counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Ворожіння на крупах


Переглядів: 15


Ворожіння на крупах

Магічні властивості рослин люди використовують з давніх-давен: для ворожінь, для змов і приворотів. Особливе місце серед рослин, наділених магічними властивостями, займають зернові культури. Це місце не тільки особливе, воно почесне, бо вважається, що зерно несе магічну силу родючості, відродження, кохання та життєвий початок. Культ зернових культур простежується в релігіях безлічі народів, які давно пішли в історію, так і нині живуть.

У зернах міститься високий енергетичний потенціал, що сприяє оновленню, зародженню нового життєвого циклу. Крупа, як продукт, що отримується з насіння, також пов'язана містичними нитками з навколишнім світом. Давно помічено, що ворожіння на крупі дозволяє знайти відповіді на складні питання життя.

За гречкою зазвичай ворожать на наречених. Так, наприклад, дівчина може дізнатися, чи вийде вона заміж найближчим роком наступним чином. З вечора поставити під своє ліжко 2 склянки гречки, що зсипають в одну ємність. Вранці почати перебирати зерна, вибираючи їх чорні. Вибрані чорні зерна рахують. Точна кількість зерен означають негативну відповідь. Непарне — позитивний.

Або ось інший спосіб. Необхідно написати на листочку імена передбачуваних наречених, а також на двох-трьох листочках написати, в якому році могло б відбутися весілля. Листочки згорнути трубочкою, покласти на дно миски, перемішати і засипати зверху гречкою. Заплющивши очі, опустити руку в миску і зачерпнути жменю крупи. Якщо разом із гречкою в долоні виявився листочок з ім'ям, то це і є наречений. Якщо листочок із датою, то наречений невідомий, а рік весілля вказаний на листочку. Два витягнуті листочки означають, що й шлюбів можливо буде два. Жодного листочка — у зазначені роки одружитися не судилося.

Так само гадають на майбутнє на гречці із застосуванням кілець. Різні кільця перемішуються з крупою, а потім із миски беруть одну жменьку крупи. Попалося обручку, отже, судилося наступного року вийти заміж. Чим дорожче витягнуте кільце, тим респектабельнішим має бути наречений.

Якщо зібралася весела компанія дівчат, то ворожіння проводять трохи по-іншому. У миску з крупою кидають 3 кільця: золоте, срібне та мідне. Кожна дівчина витягає по черзі жменю круп. Потрапило їй золоте кільце — буде наречений дуже багатий; срібне — забезпечений; мідне — бідний. Повторюється процес, поки кільця не виберуть з миски.

Золотисте пшоно, що отримується з проса, може надати дуже цікаву інформацію. Тільки попередньо добре було б увійти з ним в енергетичний контакт. Потрібно взяти в руку жменю пшона і подумати про те, що вас цікавить чи турбує.

Багато можна дізнатися про свою дитину. Потримавши пшоно, різким рухом висипати його на серветку. За формою та обрисами отриманої купки ви визначите, які схильності у вашої дитини: гірка у вигляді кола підказує, що є художні здібності. Овальна форма говорить про схильність до прикладної діяльності: архітектури, скульптури, дизайну. А ось невеликі пагорби говорять про безперечні здібності в галузі математики. Піраміда чи конус свідчать на користь музичних здібностей. Якщо ж круп'яний візерунок є звивистою лінією, то цілком можливо, з нього вийде відмінний танцюрист, тільки дайте здібностям можливість розвинутися.

Часто пшоно використовують для ворожіння на майбутнє. Подумавши про майбутні події, жменю пшона висипають на невелику страву. Страву розкручують на столі і дивляться зміну розташування крупинок. Якщо характер розташування залишився тим самим — великих змін не чекайте. Крупинки переміщаються, утворюючи новий візерунок. Майбутнє визначається за візерунком. У масі пшоняної крупи відсутні порожнечі — будуть позитивні зміни. Якщо порожнеч багато, то змін слід чекати не дуже хороших.

Вражають на майбутнє по крупах і борошну. Для цього в затишному куточку залишають на ніч по жменьці борошна, пшона та гречки, сформувавши з них акуратні пагорби. Вранці дивляться, який з горбків втратив форму і обсипався: розсипалося борошно — чекайте на фінансові надходження, гречка — особливих змін не передбачається, а ось пшоно, що розсипалося, віщує значні втрати.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,36299204826355-/ /-pc-/
Top