counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Банні рецепти краси, молодості та здоров'я


Переглядів: 9


Банні рецепти краси, молодості та здоров'я

Зберегти красу та молодість на довгі роки зможе кожна дівчина, якщо візьме на замітку рецепти предків. За старих часів походи в лазню не обмежувалися миттям, і жінки обов'язково проводили ритуали, спрямовані на оздоровлення, збереження привабливості та молодості.

У сучасному світі багато хто відвідує сауни, щоб відпочити, попаритися та відновити здоров'я. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують скористатися перевіреними рецептами, щоб похід у сауну чи лазню став не лише приємним, а й корисним. Використання косметичних засобів разом із змовами допоможуть отримати здоров'я, зберегти привабливість і красу на довгі роки, якщо не нехтувати порадами наших предків.

Рецепт краси

Після розпарювання шкіри наносять будь-яку відповідну маску природного походження: це може бути глина, мед, кашка із заварених трав або натуральна косметика з додаванням солей моря. Після нанесення маску змивають, а потім тричі вмиваються настоєм календули та ромашки зі словами:

«Красу свою зберігаю, силами природи живлю. Як квіти вранці світанку кланяються, силами наливаються, так і я красу свою світу явлю, у природи прихильності попрошу.

Після завершення процедури настоєм трав протирають все тіло, а потім ополіскуються прохолодною водою, засуджуючи:

«Роки з себе змиваю, красу повертаю. Як ромашка білизною сяє, так і шкіра моя сили оновлює. Як яскрава календула бджіл приваблює, так і моя краса байдужим нікого не залишить. Залучаю красу, природу допомогти прошу.

Наші предки після завершення банних процедур обов'язково кланялися лазні та дякували їй за надану милість, не забуваючи залишати подарунки банникам — істотам, що мешкають у лазнях та стежать за порядком.

Банний рецепт молодості

Зберегти сяючий та здоровий вигляд, молодість та привабливість допоможе проста процедура. Для цього після розпарювання вмиваються ключовою або талою водою, засуджуючи:

«Снігом талим шкіру свою відбілю, ключовою водою молодість собі поверну. Як умоюсь, так і засяю, старості довгі роки не пізнаю. Вода прохолодна живильні сили мені віддає, натомість старість мою бере, землі повертає, цикл природний оновлює».

Ті, хто загартований і впевнений у своєму здоров'ї, можуть у зимовий період поринути у ополонку та обтертися снігом, повторюючи слова змови знову.

Рецепт здоров'я

Вилікуватися від недуг або запобігти розвитку хвороб допоможе відвідування лазні чи сауни. Для цього заздалегідь готують віники: ялівцевий, дубовий та березовий. Після розпарювання спочатку беруть березовий віник і, використовуючи його, засуджують:

«Хворий із тіла вибиваю, березою з себе хвороби зганяю. Як дерево силою наливалося, соками землі і сонячним світлом харчувалося, так і тіло моє природою буде улюблене, а всі хвороби пройдуть повз.

Після беруть віник із ялівцю і, використовуючи його, читають змову:

«Недуги із себе проганяю, знову здоровим бути бажаю. Як голочки в мене вп'ються, так і витягнуть усю скверну, мене захистять, від хвороб уздоровлять.

Потому змову читають на дубовий віник:

«Дуб могутній з роками сил набирається, століття росте, себе образити не дає. Віником дубовим напарюся, його фортецю в себе вберу, хвороби з тіла прожену. Як дерево міцне, так і мені до старості далеко.

Такий обряд можна розтягнути на кілька днів, за один раз використовуючи один віник.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,32967090606689-/ /-pc-/
Top