counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як розпізнати людину з поганою енергетикою


Переглядів: 95


Як розпізнати людину з поганою енергетикою

Уміння розпізнавати людину з негативною енергетикою — це безперечний плюс для всіх, хто хоче захистити себе від неприємностей. Спілкування з неправильними та небезпечними людьми є марною витратою дорогоцінного часу.

Щоб швидко очиститися від негативу після спілкування або перебування поруч із поганими людьми, використовуйте ефективну медитацію. Але найкраще заздалегідь розпізнати негативну людину, щоб не довелося витрачати час на порятунок від наслідків.

Чому люди з негативною енергетикою небезпечні

Людей можна розділити на дві групи — на тих, у кого основною є негативна енергія, і на тих, хто здебільшого випромінює лише позитив. Абсолютно всім потрібне спілкування з тими, хто випромінює добро. Кожна людина потребує позитивного заряду емоцій. Тих, хто позитивний, цей заряд може змусити рухатися вперед, а людям з негативною енергією це життєво необхідно в періоди застою.

Негативна енергія є руйнівною для всіх. Якщо людина переважає сила негативу, може заразити їм оточуючих. Це дуже небезпечно для тих, хто схильний до впливу оточення, адже є такі люди, які відчувають все з особливою силою. У них розвинена емпатія — здатність відчувати емоції на підсвідомому рівні. Якщо у вас вона виражена, то вам краще спілкуватися лише з перевіреними людьми.

Негативні люди часто є енергетичними вампірами, хоча самі цього не розуміють. Вони живляться невдачами тих, хто знаходиться поряд з ними: їм стає краще, коли всі погано. Більше того, вони провокують такі події. Є три надійні способи, які допоможуть вам захиститися від впливу негативної енергії. Пам'ятайте, що ви завжди можете убезпечити себе від руйнівних потоків.

Як дізнатися, що людина негативна

Розпізнати того, хто небезпечний для вас, не так уже й складно. Перше, на що слід звернути увагу, — ваші відчуття. Вони ніколи не обманюють, бо інтуїція та шосте почуття у такі моменти працюють на повну. Наприклад, до вас на роботу прийшла влаштовуватися людина. Він успішно пройшов співбесіду, але ви вже підозрюєте, що вам не сподобається. Як тільки людина почне спілкуватися з вами, ви можете відчути себе не в своїй тарілці. Це вже буде основна ознака негативної аури. Вона резонуватиме з вашим біополем, тому ви відчуєте дискомфорт.

Друга ознака — ви не можете порозумітися. Навіть найдипломатичніші люди часто не можуть впоратися з натиском негативних особистостей. Спілкуватися з енергетичним вампіром або просто небезпечною людиною, яка має погану ауру, завжди складно. З ними не виходить чи не хочеться бути чесними, не хочеться розкривати якісь таємниці. Фахівці зазначають, що іноді може здаватися, ніби така людина знає ваші секрети.

Третя ознака — суто психологічний. Погані люди часто дуже активно намагаються всім сподобатися. Вони розуміють, що їм не вдасться завоювати любов оточуючих через свою енергетику, тому що всі відчувають присутність негативу. Ці люди відчайдушно намагаються бути настирливими та балакучими. Не робіть поспішних висновків, тому що серед таких людей є й ті, хто має енергетику творчу. Якщо ви зустрічаєте власника деструктивного біополя, то його спроби вам сподобатися будуть відштовхувати вас.

Остання ознака — напруженість. Наші енергетичні рецептори обдурити дуже складно, тому ми можемо з легкістю визначити настрій знайомої людини, яка щойно увійшла до кімнати чи іншого приміщення. Якщо людина заряджена негативом, агресією або хоче зробити щось погане, повітря навколо буде розпалюватися. Вам здаватиметься, що зараз станеться щось погане.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,34713387489319-/ /-pc-/
Top