counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Травня
3 Травня
2 Травня
Всі новини...

Американські ЗМІ: Трамп програв битву за Україну у Конгресі. Також може програти і вибори


Переглядів: 13


Американські ЗМІ: Трамп програв битву за Україну у Конгресі. Також може програти і вибори

На думку The Atlantic, Дональд Трамп поступово втрачає свій вплив у Республіканській партії, що підтверджується ухваленням пакету допомоги для України в нижній палаті Конгресу. Це також свідчить про зростаючу ймовірність поразки Трампа на майбутніх президентських виборах у листопаді цього року.

Незважаючи на те, що Дональд Трамп протягом 9 років домінував у Республіканській партії, його погляди та риторика часто суперечили основним принципам політичної платформи партії. Особливо це стосується його неоднозначного ставлення до фашистської росії та кремлівського недомірку путіну.

Зрештою, Трампу вдалося затвердити принцип у партії: щоб мати його лояльність, потрібно стати ворогом України. Це пояснює той факт, що довгий час республіканці, які зазвичай підтримували Україну, тривалий час блокували нову допомогу Києву на догоду Трампу.

Проте не лише позиція Трампа щодо України викликала роздратування у багатьох республіканців. На початку поточного року Трамп порушив двосторонню угоду про посилення кордону з Мексикою, що було одним із найважливіших питань для багатьох членів партії.

"Через три місяці партія Трампа в Конгресі стала проти нього - і не через особисті образи, а через його відданість Росії та його вороже ставлення до України", - зазначає The Atlantic.

Проте голосування щодо надання зброї для України - лише один із проявів значно більшого процесу: поступової втрати лояльності з боку членів його партії та електорату. Наприклад, на внутрішньопартійних "зразкових" виборах президентського кандидата, де всі опоненти Трампа вже зняли свої кандидатури, частина виборців віддали перевагу голосуванню за відкликаних кандидатів, аби не підтримувати Трампа.

Крім того, Трамп втрачає підтримку спонсорів – тих, хто добровільно фінансує передвиборчу кампанію кандидата, який їм подобається. В даний час передвиборний штаб Байдена має вдвічі більші кошти, ніж штаб Трампа, який ще недавно вважався фаворитом на осінніх виборах.

З цим збігається поступове "розчинення" тих проблем, на вирішення яких Трамп розраховував, щоб випередити Байдена в листопаді: інфляція знижується, рівень злочинності падає, а питання міграції дискредитували самого Трампа, після того, як він блокував угоду, призначену для їх вирішення. Все це відбувається на тлі нових судових розглядів із Трампом у його комерційних та особистих справах.

"Кожне з цих попереджень і неприємностей вибило Трампа з колії. Він здувся настільки, що більше не міг перешкоджати наданню допомоги Україні в Конгресі. Україна виграла, Трамп програв. Це може повторитися наступного року", - резюмує The Atlantic.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та рішучість допоможуть вам подол....
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 4 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати сильне почуття романтики та пристрасті Використ....
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
6 порад буддійського ченця про те, як залишатися спокійними навіть у найскладнішій ситуації
Буддистські ченці відрізняються неймовірним спокоєм, добротою та внутрішньою гармонією Вони часто діляться сво....
П'ять ефективних технік очищення від негативу
П'ять ефективних технік очищення від негативу
Кожен з нас може вийти з себе, розладнатися, почати переживати і так далі Все це — негативні емоції, яких необ....
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
більше матеріалів
/-0,3519229888916-/ /-pc-/
Top