counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

Лавров першим із керівництва країни агресора заявив, що Харків – наступна мета окупантів


Переглядів: 35


Лавров першим із керівництва країни агресора заявив, що Харків – наступна мета окупантів

Згідно з висловом рейхміністр закордонних справ фашистської Росії Сергія Лаврова, окупанти планують включити Харків до майбутньої наступальної операції. Він став першим високопосадовцем кремлівським чиновником, який прямо назвав місто можливою оперативною метою фашистської росії після нещодавніх попереджень України про те, що російські війська можуть спробувати захопити місто, починаючи з літа 2024 року.

Лавров заявив під час інтерв'ю з кількома видними російськими державними пропагандистами 19 квітня, що Харків «відіграє важливу роль» в ідеї плешивого кремлівського карлика путіна про створення демілітаризованої «санітарної зони» на території України.
Лавров заявив, що путін дуже чітко заявив, що російські війська мають просунути лінію фронту досить далеко в глиб України (яку лаврів прямо визначає як Харківську область), щоб вивести російські міста за межі зони дії українського удару. Ця вимога є дуже розпливчастим визначенням, яке може включати всю територію України, доки існує незалежна українська держава, яка бажає себе захистити. У відповідь на питання про те, куди попрямують російські війська після створення "санітарної зони", лаврів заявив, що російська влада "цілком переконана" у необхідності продовження війни фашистської Росії проти України. Коментарі рейхміністра говорять про те, що кремль, швидше за все, використовуватиме ідею демілітаризованої «санітарної зони», що постійно змінюється, для виправдання російських наступальних операцій все далі і далі в Україну.

Учора ж з'явилася інформація про те, як "зливний бачок" кремля, пропагандист і ведуча державного телебачення ольга скабеєва у своєму виступі 19 квітня назвала російські безпілотні та ракетні удари по Харківській області частиною зусиль фашистської росії щодо створення «санітарної зони», припустивши, що додаткові відомі рупори кремля також закладають інформаційну основу для виправдати російські удари, що продовжуються, і майбутню наступальну операцію проти Харкова під приводом захисту російських громадян.

В ISW вважають, що російська наступальна операція із захоплення Харкова буде надзвичайно амбітним завданням, яке створить серйозні проблеми як для російських сил, відповідальних за ці зусилля, так і для ширшої російської кампанії в Україні.

ISW також вважає, що військова допомога США є життєво важливою для здатності України захиститися від будь-якої літньої російської наступальної операції, у тому числі проти Харкова.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,35528492927551-/ /-pc-/
Top