counter

Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року


Переглядів: 35


Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року

Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті. Астрологи розповіли, чому саме так станеться і як упоратися з натиском проблем у цей непростий час.

У цей період найуспішнішими людьми стануть ті, хто зможе сам досягти стану потоку та утримати його. Раніше Експерти розповідали про те, як цьому навчитися. Вкрай важливо продовжити займатися правильними справами і не сумувати, незважаючи на труднощі та проблеми. Меркурій минулого тижня став негативним, а наприкінці цього тижня до нього додасться ще й Юпітер. Новини не обнадійливі, але шанси на успіх не дорівнюють нулю, тож вище голову.

♈️ Овен 21 березня — 19 квітня

Все, що Овни вже встигли зробити на роботі чи в амурних справах, почне набувати сенсу та наслідків уже зараз. Це означає, що представникам цього Знаку доведеться зіткнутися з наслідками своїх вчинків та бажань. Якщо вони налаштовуватимуть себе на програш, то сумніви їх занапастить. Не варто зараз дозволяти поганим думкам керувати життям. Важливо залишатися сильними, а також не дозволяти собі ставати м'якшими.

♉️ Телець 20 квітня — 20 травня

Цього тижня Тельці можуть мати багато сварок і з'ясування стосунків у сім'ї та любові. Не варто прагнути виграти цю битву, адже стосунки — це війна. Війни можна уникнути, відклавши складні питання до найкращих часів. Для цього буде потрібно максимум дипломатичності. Довірлива спокійна розмова — найкращий спосіб усунути проблеми в коханні та в сім'ї. Зараз Тельцям краще не відвертатися від тих, хто їх любить.

♊️ Близнюки 22 травня — 21 червня

Близнюкам варто приймати поради близьких людей і не боятися просити їх про допомогу. Спільна праця допоможе зблизитися з колегами, друзями, а ще, можливо, знайти любов. Це буде невідповідний час для співбесід, для побачень та флірту. Корисно дивитися інтерв'ю та документальні фільми про успішних людей, щоб переймати у них досвід та заражатися мотивацією. Важливо розібратися зі своїми мріями, потребами та завданнями.

♋️ Рак 22 червня — 22 липня

Ракам можна зайнятися з 20 по 26 травня плануванням. Також варто заздалегідь налаштовуватись на щось хороше, щоб мінімізувати ймовірність появи проблем. Раки зараз не на гребені хвилі, але можуть бути успішнішими за інших людей, оскільки ні Меркурій, ні Юпітер не є визначальними гравцями на нічному небі. Дуже важливо постаратися вгамувати свої страхи. Працювати потрібно з максимальною віддачею. Можна сміливо закритися від усіх і сфокусуватися на справах.

♌️ Лев 23 липня — 22 серпня

Левам астрологи наполегливо радять частіше думати про майбутнє, будувати плани на найближчі кілька тижнів. Не варто кардинально змінювати обстановку — через Меркурія та його схильність до зриву планів краще не вирушати у подорожі, відрядження.

Зараз Львів матиме млявий стан, але якщо з'явиться бажання, можна зайнятися спортом, а от працювати з-під палиці точно не варто. Інтелектуальні перевтоми є вкрай небезпечними.

♍️ Діва 23 серпня — 22 вересня

Що зараз точно може вибити Дів з колії, то це новий стрес та нові проблеми. Настав час перестати надавати великого значення чужій думці, турбуючись про те, що подумають люди. Можна сміливо шукати роботу, якщо знадобиться, але рішучі дії робити поки не варто. У коханні та у спілкуванні не варто терпіти негатив. Краще піти перестати спілкуватися з тими, хто грубий і не привітний.

♎️ Ваги 23 вересня — 22 жовтня

Енергія зірок і планет для Терезів виявиться не найнебезпечнішою з 20 по 26 травня порівняно з іншими Знаками. Можна взяти відпустку, а можна попрацювати як слід — вибір за Терезами. Венера все ще допомагає відновлювати енергію, але завжди вона сильною не буде. Через Юпітер наприкінці тижня можуть початися невеликі проблеми зі сном, тому бажано не порушувати прийнятий раніше свій режим дня.

♏️ Скорпіон 23 жовтня — 21 листопада

Якщо Скорпіони вже давно відчувають бажання припинити стосунки, що їх руйнують, які себе зжили, то зараз краще не зволікати. Це складний та небезпечний час, але він підходить для такого оновлення. Воно чудово підходить для прийняття важливих та доленосних рішень в амурних справах, але не у фінансових. Меркурій не вибачить Скорпіонам невиправданих витрат.

♐️ Стрілець 22 листопада — 21 грудня

Стрільцям важливо не боятися чинити неправильно — краще боятися не робити нічого зовсім. Астрологи радять зважувати всі «за» і «проти», але не ставити все на паузу. Все навколо відбуватиметься абсолютно невипадково. Можна спробувати зрозуміти, чому саме відбуваються ті чи інші речі, щоб навчитися користуватися цим. Випадків не буде, але абсолютної передбачуваності того, що відбувається, чекати теж не варто.

♑️ Козеріг 22 грудня — 19 січня

Цей час не найкращий для роботи. Цей час підходить для відпочинку та спроб відпочити від усього та всіх. Найнебезпечніший ворог Козерогів — Юпітер. Він не дасть сконцентруватися на найважливішому, постійно сплутуватиме думки. Змінити обстановку потрібно буде тим, хто зазнає труднощів, непорозуміння у відносинах. Всім самотнім Козерогам краще насолодитися усамітненням, але за бажання можна познайомитися з кимось у соціальних мережах або на сайті знайомств.

♒️ Водолій 20 січня — 18 лютого

Це буде невідповідний час для покупок та фінансової активності загалом. У спілкуванні з людьми важливо зберігати позитив, тому що оточуючим буде важко залишатися оптимістичним. У такому разі більшість труднощів обійде Водоліїв стороною. Любовні та робочі негаразди можна буде вирішити максимально швидко, якщо психологічний стан Водоліїв буде стабільним.

♓️ Риби 19 лютого — 20 березня

Рибам потрібно з 20 по 26 число частіше виявляти самостійність, а також стежити за своїм здоров'ям. Незважаючи на те, що літо близько, люди цього Знака можуть раптово захворіти. На роботі та в бізнесі важливо слідувати прийнятим раніше планам. У коханні все буде добре, але якщо тільки Риби не почнуть порушувати дані раніше обіцянки. Якщо говорити одне, а робити інше, люди можуть назавжди відвернутися від Риб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,38724112510681-/ /-pc-/
Top