counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Найефективніші обереги від енергетичних вампірів та інших токсичних людей


Переглядів: 10


Найефективніші обереги від енергетичних вампірів та інших токсичних людей

Навколо нас повно людей, спілкування з якими може приносити проблеми, біль і страждання. Йдеться про маніпуляторів, заздрісників, ворогів та енергетичних вампірів. Експерти розповіли, якими оберегами можна захиститись від таких людей.

Проблема в тому, що всі ці люди дуже негативно впливають на наше біополе. Після спілкування з ними доводиться більше відпочивати, адже вони позбавляють нас сил прямо чи опосередковано. Раніше Експерти розповідали, як можна розпізнати людину з поганою енергетикою. Це дуже корисна навичка, яка допомагає обходити стороною неприємне спілкування і зберігати свою енергію незайманою. Якщо вам часто доводиться спілкуватися з такими особами, намагайтеся користуватися постійно дієвими оберегами, описаними нижче.

Народні методи

Найсильніший оберіг, на думку слов'янських мудреців, — мішок з часником. Зовсім не потрібно носити із собою кілограмовий мішок. Це може бути мініатюрний мішечок із кількома маленькими зубчиками часнику. Найкраще часник захищає від ворогів, але енергетичні вампіри і просто токсичні та неприємні люди теж почнуть вас цуратися помітно частіше. Цей мішечок можна непомітно покласти на робочому місці, у машині, у сумку.

Також дуже сильною є проста сіль. Її також можна насипати в вовняний або бавовняний мішечок червоного кольору. Його можна покласти в сумку, на робочий стіл або навіть у кишеню. Це допоможе захиститися від пристріту та негативного впливу поганих людей.

Лавровий лист — ще один захисник від енергетичних атак поганих людей. Цей оберіг захистить вас від маніпуляцій та сварок. Лавровий лист на робочому місці корисний для тих, хто часто має справу з грубими та незадоволеними людьми.

Камінці-обереги

Обсидіан. Цей камінь має потужну енергію стихії Землі. За її допомогою він ставить захист від будь-яких негативних людей. Пробити ваше біополе з ним просто неможливо.

Агат. Агат більше захищає від магічного впливу, аніж психологічного, але теж є вкрай потужним оберегом від тих, хто позбавляє вас сил.

Діамант. Цей мінерал допомагає захистити психіку від дії маніпуляторів. За допомогою алмазу у вас швидше з'явиться розуміння того, що потрібно людині, які її мотиви, бреше вона вам чи ні. Саме тому алмаз ще називають каменем проникливості.

Тигрове око. Він підвищує інтуїцію, яка практично безпомилково вкаже вам на те, чи варто спілкуватися з новою людиною у вашому оточенні.

Срібло

Срібні прикраси, а особливо ті, які ми носимо на шиї, здатні мати сильний захисний вплив. Це чудовий оберіг не лише від нечистої сили, а й просто від злих людей, брехунів.

Срібло чудово поєднується з усіма оберегами, описаними в цій статті. Воно може значно посилювати їх корисний вплив на нашу ауру. Схожі якості мають вироби зі сплаву мельхіору, але вони набагато слабші.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,33297204971313-/ /-pc-/
Top