counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Енергетика продуктів: як їжа впливає наш настрій?


Переглядів: 8


Енергетика продуктів: як їжа впливає наш настрій?

Те, яка їжа корисна для людського організму – це всім добре відомо. Багато людей намагаються дотримуватись дієт і спеціальних програм харчування /a>, щоб підтримати своє тіло в тонусі. Однак ніхто не замислювався, що деякі продукти, які корисні для нашого організму, виявляються шкідливими для нашого енергетичного поля. Виходить, що харчуючись правильно ми все одно не отримуємо бажаного результату. Як же досягти того, щоб наша їжа приносила користь не тільки нашому організму, а й енергетичному полю? Вихід один – виключити зі свого раціону продукти, які руйнують наше ментальне поле, або хоча б скоротити їхнє вживання до мінімуму. Отже, які ж продукти негативно впливають на енергетику людини, а які, навпаки, сприяють відновленню життєвих сил і підвищують настрій?

Почнемо з хлібобулочних виробів. Саме собою борошно несе позитивний заряд енергії. Але один основний інгредієнт усіх борошняних виробів, яйця, наділений негативною енергією. Страви, в яких основною складовою є яйця, можуть серйозно вплинути на наш емоційний стан. Як правило, після вживання яєць людина відчуває розлад і апатію.

Усі ненатуральні продукти спочатку несуть у собі негативну енергетику. Це все те, що наповнено барвниками, харчовими добавками, консервантами та ароматизаторами. Все це, звичайно, смачно, але не корисно. Такі продукти є загрозою не тільки вашому шлунку, а й емоційному стану. Наприклад, після з'їденої пачки чіпсів і лимонаду, ви можете відчути слабкість, втому і навіть роздратування. Більше того, вживши цю саму пачку чіпсів, ви станете більш вразливими для вас. енергетичних вампірів, що теж може сильно позначитися на вашому внутрішньому стані.

Овочі та фрукти, не дивлячись на їхню корисність для організму, не всі приносять користь енергетичному полю. Наприклад, яблука мають дуже важку енергетику. Вживаючи багато цих фруктів ми мимоволі стаємо заручниками своїх важких думок, з'являються занепокоєння і тривога. Так само диня має поганий енергетичний заряд. Любителям дині доведеться поменше вживати цей овоч, оскільки він підвищує агресію, дратівливість та знижує енергетичний потенціал.

Капуста, помідори, цибуля та часник – всі ці овочі також є шкідливими для нашого ментального поля. Вони руйнують нашу внутрішню гармонію, підвищуючи тривожність та занепокоєння. А ось буряк, груші, персики та огірки – продукти дуже корисні. Вони швидко відновлюють нашу життєву енергію та сприяють появі активності. Особливо корисні персики. Вони упорядковують усі думки і допомагають досягти внутрішньої гармонії.

Найбільшу небезпеку для нашого енергетичного поля становлять алкогольні напої. Багато хто з нас вважає, що алкоголь здатний заспокоїти нас, або, навпаки, підвищити настрій. Але це не так. Алкоголь не тільки становить смертельну небезпеку для нашого фізичного здоров'я, а й негативно впливає на енергетику. Ті, хто зловживає алкоголем, часто обтяжені безліччю проблем у всіх сферах життя. Спиртні напої знижують наш енергетичний потенціал, роблячи нас вразливими до життєвих труднощів. Крім того, вони позбавляють внутрішньої гармонії та сприяють частому прояву апатії.

Вчені назвали найкорисніші для нашого біополя продукти, які допоможуть завжди бути в тонусі. Це вода, мед, крупи та імбир. Використовуючи ці продукти щодня, ви зможете швидше відновлювати свої сили та заряджатися позитивною енергією.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,38446497917175-/ /-pc-/
Top