовий стан і на особисте життя. Ввечері, приймаючи душ, можна промовити такі слова: «Негатив водою змиваю та удачу залучаю». Цей ритуал добре проводити під час дощу. Навіть якщо ви не відчуваєте особливої втоми чи негативу, все одно проведіть цю вправу. Адже часом серед свого оточення дуже складно розпізнати енергетичних вампірів чи людей, які бажають нам зла.
Дозвілля Банні рецепти краси, молодості та здоров'я Зберегти красу та молодість на довгі роки зможе кожна дівчина, якщо візьме на замітку рецепти предків. За старих часів походи в лазню не обмежувалися миттям, і жінки обов'язково проводили ритуали, спрямовані на оздоровлення, збереження привабливості та молодості. У сучасному світі багато хто відвідує сауни, щоб відпочити, попаритися та відновити здоров'я. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують скористатися перевіреними рецептами, щоб похід у сауну чи лазню став не лише приємним, а й корисним. Використання косметичних засобів разом із змовами допоможуть отримати здоров'я, зберегти привабливість і красу на довгі роки, якщо не нехтувати порадами наших предків. Рецепт краси Після розпарювання шкіри наносять будь-яку відповідну маску природного походження: це може бути глина, мед, кашка із заварених трав або натуральна косметика з додаванням солей моря. Після нанесення маску змивають, а потім тричі вмиваються настоєм календули та ромашки зі словами: «Красу свою зберігаю, силами природи живлю. Як квіти вранці світанку кланяються, силами наливаються, так і я красу свою світу явлю, у природи прихильності попрошу. Після завершення процедури настоєм трав протирають все тіло, а потім ополіскуються прохолодною водою, засуджуючи: «Роки з себе змиваю, красу повертаю. Як ромашка білизною сяє, так і шкіра моя сили оновлює. Як яскрава календула бджіл приваблює, так і моя краса байдужим нікого не залишить. Залучаю красу, природу допомогти прошу. Наші предки після завершення банних процедур обов'язково кланялися лазні та дякували їй за надану милість, не забуваючи залишати подарунки банникам — істотам, що мешкають у лазнях та стежать за порядком. Банний рецепт молодості Зберегти сяючий та здоровий вигляд, молодість та привабливість допоможе проста процедура. Для цього після розпарювання вмиваються ключовою або талою водою, засуджуючи: «Снігом талим шкіру свою відбілю, ключовою водою молодість собі поверну. Як умоюсь, так і засяю, старості довгі роки не пізнаю. Вода прохолодна живильні сили мені віддає, натомість старість мою бере, землі повертає, цикл природний оновлює». Ті, хто загартований і впевнений у своєму здоров'ї, можуть у зимовий період поринути у ополонку та обтертися снігом, повторюючи слова змови знову. Рецепт здоров'я Вилікуватися від недуг або запобігти розвитку хвороб допоможе відвідування лазні чи сауни. Для цього заздалегідь готують віники: ялівцевий, дубовий та березовий. Після розпарювання спочатку беруть березовий віник і, використовуючи його, засуджують: «Хворий із тіла вибиваю, березою з себе хвороби зганяю. Як дерево силою наливалося, соками землі і сонячним світлом харчувалося, так і тіло моє природою буде улюблене, а всі хвороби пройдуть повз. Після беруть віник із ялівцю і, використовуючи його, читають змову: «Недуги із себе проганяю, знову здоровим бути бажаю. Як голочки в мене вп'ються, так і витягнуть усю скверну, мене захистять, від хвороб уздоровлять. Потому змову читають на дубовий віник: «Дуб могутній з роками сил набирається, століття росте, себе образити не дає. Віником дубовим напарюся, його фортецю в себе вберу, хвороби з тіла прожену. Як дерево міцне, так і мені до старості далеко. Такий обряд можна розтягнути на кілька днів, за один раз використовуючи один віник.
Дозвілля Домашні ворожіння: три простих способи дізнатися про своє майбутнє Для того, щоб дізнатися про майбутнє, не обов'язково вирушати до ворожок і екстрасенсів. Є ворожіння, які може використовувати в домашніх умовах будь-яка людина, яка не має магічних здібностей. Так що якщо у вас є бажання дізнатися про майбутні події, то в цьому немає нічого складного! Ворожіння в домашніх умовах на крупі Якщо ви хочете знати, як складеться та чи інша справа, або ж просто хочете отримати інформацію про майбутнє, то скористайтеся ворожінням на крупі. Для цього ворожіння вам знадобиться жменька рису і жменька гречки приблизно в рівних кількостях. Змішайте крупу та киньте її у тарілку з водою. Потім уважно дивіться, якої крупи більше залишилося на поверхні води. Якщо більше рису, значить, попереду на вас чекає успіх і щастя. Якщо більше гречки, то в майбутньому у вас буде не все так гладко. Якщо рис і гречка на поверхні води приблизно дорівнює кількості, то все залежатиме тільки від вас. Домашнє ворожіння на свічці Ворожіння на майбутнє зі свічкою рекомендується проводити увечері, після заходу Сонця. Запаліть одну свічку і задайте подумки питання, що вас цікавить. Не відриваючись, дивіться на полум'я і думайте про своє питання. Ви повинні бути максимально зосереджені. Уважно подивіться на те, як поводиться вогонь. Якщо полум'я горить рівно, ваша ситуація не зміниться. Якщо вогонь починає сильно диміти, то попереду на вас чекають труднощі. Якщо полум'я тріщить, значить, задумане реалізується на вашу користь. Якщо полум'я згасло, чекайте біди та розчарування. Якщо вогонь почав колихатися з боку на бік, то вам доведеться докласти зусиль для здійснення задуманого. Ворожіння на майбутнє дзеркало Візьміть склянку з водою та середнього розміру дзеркало. Покладіть дзеркало у горизонтальне положення. Подумки подумайте про те, про що хочете дізнатися і випийте більшу половину води в склянці. Решту вилийте лівою рукою на поверхню дзеркала. Як вода розтече, так і буде. Краплі можуть утворити різні фігури, як у ворожіння на кавовій гущі чи воску. Ваше завдання — розшифрувати ці знаки. Для цього вам доведеться підключити уяву та асоціативне мислення
Дозвілля Ворожіння на крупах Магічні властивості рослин люди використовують з давніх-давен: для ворожінь, для змов і приворотів. Особливе місце серед рослин, наділених магічними властивостями, займають зернові культури. Це місце не тільки особливе, воно почесне, бо вважається, що зерно несе магічну силу родючості, відродження, кохання та життєвий початок. Культ зернових культур простежується в релігіях безлічі народів, які давно пішли в історію, так і нині живуть. У зернах міститься високий енергетичний потенціал, що сприяє оновленню, зародженню нового життєвого циклу. Крупа, як продукт, що отримується з насіння, також пов'язана містичними нитками з навколишнім світом. Давно помічено, що ворожіння на крупі дозволяє знайти відповіді на складні питання життя. За гречкою зазвичай ворожать на наречених. Так, наприклад, дівчина може дізнатися, чи вийде вона заміж найближчим роком наступним чином. З вечора поставити під своє ліжко 2 склянки гречки, що зсипають в одну ємність. Вранці почати перебирати зерна, вибираючи їх чорні. Вибрані чорні зерна рахують. Точна кількість зерен означають негативну відповідь. Непарне — позитивний. Або ось інший спосіб. Необхідно написати на листочку імена передбачуваних наречених, а також на двох-трьох листочках написати, в якому році могло б відбутися весілля. Листочки згорнути трубочкою, покласти на дно миски, перемішати і засипати зверху гречкою. Заплющивши очі, опустити руку в миску і зачерпнути жменю крупи. Якщо разом із гречкою в долоні виявився листочок з ім'ям, то це і є наречений. Якщо листочок із датою, то наречений невідомий, а рік весілля вказаний на листочку. Два витягнуті листочки означають, що й шлюбів можливо буде два. Жодного листочка — у зазначені роки одружитися не судилося. Так само гадають на майбутнє на гречці із застосуванням кілець. Різні кільця перемішуються з крупою, а потім із миски беруть одну жменьку крупи. Попалося обручку, отже, судилося наступного року вийти заміж. Чим дорожче витягнуте кільце, тим респектабельнішим має бути наречений. Якщо зібралася весела компанія дівчат, то ворожіння проводять трохи по-іншому. У миску з крупою кидають 3 кільця: золоте, срібне та мідне. Кожна дівчина витягає по черзі жменю круп. Потрапило їй золоте кільце — буде наречений дуже багатий; срібне — забезпечений; мідне — бідний. Повторюється процес, поки кільця не виберуть з миски. Золотисте пшоно, що отримується з проса, може надати дуже цікаву інформацію. Тільки попередньо добре було б увійти з ним в енергетичний контакт. Потрібно взяти в руку жменю пшона і подумати про те, що вас цікавить чи турбує. Багато можна дізнатися про свою дитину. Потримавши пшоно, різким рухом висипати його на серветку. За формою та обрисами отриманої купки ви визначите, які схильності у вашої дитини: гірка у вигляді кола підказує, що є художні здібності. Овальна форма говорить про схильність до прикладної діяльності: архітектури, скульптури, дизайну. А ось невеликі пагорби говорять про безперечні здібності в галузі математики. Піраміда чи конус свідчать на користь музичних здібностей. Якщо ж круп'яний візерунок є звивистою лінією, то цілком можливо, з нього вийде відмінний танцюрист, тільки дайте здібностям можливість розвинутися. Часто пшоно використовують для ворожіння на майбутнє. Подумавши про майбутні події, жменю пшона висипають на невелику страву. Страву розкручують на столі і дивляться зміну розташування крупинок. Якщо характер розташування залишився тим самим — великих змін не чекайте. Крупинки переміщаються, утворюючи новий візерунок. Майбутнє визначається за візерунком. У масі пшоняної крупи відсутні порожнечі — будуть позитивні зміни. Якщо порожнеч багато, то змін слід чекати не дуже хороших. Вражають на майбутнє по крупах і борошну. Для цього в затишному куточку залишають на ніч по жменьці борошна, пшона та гречки, сформувавши з них акуратні пагорби. Вранці дивляться, який з горбків втратив форму і обсипався: розсипалося борошно — чекайте на фінансові надходження, гречка — особливих змін не передбачається, а ось пшоно, що розсипалося, віщує значні втрати.
Дозвілля Ворожіння на гральних картах: що чекає у майбутньому Дізнатися про своє майбутнє можна за допомогою звичайної колоди з 36 карт. Багато хто вважає, що гральні карти не можна використовувати у ворожіннях. Це не зовсім правильно. Гральною колодою можна ворожити лише в тому випадку, якщо вона не разу не використовувалася для гри. Ворожіння на гральних картах на майбутнє Якщо ви хочете зазирнути у своє майбутнє, то рекомендуємо вам використовувати старовинну карткову гадання «Чорна троянда». Воно відповість на всі ваші запитання та допоможе прояснити майбутнє. Візьміть колоду з 36 карт, перетасуйте її та загадайте те, про що хочете знати. Після цього витягніть будь-яку карту та покладіть її перед собою. Ця карта в гаданні означатиме ваш душевний стан і ваші думки тепер. Потім викладіть три карти зверху та три карти знизу колоди і покладіть їх зліва та праворуч від першої карти. Ті, що зняли зверху, покладіть зліва, а нижні карти покладіть праворуч. Ліві кари в цьому ворожіння на майбутнє означатимуть те, що на вас чекає. Праві картки — це те, чим усе скінчиться. Тлумачити результат ворожіння необхідно лише за мастями та за молодшими та старшими картами. Значення карт у гаданні Спершу необхідно визначити значення першої карти. Вона розповість, що у вас на душі. Піки старші карти — ненависть, ревнощі, агресія, невдоволення, заздрість. Піки молодші карти — смуток, сльози, тривога. Трефи старші карти — безпорадність, туга, похмурі думки. Трефи молодші карти — байдужість, смирення. Бубни старші карти — бажання домогтися справедливості. Бубни молодші карти — бажання помститися та заподіяти шкоду. Черві старші карти — Надія Віра любов. Черви молодші карти — очікування, бажання досягти своєї мети. Після цього необхідно перейти до трактування карток зліва. У цьому гаданні вони розкажуть про те, що на вас чекає в майбутньому. Ці карти трактуються відповідно до значення, а не по масті. Шістка — розчарування, марні сподівання; Сімка — вирішення ситуації на користь ворожого; Вісімка — допомога однодумця; Дев'ятка — радість, щастя, виконання бажань; Десятка — перешкоди та проблеми; Валет — сльози та неприємності з вини близьких людей; Дама — вас використовують з корисливою метою або обдурять; Король — виконання задуманого після вирішення всіх проблем; Туз — хвороба, удар, неприємна розмова. Карти праворуч розкажуть про те, чим у результаті все закінчиться. Їх необхідно трактувати лише за значенням масті. Піки — розчарування, неприємності, сльози, хвороба; Трефи — чутки, плітки, неприємні розмови; Бубни — радість, любов, гроші та успіх; Черві — зміни на краще.
Дозвілля Симоронские ритуалы на деньги: как разбогатеть за неделю Хочете назавжди попрощатися з фінансовими труднощами? Тоді спробуйте провести ефективний ритуал на гроші з техніки симорон. За допомогою грошового ритуалу ви зможете вже за тиждень поправити своє матеріальне становище. Перш ніж переходити до дій, необхідно знати, що симорон — це особлива техніка виконання бажань, яка будується не на магії, а на правильному налаштуванні власної підсвідомості. Важливо відзначити, що симоронські ритуали найчастіше можуть здатися абсурдними і навіть смішними, але саме в цьому й полягає їхня сила. Гроші люблять позитив, то давайте їх залучати з посмішкою! Грошовий ритуал на гроші «Зелені шкарпетки» Ритуал найкраще проводити на Місяці, що росте, оскільки саме в цей період грошова енергія найбільш активна. Для цього симоронського ритуалу вам знадобляться нові зелені шкарпетки. Зелений колір приваблює гроші та дає енергію для фінансового зростання. Покладіть у кожну шкарпетку за п'ятирублевою монетою і повісьте їх на ніч на вікно. Вранці вийміть п'ятаки, одягніть свої шкарпетки та йдіть у своїх справах. Увечері обов'язково їх зніміть і знову покладіть у них самі монети. Так потрібно робити весь тиждень. Через сім днів ваші зелені шкарпетки приведуть ваші ніжки до нових фінансових можливостей та прибутку. Симоронський ритуал «Зарядка гаманця» Цей грошовий ритуал дозволить вам постійно залучати гроші у свій гаманець. Як часто ви заряджаєте свій мобільний телефон? А скільки разів ви заряджали свій гаманець? Швидше за все, жодного разу у житті. А дарма, адже йому теж потрібне енергетичне підживлення! Уявіть, що ваш гаманець харчується від електрики, і якщо його регулярно не заряджати, то в нього не йдуть гроші. Візьміть собі у звичку щовечора, лягаючи спати, включати в розетку зарядний пристрій від мобільного телефону, а кінець дроту встромляти в будь-який отвір вашого гаманця. На ранок він буде заряджений і готовий до того, щоб притягувати гроші. Ви самі не помітите, як цей симоронський ритуал зробить ваш гаманець грошовим магнітом. Ритуал на гроші «Розмноження купюр» Хочете, щоб ваші прибутки подвоїлися? Тоді спробуйте розмножити їх! Для цього влаштуйте романтичне побачення для ваших грошей. Дочекайтеся вечора, візьміть дві великі купюри, що у вас є, і покладіть їх на вікно. Засвітіть дві свічки, увімкніть романтичну музику, налийте два келихи червоного вина і поставте їх на вікно. Уявіть, що романтичний вечір для ваших грошей закінчиться вночі кохання, після якого ваша парочка почне плодитися і розмножуватися.

10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Як людина сама програмує себе на невдачі
Як людина сама програмує себе на невдачі
Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це Але насправді таке завжди ....
Гороскоп бажань: чого знаки зодіаку хочуть від життя
Гороскоп бажань: чого знаки зодіаку хочуть від життя
Кожна людина мріє одержати від життя більше Астрологи стверджують, що наші бажання іноді залежать саме від наш....
10 небезпечних слів, які відштовхують від вас удачу та гроші
10 небезпечних слів, які відштовхують від вас удачу та гроші
Кожне сказане нами слово має особливу енергетику Деякі слова вимовляти зовсім не рекомендуються, інакше удача ....
6 щоденних справ та звичок, що залучають щастя та процвітання
6 щоденних справ та звичок, що залучають щастя та процвітання
Якщо ви хочете дійсно стати щасливішим, багатшим і успішнішим, то вам обов'язково необхідно робити те, про що ....
більше матеріалів




/-0,74760413169861-/ /-pc-/
Top