counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

4 способи розпізнати енергетично небезпечну людину


Переглядів: 10


4 способи розпізнати енергетично небезпечну людину

Серед нас є багато різних людей — як добрих та світлих, так і токсичних. Не завжди небезпечних особистостей просто відрізнити від позитивних, але за допомогою кількох дієвих способів ви зможете їх легко розпізнати.

Енергетичний вампір — це не єдиний вид небезпечної людини. Їх буває дуже багато, причому багато хто з них дуже добре шифрується. Описані далі методи допоможуть вам обійти їхній захист і змусити показати свою справжню особу.

Використовуйте свою інтуїцію

Навіть ті люди, у яких відносно слабка інтуїція, можуть легко діагностувати потужні потоки негативної енергії, що виходять від когось ззовні. Так, таке відбувається не завжди, але якщо ваш внутрішній голос б'є на сполох, вам варто до нього прислухатися.

Справа в тому, що негативні люди деструктивно впливають на нашу ауру, наші чакри. Коли це відбувається, верхні чакри починають надсилати нам деякі сигнали, що виражаються в тривозі, напруженості. Саме тому кажуть, що поряд з кимось ми почуваємося немов у своїй тарілці.

Спробуйте поговорити з цією людиною на різні теми

Діалог — найкращий спосіб знайти приховані мотиви. Спробуйте просто поговорити. Якщо ви не зможете порозумітися, це теж варто розцінювати як показник його темної аури. З такою людиною неможливо домовитися, дійти спільного знаменника. З енергійними вампірами та іншими небезпечними людьми важко спілкуватися. Після розмови може залишатись важкий осад, неприємні відчуття.

Поспостерігайте за поведінкою цієї людини

Негативні особистості дуже часто намагаються показати себе з найкращого боку, тому брешуть, багато базікають, прикрашають події. Людину з темною аурою найчастіше виділяє бажання здаватися таким собі "сорахою-хлопцем". Подібні люди роблять так для того, щоб втертися в довіру та приспати нашу пильність.

Також люди з поганою аурою частенько поводяться агресивно до слабких. Вони провокують їх, намагаються зробити якусь паскудність і піднятись за їх рахунок.

«Хитрий» метод

Розкажіть тому, кого ви підозрюєте в енергетичному вампіризмі чи наявності темного початку, якийсь невинний секрет. Якщо ви через якийсь час у колективі дізнаєтеся про те, що ваш секрет розійшовся серед колег, то ця людина дійсно небезпечна.

Є й інший, легший хитрий метод. Темні особи часто змушують вас сумніватися у собі. Ви можете вигадати якусь життєву мету, а потім розповісти про неї цій людині. Якщо він почне говорити щось на кшталт «та навіщо тобі це потрібно» або «у тебе все одно не вийде» отже, перед вами людина з темною аурою. Добрі та нетоксичні люди ніколи не будуть змушувати вас втрачати віру в себе. А токсичним особам, навпаки, хочеться, щоб ви не змогли досягти того, про що мрієте.

Інші ознаки людей з небезпечною енергетикою.

Вони не беруть на себе відповідальність. Їм властиво звинувачувати у всьому оточуючих. Вони безсоромно перекладають провину на інших, щоб полегшити життя собі.

Зрада. Такі люди легко можуть зрадити вас, перестати спілкуватися з вами, тому що їм це не вигідно.

Постійні скарги. У людей з поганою енергетикою завжди все не так, як треба. Вони говорять про це все, щоб їх пошкодували.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,36088514328003-/ /-pc-/
Top