counter

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року


Переглядів: 20


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року

Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння. Не варто думати, що все вже вирішено наперед, адже свою долю ви пишіть самостійно, без сторонньої допомоги.

Відомий астролог поділився своєю думкою про те, яким буде майбутній тиждень. Загалом становище нічних світил зараз не найкраще, але до кінця тижня воно стане ще гіршим. Адже 25 числа Юпітер увійде до Знак Близнюків, через що стане дуже негативним. Так що на вихідних бажано не наражати себе на небезпеку і не ризикувати.

♈️ Овен 21 березня — 19 квітня

Овнам не варто зараз бути серед людей, але все ще важливо виявляти любов і повагу до близьких. Шукати нові знайомства поки що не бажано. Спілкуватись краще з тими, хто не бісить і не провокує перехід на неприємні теми. Краще не говорити людям, що Овнам не подобається в їхній поведінці. Вкрай небезпечно зараз вживати надмірно міцних напоїв і давати порожні обіцянки.

♉️ Телець 20 квітня — 20 травня

Цього тижня Тельцям необхідно постаратися помиритися з людьми, з якими в минулому були якісь проблеми. Це точно схвалить деструктивний Юпітер. Можна сказати коханій людині про жалю та почуття, попросити вибачення за слова, які Тельці сказали в минулому. Для одиноких Тельців зараз не найкращий час для пошуку другої половинки. Краще займатися спокійною та розміреною, зрозумілою та звичною роботою.

♊️ Близнюки 22 травня — 21 червня

Близнюків цього тижня може поглинути сірість днів, буденність, зневіру. У коханні важливо ставити спільні цілі. Можливо, потрібно просто більше часу проводити разом із сім'єю та близькими, але займаючись різними справами. Важливо давати більше свободи найдорожчим людям, а також не критикувати їх. Краще, навпаки, підтримувати їх усіма можливими способами бути гнучкими. Не треба йти в роботу з головою.

♋️ Рак 22 червня — 22 липня

Ракам важливо заощаджувати сили для спільних сімейних справ, для пошуку другої половинки. Робота зараз має відійти на другий план. Гроші краще витрачати дуже обережно. Це дуже важливо, оскільки вони не вічні, а бажання зробити собі чи комусь приємний подарунок можна поки що приглушити, якщо гаманець не дозволяє. Успіх принесе цього тижня романтика та любов. Ракам потрібно любити тих, хто їх любить.

♌️ Лев 23 липня — 22 серпня

Левам не варто віддавати себе повністю почуттям. У любовній сфері краще не ризикувати, щоб зберегти кохання. Те саме стосується і роботи. Навіть невеликі ризики можуть поставити хрест на подальший фінансовий розвиток. Навіть найменша сварка цього тижня може стати руйнівною, тож треба тримати себе в руках. Зараз не найкращий час для реалізації задуманого, тож краще зайнятися плануванням.

♍️ Діва 23 серпня — 22 вересня

Діви люблять думати, що все підкоряється лише причинам та наслідкам, але цього тижня це буде не так. Важливо шукати нові шляхи досягнення мети. Настав час робити якісь кроки до того, щоб наблизитись до своєї мрії, до своїх цілей. Творчий настрій у фінансових справах і в роботі допоможе стати в рази успішнішим, але треба бути обережними, щоб не напортачити і не перемудрити. Потрібно зберігати холодний розум.

♎️ Ваги 23 вересня — 22 жовтня

Вагам бажано скоріше розібратися з боргами на роботі цього тижня. Ці сім днів астрологи та експерти називають днями пасивної активності. Хоч би як це суперечливо звучало, але активність у роботі має бути максимально відстороненою, самотньою. Краще нікого ні про що не питати. Важливо робити те, що потрібно, а також не відкладати в довгу скриньку те, що потрібно зробити зараз.

♏️ Скорпіон 23 жовтня — 21 листопада

Можливо, у період з 20 по 26 травня фізичний та емоційний стан Скорпіонів сильно погіршиться. Набагато частіше Скорпіони зустрічатимуться з дилемами. Не треба звинувачувати нікого голослівно. У любовних відносинах взагалі краще взяти всю провину за загальну невдачу на себе. Це допоможе Скорпіонам стати героєм для своєї другої половинки. Не потрібно приймати поспішних рішень — краще дочекатися, доки емоції не почнуть відступати.

♐️ Стрілець 22 листопада — 21 грудня

Стрільцям удачу подарує лише спокій. Якщо на всі вони реагуватимуть так, як того хочуть оточуючі, то дуже скоро все може зруйнуватися. Стрільцям треба навчитися цінувати те, що мають зараз. Можна сміливо погоджуватись на допомогу з боку близьких людей — надмірною гордістю не вирішити нічого. Вона лише потягне Стрільців на дно.

Якщо хтось скаже щось погане, Стрільцям не потрібно сприймати це серйозно. Людям зараз властиво говорити речі, про які вони потім пошкодують.

♑️ Козеріг 22 грудня — 19 січня

Усім Козерогам, які звикли бути лідерами, доведеться тимчасово залишити перші позиції. Справа в тому, що їхні рішення не будуть такими хорошими, як раніше. На роботі можна ризикнути, але у коханні командний тон стане головним ворогом щастя. Друга половинка може дуже образитися. Це непоганий час для спокою, усамітнення. У разі підвищеної знервованості краще взагалі не спілкуватися з людьми.

♒️ Водолій 20 січня — 18 лютого

Це буде дуже непростий тиждень, особливо субота та неділя через небезпечний Юпітер. З людьми знаходити компроміс стане набагато складніше, тому лаятися та конфліктувати Водолії можуть значно частіше. Близькі люди теж нервуватимуть Водоліїв. Це час лицемірства, брехні та зрад. Важливо правильно реагувати на критику, а також бути конструктивними і короткими.

♓️ Риби 19 лютого — 20 березня

Щоб досягти успіху, Рибам доведеться приймати рішення, яких вони б не ухвалили в інший час. Нині не варто нікого провокувати, особливо близьких. Астрологи радять поберегти свої сили та почати стежити за здоров'ям. Потрібно зробити так, щоб люди частіше бачили позитивні сторони Риб. Це допоможе представникам цього Знака досягти успіху в коханні та в бізнесі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,41074895858765-/ /-pc-/
Top