counter

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя


Переглядів: 15


Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя

Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи. Його вплив на наше життя дуже великий. Астрологи розкажуть, як змінюється настрій Юпітера у різних будинках гороскопу.

Це небесне тіло рухається досить повільно нічним небом, тому його вплив на нас такий потайливий, таємничий і невідворотний. Саме тому дуже важливу роль відіграє настрій. Поліпшити його допоможуть афірмації та позитивні установки на щастя та успіх.

Астрологи про Юпітера

Це небесне тіло впливає на людей не безпосередньо, а через зміну їхньої свідомості та думок, пріоритетів у житті. Від нього може залежати бажання людей спілкуватися з оточуючими. Юпітер регулює інтуїцію, мотивацію, бажання покращувати себе.

У позитивному настрої планета може зробити так, що людям захочеться підтримувати свій авторитет на високому рівні, а у негативному становищі вона може позбавити нас бажання щось комусь доводити. Юпітер може бути джерелом оптимізму, прагнення популярності, натхнення.

Ця планета часом робить так, що нам хочеться дотримуватися принципів суспільства, а часом породжує в нас бунтарський дух, який дозволяє порушувати підвалини. Також Юпітер іноді допомагає у плануванні справ, покращує швидкість мислення чи навпаки, знижує її. Ця планета впливає в більшості випадків на всі сфери одночасно. Сила Юпітера не є вибірковою.

Юпітер у будинках гороскопу

Перший будинок. У першому будинку гороскопа Юпітер найбільш передбачуваний. Він несе людям добро, але робить їх трохи егоїстичними. У такі періоди нам не хочеться нічого приховувати один від одного. Усі прагнуть відвертості. Астрологи та Експерти радять займатися вирішенням юридичних проблем.

Другий будинок. У другому будинку гороскопа Юпітер почувається непогано, але його вплив на людей мінімальний. У такі періоди втручання у свідомість людини ззовні досить слабке. Можна приймати важливі рішення та не боятися наслідків. Єдина проблема перебування у Тельці — недостатня мотивація.

Третій будинок. У Близнюках Юпітер входить у дисонанс із зірками. Це негативно впливає на бажання людей йти назустріч один одному. Велика можливість прийняття неправильного рішення, підвищується імпульсивність. Люди досить егоїстичні в такі періоди і не знають чого хочуть від життя.

Четвертий будинок. У Раку Юпітеру найкомфортніше, і в четвертому будинку він позитивно відбивається на думках людей. Нам більше хочеться спілкуватися та підтримувати свій статус, покращувати його. Ми робимо багато заради інших, а не заради себе, ніж заслуговуємо на любов і повагу близьких.

П'ятий будинок. У п'ятому будинку Юпітер втрачає передбачуваність і стає джерелом неприємних думок. Він робить нас більш злими та самозакоханими. Тим, хто заохочує подібні думки, доводиться боротися з самотністю та апатією.

Шостий дім. Шостий будинок — взаємодія з Дівою. Юпітер мляв і лінивий у цьому Знакі, тому він провокує те саме і в нас. Ця ліньки стосується не лише роботи та домашніх справ, а й бажання щось міняти навколо себе. У такі періоди краще не приймати важливих рішень та не сподіватися на підтримку оточуючих.

Сьомий будинок. Поки Юпітер у Терезах, можна розслабитися і насолодитися життям. Вплив планети життя людей позитивно. Це гарний період для романтики, нових знайомств та важливих зустрічей. Можна вирушати в подорожі та змінювати обстановку. Головне — слухати своє серце частіше.

Восьмий будинок. У восьмому будинку гороскопа Юпітеру комфортно, але він не поспішає допомагати людям. Навпаки, він позбавляє нас мотивації, робить людей замкнутими. Поки Юпітер у Скорпіоні, людей може не залишати постійне почуття, наче щось відбувається не так, як має бути.

Дев'ятий будинок. У Стрільці Юпітер провокує людей на ухвалення необдуманих рішень. Стрілець погано уживається з планетами з важкою та повільною енергетикою. У такі періоди треба розумітися на людях. Якщо у вас немає таких навичок, скористайтеся порадами екстрасенсів.

Десятий будинок. Юпітер у Козерозі призводить до появи у людей жадібності та ревнощів. Також втрачається частина натхнення, віри у себе. У цей період необхідно тримати себе в руках і не дозволяти собі ухвалювати рішення на гарячу голову.

Одинадцятий будинок. У Водолії Юпітер набуває позитивної здатності — він змушує людей ламати стереотипи і мислити відкрито, не упереджено. У такі періоди можна приймати важливі рішення, здійснювати дорогі придбання та довіряти інтуїції.

Дванадцятий будинок. У Рибах Юпітеру доводиться нелегко. Цей дисонанс відбивається на людях, викликаючи творчий застій, втрату натхнення. У такі періоди можна відпочивати, змінювати обстановку, шукати нових захоплень, але не діяти безрозсудно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,57198786735535-/ /-pc-/
Top