Існують список небезпечних продуктів , вживання яких викликає виникнення онкологічних захворювань. Страшна хвороба, рак, з кожним роком забирає здоров'я та життя все більшої кількості людей.
Причинами швидкого поширення онкозахворювань можуть бути не тільки гени та екологія, а й небезпечні речовини, які потрапляють до нашого організму разом із деякими продуктами. Лікарі рекомендують виключити зі свого раціону харчування наступну їжу:
Канцерогени, що входять до складу цього продукту, дуже небезпечні для організму та створюють сприятливе середовище для розвитку онкологічних захворювань.
Усім відомо, що овочі та фрукти корисні для здоров'я. Але все частіше вони вирощуються із застосуванням хімічних добрив. Так корисний натуральний продукт самі люди перетворюють на бомбу уповільненої дії, яка будь-якої миті може вибухнути в нашому організмі страшною хворобою.
Відомо, що у помідорах містяться лікопін, потужний антиоксидант. Але за консервації його корисні властивості знищуються. А вживання консервованих томатів провокує рак серця та негативно впливає на репродуктивні функції в організмі.
При виготовленні ковбас та консервації м'яса використовуються хімічні речовини, аналогічні тим, що містяться в сигаретах.
Картопляні чіпси містять велику кількість натрію, штучних консервантів та ароматизаторів, що створює сприятливе середовище для розвитку раку.
Рафінована дезодорована олія сильно відрізняється від свого натурального аналога — оливкової, соєвої, лляної та інших масел. Він містить величезну дозу консервантів.
Постійне вживання копченого, маринованого та солоного може призвести не тільки до онкологічних захворювань, а й розвинути цілий букет інших неприємних хвороб. Відмовлятися від цих продуктів зовсім не обов'язково, просто потрібно знати міру.
Чи знаєте ви, що біле борошно виготовляється шляхом хімічної обробки, яка вбиває всі корисні властивості цього продукту? Випікання з білого борошна слід раз і назавжди виключити зі свого раціону харчування.
Генетично модифіковані організми — це організми, генний код якого були включені гени чужорідного організму. Наприклад, у полуницю впроваджують ген полярної камбали, після чого ягода не боїться морозів. У картоплю впроваджують ген скорпіона, після чого його не їдять комахи.
Ризик отримати діагноз «рак» дуже високий у ласунів, особливо у тих, хто завжди є рафінований цукор. Не використовуйте штучні підсолоджувачі та помірно вживайте солодке.
Встановлено, що вживання спиртних напоїв є другою причиною розвитку онкологічних захворювань після куріння. Якщо рак алкоголік і не почне працювати, то цілий букет проблем зі здоров'ям йому точно забезпечений.
Лимонади, коли та інші безалкогольні газовані напої містять у собі численні канцерогени, цукрозамінники та ароматизатори. Замінити улюблені напої можна натуральними соками, водою та трав'яними чаями.